2018. március 4.

Anne L.Green - A sötétség fogságában (bővített verzió)

Andrew Dark egy drogkartell vezetőjeként élvezi a hatalom és a pénz adta lehetőségeket, ám ebben a sötét világban mindennek megvan az ára. Hamar ráébred erre ő is,  amikor egy alkalommal hiba csúszik a számításaiba. Elraboltatja az áruló embere húgát, a szókimondó és csinos Christine Stuartot. Fogva tartó és túsza között kínzó vágy ébred. Háttérbe szorulnak a józan, ésszerű döntések. 

Vajon Andrew Dark,a sármos rosszfiú tényleg csak egy gátlástalan bűnöző? A férfi múltjával van esélyük a felhőtlen szerelemre? 


És akkor itt van a már ígért bővített verzió értékelése. Aki olvasta az eredeti verzióról készült írásomat lehet sok újdonságot nem talál ebben. Maximum még sokkal többet fog szerepelni az imádlak szó. Ugyanis ha még nem szerettem volna eléggé az első részt akkor ebbe totálisan belebolondultam.

Aki ismer tudja, hogyha választani kell Anne L.Green pasijai közül akkor Andrew Dark Lizzyé :) Nekem ő a szívem csücske, a kedvenc pasim!


Már annak idején teljesen levett a lábamról. Most ezzel a bővített változattal pedig pláne. Még sokkal többet olvashatunk róla. Hát kell ennél több? Bár ha jobban meggondolom kellene :D Ebből a pasiból sosem elég! Imádom! Az új Sötétség fogságában pedig teljesen, még jobban elvarázsolt.

Minden egyes pillanatot imádtam amit az olvasásával töltöttem. Pláne mert egy nem éppen a legjobb időszakomban vettem a kezembe. De ez a regény tökéletes elfeledtette minden gondomat és fájdalmamat. A legjobb kikapcsolódás. Ha egyszer elkezded nincs megállás. Teljesen magába szippant a maffia, a szenvedély és a szerelem tökéletes egyvelege.

Már azzal teljesen megvett, hogy mind Chris mind pedig Andrew gondolataiba bepillanthattunk ismét. Szerintem nem mondok újat ha azt mondom, hogy főleg Drew részeit imádtam. Összességében az egészet persze. Na de még sokkal több Andrew Dark? Ki ne élvezne bepillantást nyerni az egyik legnagyobb alvilági figura fejébe?

Christine karakterét természetesen ugyanúgy szerettem. Tökéletesen lettek még jobban kifejtve az ő pillanatai is. Ha lehet akkor még jobban megismerhetjük őt is. Nagyon bírtam őt már az elsőnél is de most még inkább. Egy csöppet sem könnyű és veszélytelen helyzetben találja magát. Mégsem fél, vagy legalábbis igyekszik nem mutatni. Egy veszélyes bűnöző foglya lesz, mégsem fél szájalni a fickóval. Egy kemény és erős nő. Fantasztikus lett a karaktere. Durva dolgokon megy keresztül mégis kitart.


Pláne akkor csodáltam őt amikor kezdett rájönni, hogy ő igenis beleszeret a fogva tartójába. Ha csak egy kicsi jó is van valakiben ő azt képes meglátni. És Andrew bármennyire is rossznak gondolja magát korántsem az. Le a kalappal Chris előtt ahogy képes kiállni azért akit szeret. Akitől elvileg félnie kellene. Ő mégis jobban bízik benne mint bárkiben.

Akárcsak Andrew a pasik közül Christine pedig a kedvenc női ALG karakterem. Remekül megalkotta az írónő.

És akkor jöjjön az én szívem csücske Andrew Dark. A csöppet zűrös pasi. Hiszen nem éppen hétköznapi a foglalkozása ugyanis egy drogkartell vezetőjéről beszélünk. Ő mégsem az a tipikus alvilági figura. Hiszen még Chris is jobban bízik benne mint a saját vérében. Ha kell akkor Andrew is bármire képes, főleg ha szeret valakit. Képes kemény és kegyetlen lenni. De összességében mégis egy olyan férfi aki hiába választotta ezt az utat próbál jó maradni. És sikerül is neki bármennyire nem képes ezt elhinni magáról. Okos férfi aki még ebben a világban is tud jó maradni és úgy megoldni a gondjait, hogy ne kelljen bemocskolnia a kezét. Pont ezért tisztelik őt. Eszméletlen egy karakter lett, annyira imádom őt.

Pillanatok alatt kezdenek ő és Chris egymásba bolondulni. Hiába kéne a lánynak félnie tőle ő inkább vonzódik Drewhoz. Az első percektől elkezdődik köztük valami és onnantól nincs megállás. Minden percét imádtam amikor kettejükről olvashattam. A tökéletes páros. Hihetetlenül működik köztük a kémia. Még ezekben a nehéz és veszélyes pillanatokban is. Ebből a verzióból sem hiányzott a vágy, a szenvedély, a forró és szerelmes pillanatok. Tökéletesen lettek megírva ezek a részek is. Szinte egy filmként pergett le előttem az egész!

Na meg persze ismét akadtak félreértések, féltékeny pillanatok amik csak feldobták a sztorit. Akadt ezeknek hála néhány vicces, beszólogatós pillanat is. Főleg ha Anthony is képben volt. :)

Ha nem lennék totális Andrew fan akkor most Anthony lett volna az akibe beleszeretek. Bár lehet ez össze is jött. Hihetetlen a fickó. Ő aztán tényleg egy kemény pasi, aki nem vacakol. Odamondja amit gondol és meg is tesz nem semmi dolgokat ha arról van szó. Mind emellett remek barát. Bármit megtenne Andrewért. Nagyon sokszor örülünk is, hogy ott van mellette. Ebben a részben pedig még jobban megismerhetjük ezt a férfit is. Szerintem nemcsak én vagyok az aki őt is nagyon megszereti. Nem kis csavart kapott ő is, de mi tagadás Anne remekül kitalált mindent. Szóval Tonyt is nagyon szeretjük! Csak halkan jegyzem meg ám, hogy nagyon szívesen olvasnánk (szerintem nem csak én vagyok így ezzel) egy akár külön könyvet is róla. Bocsánat de ezekből a rossz fiúkból sosem elég! :)

Chris barátnője, Drew testvére Elena akiket már anno és most is nagyon szeretek. Na és persze most sem hiányozhatnak az utálatos karakterek. Akik nem kicsit keserítik meg Andrew és Chris életét. Sőt! Ezúttal még inkább. De ők a tökéletes páros. Bármire képesek egymásért. Akad segítségük is, hogy átvészeljék az akadályokat amiket ez a nem könnyű élet állít nekik. De remekül veszik ezeket.

A legfantasztikusabb regény. Minden megvan benne. Az alvilág, szenvedély, szerelem, fájdalom, félelem, veszély, cselszövések. Egy férfi akinek meg kell birkóznia az érzéseivel, akinek el kell fogadnia, hogy igenis jó és megérdemli a boldogságot, a családot. Egy nő aki most kezd el igazán élni. Ebben a veszélyes világban. Mégsem cserélné el semmiért. De vajon képes e ennyi mindent kiállni a szerelmük? Lehet e kiszállni ebből a világból? Ha igen akkor milyen életük lehet utána?

Anne L.Green írónő A sötétség fogságában ezen bővített verziójában minden kérdésünkre válaszol. Nagyon is. Sőt! Nem kevés pluszt is kapunk. Hiszen ahol véget ért az első rész ott nem áll meg Andrew Dark és Christine Stuart élete. Le a kalappal amiért képes volt ezt így tovább vinni. Szinte faltam az oldalakat. Velük aggódtam, sírtam, reménykedtem és szerettem. Annyira imádtam. Ezzel még tökéletesebb lett.

Ráadásul az izgalmak és fordulatok közepette még jobban elkezdhettünk megismerni valakit akiről az a sejtésem, hogy hamarosan őt is imádni fogom! Drága írónőnk szerintem sejtheti kire gondolok. Szerintem az én drága Andrew barátomnak komoly ellenfele lesz, hogy kit is imádok jobban! De ez nem baj. Remek ötlet volt ez, imádom!

Én azt mondom nektek ha még valaki netán nem olvasta a regényt mindenképp az eredetivel kezdje. Úgy lehet csak még jobban értékelni ezt a részt!  Még jobban szeretni. Romantika és szerelem az alvilágban. Minden hozzávaló megvan a történetben, hogy képtelenség legyen letenni. Csak ajánlani tudok nektek! Ne hagyjátok ki!


Köszönöm ismét ezt a fantasztikus élményt Anne L.Green!


Értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése