2018. szeptember 1.

Courtney Cole - Ha elhagysz

Kölcsönadnád a szárnyad, ha a másik zuhanna?

Gabriel Vincent hadnagy egy háborús hős. Legalábbis az volt. Amióta hazajött Afganisztánból, Gabe képtelen kiverni a fejéből azt a rémálomba illő éjszakát a csatatéren, amely örökre megváltoztatta az életét. Tudja, hogy tönkrement az élete, amit csak sok sörrel és még több nővel tud elviselni. Egészen Madison Hill feltűnéséig.
Madison élvezi a szinglilétet. Legalábbis ezt hiszi. Szüleinek tragikus halála után átvette a családi étterem vezetését, és azóta semmi másra nincs ideje. Egészen Gabriel Vincent felbukkanásáig.

Noha elsőre fel sem tűnik nekik, Gabe és Madison hamar egymásba bolondulnak. Gabe-nek van egy sötét titka, és attól fél, hogy ha Maddy megtudja, milyen is ő valójában, a nő csalódik benne. Maddy pedig olyan gondokkal küzd, amelyeket Gabe talán nem értene meg. Felismerik, mekkora szükségük van a másikra, de ehhez meg kell küzdeniük az életük démonaival – és a démonokkal az a baj, hogy csak fájdalmak árán tűnnek el.

Vajon sikerül helyrehozniuk a múltat, mielőtt elveszítenék egymást?


Az első résznél említettem hogy ezt tényleg imádtam. Ez még jobban tetszett! Ha lehet azt mondani ezerszer jobb lett az elsőnél is pedig az is remek lett.

Igaz egy picit itt még jobban bejön a képbe amit szintén említettem már a szenvedős rész. Na ebben jóval több jutott ki a párosunknak. Őket aztán még annyira sem kímélte az élet mint a Pax & Mila párost.

De a megfelelő hozzávalókkal tökéletessé tette a regényt az írónő. Minden megvolt benne tökéletes mennyiségben, hogy ne azt érezzem mint anno egy másik sorozatnál, hogy egek csak végig szenvedik az egészet és ezáltal én is.

Itt cseppet sem éreztem ezt. Persze akadt ebből is bőven de ettől függetlenül olyan jól lett tálalva és köré építve minden más, hogy csak faltam az oldalakat. Alig tudtam letenni. Ebből kifolyólag sajnos nagyon hamar ki is végeztem.

Imádtam ezt a párost!

De akkor lássuk is őket.

Akárcsak az első résznél itt is mind a két fél mesélt nekünk. Olvashatjuk mind Madison mind pedig Gabriel szemszögével. Imádtam ezt! És kell is, hogy mindent megtudjuk érteni.

Itt van nekünk Madison. Amint említettem már nekem az első részben eleinte egyáltalán nem volt szimpatikus. A regény vége felé kezdtem megkedvelni őt de még akkor sem volt az igazi. Na nem úgy mint itt. Ez kellett ahhoz, hogy megtudjuk érteni őt, a tetteit. És megtudjuk szeretni.

Én ugyanis itt nagyon hamar megkedveltem őt. Ő Mila nővére aki a szüleik halála után átveszi az éttermük vezetését. Teljesen mások voltak az álmai amikről lemondott az étterem miatt és, hogy a húga mellett lehessen. Már ez önmagában nem könnyű. És akkor ez még nem is minden.

Tudhattunk meg már Mila történetéből is egy keveset néha, hogy nem éppen mindig volt tökéletes a családjuk, főleg a szüleik kapcsolata. Amiből még inkább érthető is, hogy Maddy miért lett olyan amilyen. Egy olyan nő aki kőkemény, határozott véleményű és hideg. Képtelen elengedni magát. Ha ezt netán sikerül is például férfiak tekintetében akkor sem képes és nem is akar semmi komolyat. Nem akar egy olyan kapcsolatot mint a szüleié.


Így aztán nincs könnyű dolga és annak sem aki netán közeledni próbálna a lány felé. Ezektől függetlenül, hogy szép lassan megtudhatjuk a történetét és megismerhetjük őt én teljesen megértettem és nagyon megkedveltem őt. Mert még így is ha szeret valakit, a családját vagy a barátait akkor azt tiszta szívből teszi és a végsőkig mellette áll. Igaz új embert nem igazán akar az életébe engedni.

De még ezek mellett is meglepő módon hála a már megismert Paxnek a sógorának akadnak vicces, beszólogatós pillanatai is Maddynek amiken jókat lehet derülni. Amennyire nem bírta a srácot őt is annyira levette a lábáról. Pedig Maddynél ez nem könnyű.

Na de akkor jöjjön az aki mégis megpróbálkozik ezzel: Gabriel.

Ő aztán szerintem még ennyire sem könnyű eset. Tudunk annyit róla, hogy egy háborús hős, hogy történt vele valami amin nem képes túl lépni és ez miatt hazatért. Nagyon sokáig a sötétben tapogatózunk ami az ő sztoriját illeti. Az alapot tudjuk róla de jóformán ennyi. Az viszont már nagyon hamar kiderül, hogy valami pokolian rossz dolog történt vele. Ami miatt rémálmok gyötrik és hasonlók.

Mindezek ellenére először egy dögös, izmos, irtó szexi pasinak festi le nekünk az írónő. Hát már ennyi elég volt, hogy újabb kedvencet avassak a személyében. És akkor jött a többi. Hogy a vele történetek ellenére imádja a húgát, a barátait. Hogyha kell akkor ott van az embernek. Egy remek férfit ismerhetünk meg a személyében.

Két sérült lélek akik próbálnak elmenekülni a démonaik elöl. Egy első találkozás, egy sötét sikátor. Ahol elszabadulnak az érzelmek. Az első pillanatokból csak úgy izzik a levegő kettejük között. A kémiával nincs probléma.

Még talán Gabe is engednek a dolognak. De Maddynek esze ágában sincs. Főleg miután kiderül, hogy titkok és félelem veszi körül a férfit. Köszöni szépen ebből ő nem kér többet. Akármennyire is vonzódik a pasihoz.

Egy újabb találkozás és kezdetét veszi a románcuk. Gabriel mindennek ellenére akármennyire nem akarja mégis akarja a lányt. Pedig úgy van vele, biztosan tudja, hogy nem tenne ő jót Maddynek. Mégis a köztük kialakult vonzalom erősebb mindennél.

Akármennyire biztosan ők abban, hogy ennek csak rossz vége lehet nem tudnak ellenállni a vágyaiknak. Ebből kifolyólag születnek igencsak forró, erotikus és szenvedélyes pillanatok. Ezeket is remekül kitalálta és megírta nekünk az írónő. És ha egyszer elszabadultak az érzelmek akkor nincs megállás.

Egyre jobban kezdik megismerni egymást. Nem gondoltam volna de Maddy még hamarabb megnyílik mint Gabriel. Sokat mesél nekünk ennek hála megismerhetjük őt. Azt biztos, hogy le a kalappal előtte is amiért ezt tette amit a szülei halála után. De itt az ideje, hogy elkezdje végre ne az övék hanem a saját életét élni. Csodáltam érte amiért képes erre, hogy akar változtatni.

" De hidd el, néha a legnehezebb helyzetekből lesznek a legboldogabb végkifejletek. "

Gabe már nehezebb eset. Ő elkönyvelte magáról, hogy sosem lesz képes erre és sosem lehet jó a lánynak. Várható, hogy ebből lesznek a problémák. Időközben ha lassabban is de őt is megismerhetjük. Megtudjuk mi történt vele. És tényleg érthető lesz miért is ilyen. Pokoli nehéz dolga van de őt is csak csodálni tudtam, hogy igenis ki akar lábalni ebből és fel akarja dolgozni a történteket.

Mi tagadás az írónő egyáltalán nem könnyű hátteret talált ki nekik. Volt mivel szembenéznie mindkét félnek. De remekül helyt álltak. Egy csodás sztorit olvashattunk.

" Mondjuk úgy, hogy mindenkinek vannak démonai, és én még nem tanítottam móresre az enyémeket. "

Két megtört lélekről. Fantasztikus embereket ismerhettünk meg a személyükben. Végigkísérhetjük őket az úton amikor is próbálják helyrerakni a megtört darabjaikat. Közben pedig egy csodás kapcsolat alakul ki közöttük. Imádtam a közös perceiket. Ami csupa tűz, szenvedély. Ugyanakkor gyengédség, szeretet.


Fantasztikus lett a regény.

Természetesen ismét részesei a történetnek Mila és Pax. Gabe húga, valamint a jó barátja Brand. Igaz a húga Jocey nekem néha sok volt, pláne amikor nem tudott az okos szóra hallgatni és ebből adódtak sajnos váratlan és rossz fordultok. Tonyt nagyon szerettem ahogy említettem az első résznél.

Azt sajnálom, hogy az írónő nem volt kegyes hozzánk és kaptunk nehéz pillanatokat is. De az élet is ilyen és így is tökéletes lett a történet.

Félelem, bánat, harag, a múlt amin túl kellene lépni, szenvedély, szerelem, elengedés, elfogadás. Döntések sokasága amit meg kell hozniuk ha közös életet szeretnének. Vajon képesek erre? Megtudhatjátok Ti is a elolvassátok a történetet :)

Megható és szomorú. Nehézségekkel teli de pont ezért tanulságos. Én minden percét szerettem. Hol féltem, hol nevettem velük. Volt, hogy a sírás is kerülgetett..... Mégis imádtam! Minden percét!

Csak ajánlani tudom! Azt biztos, hogy az írónő személyében is új kedvencre figyeltem fel!


Értékelés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése