2018. március 3.

Ella Steel: Sors-Fordulat

Ethan Sharp egy öntelt, törtető focista, aki semmi mást nem akar, mint bekerülni egy európai futball csapatba. Bárkin és bármin képes átgázolni, hogy elérje álmait, ám élete nem várt fordulatot vesz.
Rosie Keller egy átlagos tinilány, akinek különös hobbija van, a futball. Emellett szenvedélye a gyógymasszázs. Bizonyíthatja elhivatottságát, amikor a család kapcsolatai segítségével elkerül egy közeli csapathoz, mint masszőr.
Kettőjük találkozása számos fordulatot hordoz magában. Vajon képesek lesznek felülkerekedni saját önző vágyaikon a szerelemért?
Ethan előtt újra megnyílik az út, de a sors ezáltal még súlyosabb akadályt gördít elé.

Feladja álmait a szerelemért, vagy mindent figyelmen kívül hagyva a vesztébe rohan?




Köszönöm az előolvasásra a lehetőséget Ella Steel írónőnek! Puszi drága! 

Imádtam a sorozat első részét. Abban a rock sztár Evan Keller történetét ismerhettük meg. 

Ezúttal viszont nem kis ugrás történt az időben. Az írónő nem vacakolt. De minden percét imádtam! 


Visszatérve máris arra a bizonyos időre. Ebben a részben immár Evan és Haley lányának Rosie-nak a történetét olvashatjuk. Már majdnem húsz év telt el az első rész óta. 

Ha netán ilyent történetet olvasok és ebben ott van a lényeg, hogy egy történetet akkor is eltöprengek, hogy egek ha ez tényleg akár a valóság is lenne mennyi idő is telt volna el. Hiszen nemrég még az ilyen korú Evan és Haley történetét ismerhettük meg. Most pedig már a nagylányukról olvashatunk. És ugye a kedves szülők sem fiatalodnak. Na igaz Evan még mindig ott van a toppon. Imádjuk a pasit! Csak hihetetlen ilyenkor belegondolni :) De remek ötlet volt az írónőtől. Ahogy említettem nagyon szerettem. Eddig nálam a kedves Keller apuka viszi a prímet de nem kérdés, hogy Rosie na meg a Ethan is nagyon hamar belopták magukat a szívembe. 

Akárcsak annak idején az édesanyja Rosie is már fiatalnak egy erős, határozott, kedves, helyes lány. Tudja mit akar és képes is elérni azt. Igaz néha nem egészen van tisztában magával, hogy mire is képes. De ilyenkor mindig kéznél van az édesanyja. Akitől nem mellesleg rengetek mindent örökölt Rosie. Nem véletlenül szeretjük meg őt is nagyon hamar. Remek karakter lett. 

A foci sztárunkról már nem is beszélve. Ethan Sharp. Nem kérdés, hogy ő is olyan pasi lett akit nagyon hamar megszeretünk. Igaz az elején nekem túlságosan megszállottnak tűnt a sport iránt. Semmi más nem érdekelte. Részben ez érthető is. Ez az álma. De szerencsére nagyon hamar az ő életébe is betoppant valaki aki más dolgoknak is értelmet ad az életében. Mindezek mellett egy céljait minden áron elérő, harcolni akarok pasit kapunk. Aki a legnehezebb helyzetből is kisebb nagyobb segítséggel :) képes felállni és küzdeni a céljaiért. 

És ha már pasi akkor persze nagyon hamar képes levenni a nőket a lábáról. Ilyen téren híres, dögös focistaként nem is szenved hiányt ajánlatokban. Azonban az ő életébe is betoppan valaki aki mindent megváltoztat. 

Ideje neki is elgondolkodnia mi is az amit igazán akar az élettől. Elég e neki csak a sport? Tényleg csak ez az álma? 

Minden percét imádtam annak, hogy megismerhettem őket. Külön de főleg együtt. Nagyon hamar egymásra hangolódtak hiszen mindketten imádják amit csinálnak. Ráadásul Rosie olyan lány aki szintén imádja a focit. Még ha a szülei nem is rajonganak ezért de marad egy másik opció, hogy a sport közelében legyen. De végül is ennek hála ismeri meg Ethant. 

Már az első pillanatoktól megvan a kémia kettejük között. Csak úgy szikrázik a levegő ha ők ketten együtt vannak. Ethant imádtam ilyenkor.  Főleg, hogy a regény során sokszor az ő agyába is bepillanthatunk. 

Mit ne mondjak ilyenkor aztán akadt nem kevés nevetős pillanat is. Elég ha annyit mondok, hogy belelátunk egy pasi fejébe :D Imádtam! 


Ahogy kettejükről olvasni is. A kezdődő kapcsolatukról, ami hol romantikus volt de eleinte inkább a szenvedélyes ami jellemzi az együtt töltött pillanataikat. Olvashatunk velünk forró, szenvedélyes, vággyal teli jelenetekről is. De pont kellő mennyiségben és remekül megírva. Valamint a romantika, szeretet, szerelem is sok szép pillanatot ad kettejüknek. 

Természetesen viszont ami a bonyodalmakat illeti most sem csalódunk az írónőben. Sőt. Igencsak megizzaszt bennünket. Vagyis jobban mondja Ethant és Rosie-t. Nem kevés problémával kell szembe nézniük. 

Izgalmas és fordulatokkal teli regény. 

Kiderül vajon tényleg ki tudnak e állni egymás mellett? Mi az ami igazán fontos mindkettőjüknek? Mik a valódi álmaik? Képeseket ezeket együtt elérni és túl lenni a megpróbáltatásokon? 

Nem kevés a titok, cselszövés és félelem. Olyan karakterek akik nem a szívünk csücskei és akik csak nehezítik a kedvenceink életét. De mindez kellett ehhez a fantasztikus regényhez. Mégis sok olyan karakter akad akiket szeretünk és megkedvelünk. Rosie barátai, Jesse. De mégis amitől még jobban imádtam az Evan és Haley jelenetei. Eszméletlen jó volt ismét olvasni róluk. Még ennyi idő után sem változtak semmit. Remek páros, remek szülők. Nagyon szeretem őket! 

Minden tökéletesen kitalált lett. Azonnal megszerethető karakterek. Régi nagy kedvencek és újak. A negatív karakterek is jól meg lettek írva. A már említett titkok amik nehezítették Ethan és Rosie életét. Nem kevés fájdalom, probléma, félelem. Mind emellett sok szerelem, szenvedély, boldog pillanat. Jesse-nek hála még több vicces, beszólogatós pillanat. És azért Ethant sem kell félteni. Mindezek keveréke és kész ez a szuper történet. 


Gratulálok Ella Steel írónőnek! Fantasztikus lett drága Gabó! Köszönöm az élményt! Ha szerettétek az első részt ezt se hagyjátok ki! :) Minden percét élveztem! Tökéletes kikapcsolódás! Hajrá mindenkinek, nemsokára ti is olvashatjátok :) 

Utána pedig érkezik majd Jesse története! Tudom telhetetlennek tűnök de már azt is nagyon várom! :) 

Addig ha még többet akartok megtudni az írónőről és munkásságáról akkor látogassatok el az oldalára: 


Itt figyelemmel kísérhetitek mikor is érkezik a regény és hol lehet rendelni :) 



A legvégére pedig a borító. Remekül illik a sorozathoz. Tökéletes választás lett a két főszereplő is. Azt is imádom, akárcsak a történetet amit rejt. 


Értékelés: 



Az első részről a Sors - Döntőről itt az értékelésem :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése