2018. március 18.

Az ártatlan - Blogger hét

Holnap egy különleges hét veszi kezdetét aminek legyetek a részesei Ti is :)
R.Kelényi Angelika - Az ártatlan című sorozatát ismerhetitek meg még jobban! Akik pedig netán egyáltalán nem olvasták még akkor itt az idő és alkalom, hogy mindent megtudjatok erről a fantasztikus világról amit Angelika írásai által kaptunk.

A hét minden napján másik blogger jelentkezik valami különlegességgel szóval érdemes lesz figyelni ránk. Itt láthatjátok melyik nap hová lesz érdemes benézni: :)


Az első napokon a sorozat részeiről olvashattok érdekességeket és értékeléseket a már megjelent részekről. A negyedik napon Nikii készül készül egy interjúval. Én pénteken jövök mégpedig az eddigi bemutatókról és turnékról szóló beszámolóimmal. Ehhez természetesen a Ti élményeitekre is kíváncsi leszek majd és ezekből is csemegézünk a poszthoz :) Szombaton pedig Angelika is beszáll hozzánk egy élő videózással. Ehhez várjuk akár már most a kérdéseiteket! Végül pedig a Kitablar Barbija zárja a sort egy beleolvasóval a hamarosan megjelenő Párizsi nő c. regényből! 

Egy szuper hét elé nézünk! Ha még nem ismeritek ezt a csodás világot akkor itt a lehetőség! Aki pedig már ugyanúgy szereti mi szintén jöjjön mert sok fantasztikus pillanatot tartogat ez a hét :) 

Látogassatok el addig Angelika FB csoportjába ahol az élő videózás is lesz majd. Aki még nem tag tessék csatlakozni KATT!  

Jó szórakozást nektek! Puszi! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése