2018. április 1.

Könyvbemutató

Egy rövid kis beszámolóval érkeztem még a csütörtöki napról. Akkor volt R.Kelényi Angelika és Budai Lotti közös könyvbemutatója. Lottitól még nem olvastam de ahogy behozom a lemaradásaim pótolni fogom. Sok jót hallottam ugyanis az írásairól és ahogy itt a bemutatón láttam tetszettek nagyon a könyvei.


És ugye itt van a mi drága írónőnk Angelika. Nagyon vártam ezt a napot. A találkozást, a csodaszép új könyvét. A bemutatót magát amikor lehet találkozni az ismerősökkel, barátokkal. Kell ennél több? Egy hosszú, korán kelős és igen húzós napnak nem is lehetett volna szebb befejezése.

Sikerült szerencsére időben felérni Budapestre. Az időjárás nem éppen nekünk kedvezett de ez nem rontott a hangulaton. Már mire megérkeztem nagyon sokan voltunk és idővel csak még többen lettünk akik a lányokra vártunk.

 Hát nem gyönyörűek? :)


Drága Zsú barátnőm is ott volt, a Kitablar blog Barbija, a Nikii blog bloggerinája például és még jó pár blogger. Szóval a hangulat adott volt. És aztán ahogy elkezdődött a bemutató főleg. Kezünkbe vehettük ezeket a gyönyörű könyveket.

Angelika A párizsi nő című regényét. Az eddigi két rész is csodás de ez a harmadik rész valami meseszép lett. Nem győztük csodálni. Álomszép lett a könyv. És akkor még ki sem nyitottuk. Nem kérdés, hogy a tartalmával is elvarázsol bennünket ismét Angelika.

Én ugyanis már az első oldalak után ha lehet még jobban imádtam Lorenzo Marianit!

Megkezdődtek az aláírások, fénykép készítések. Nagyon örültem, hogy ismét találkozhattunk. Angi ismét gyönyörű volt, mindig mosolygós. Sikerült közben beszélgetni vele kicsit miközben dedikált. Amit ismét nagyon szépen köszönök! :) A közös fénykép sem maradhatott el.

 

 Ajándék Angelikától :)


Fantasztikus délután volt. A kiadó egyik vezetőjével Petivel is sikerült beszélgetnünk kicsit. Remek híreket kaptam tőle és egy kis nyomozós melót is de megéri. Hajajj de még mennyire!  Nemsokára ti is értesülhettek az új hírekről :)

Addig is ha még nem szereztétek be Angelika és Lotti könyveit akkor ne habozzatok. Mi ismét egy remek délutánt köszönhetünk a kiadónak és az írónőknek! Aki jelen volt az találkozhatott még Baráth Vikivel, Sienna Cole írónővel valamint Anne L.Green is ott volt szóval akár velük is lehetett beszélgetni és miegymás. Szuper nap volt köszönjük!

Amit megkoronázott még pár szerzemény:



Nagyon szépen köszönöm őket az Álomgyár kiadónak! 

Na jó muszáj még egy képet :) Annyira gyönyörű így, hogy most már teljes a sorozat! Köszönjük R.Kelényi Angelika!


2 megjegyzés: