2017. január 16.

Megjelenések

Sziasztok! Bocsánat ismét, hogy kicsit eltűntem. De valahogy így év elején mindig így járok. Kivégezve ugyanis a karácsonyi csomag és így ilyenkor pangás van. Na de tudom, hogy még lógok értékeléssel ők érkeznek is. Igaz töredelmesen bevallom most teljesen rabja lettem egy kedves ismerősöm ajánlotta sorozatnak. Úgyhogy amikor csak van egy kis időm azt nézem és képtelen vagyok leállni, na de nemsokára erről is.

Előtte azonban érkezzen két jó hír a Könyvmolyképző kiadó házának tájáról.



Az egyik Nalini Singh Angyali vadász sorozatának új részével kapcsolatos. Amit ígértek már szerintem nem is egyszer de még mindig nem jelent meg. Igaz most már ha minden igaz akkor Könyvfesztiválra érkezik. Ami persze idén nem marad el. Tavaly sajnos (ahogy vesszük :D ) kimaradt Róma miatt. Igaz teljes mértékben kárpótolva lettem na de mégis csak ez a kedvenc könyves bulim szóval idén ott a helyem. És Nalini ha mindig igaz ekkorra érkezik. Sok éve mikor először voltam -  asszem 6 vagy 7. alkalom lesz ez - a barátnőmmel akkor ajánlotta az első részt és azóta nem volt megállás imádom. Szóval nem kérdés, hogy nagyon várós emiatt a Könyvfesztivál.

Remélem hamarosan magyar fülszöveget és borítót is kapunk hozzá :)


A másik jó hír, hogy (remélem) nemsokára kapunk egy új könyvet a kiadótól. Itt se sok mindent árultak el eddig de már ez is valami. Jön egy igazi rocksztáros, romantikus könyv.

Íme az eredeti borító és néhány sor a kiadótól:

„Ha már Molyon érkeztek a kérdések,
jöjjön a hivatalos bejegyzés is:
mi adjuk majd ki az Idol című könyvet! „

A történet főszereplője egy rocksztár
és egy világtól elvonult lány,
akik a legkevésbé sem tűnnek ideális párosnak.

Mégis...


A borító pedig eszméletlen jó szerintem, remélem megtartja a kiadó :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése