2018. szeptember 29.

J.K.Smith - Káosz a köbön


A ​káosz a köbön főszereplője Andi, akit a Szerelem hirdetésre című első J. K. Smith-regényből ismerhettünk meg Kori szókimondó barátnőjeként. Azóta férjez ment Kanadába Tomhoz, és a Walker-farmon éli látszólag boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott vidéki életét.
Paul sikeres ügyvéd. Az ő élete csupa csillogás: fényes karriert tudhat magáénak, drága autókat, luxuslakást és tökéletes testű nőket.
De mi történik, ha mindkét ember életében megkapargatjuk a felszínt? Lehet, hogy Andi házassága valójában elhamarkodott volt, és Tommal nem is közösek a céljaik? Paulnak vajon mire van szüksége ahhoz, hogy lehulljon a szeméről a fátyol, és a hamis csillogást hátrahagyva visszatérjen szülővárosába, hogy ott kezdjen új, tartalmasabb életet?
Ha kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik abból, ha két ennyire különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk egymásba fonódik, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet. Külön érdekessége, hogy J. K. Smith első regényéből megismert szereplők életébe nyerhetünk újból bepillantást.


Nos azt hiszem az mindent elárul arról, hogy tetszett e a regény, hogy mennyi idő alatt sikerült kiolvasni. Konkrétan pillanatok alatt, képtelenség volt letenni!


Köszönöm szépen a könyvet az írónek és a kiadónak! 

Imádom az írónő könyveit, a stílusát, ahogy megírja a regényeit. Romantikus regények, erotikával és sok humorral fűszerezve. Egyedi és utánozhatatlan! :)

Na de kezdjük is az elején.


A főszereplő lányt azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom. Judit első könyvéből már jól ismerhetjük őt. Ő Kori kissé hebrencs de ugyanakkor rögtön megszerethető barátnője Andi. Már az első regényben azonnal szimpatikus lett.


Nem véletlenül hiszen egy aranyos, helyes, jólelkű lányt ismerhetünk meg a személyében. Aki csupán látogatóba érkezett Kanadába a barátnőjéhez de végül itt ragadt. Ahogy említettem egy szeleburdi csaj, akinek ami a szívén az a száján. Igaz az angol tudással még vannak bajok de remek pillanatok és beszólások születnek ebből. Remek barát, mindig azok mellett van akiket szeret.


Neki is jutott ki nem éppen pompás kapcsolatokból szóval végre kijárna a boldogság neki. De lehet ez a hip hopp esküvő még sem volt annyira jó döntés? Andi szereti ha odafigyelnek rá, a romantikát. Hiszen melyik nő nem? És ha eleinte ezt és a szenvedélyt meg is kapta a házasságában azok az idő túl gyorsan elmúltak.


És mivel erre egy csodás példát lát a barátnője családjánál ő is ezt szeretne végre. Ezzel sajnos kezdődnek a problémák is. Sejthető, hogy mi fog történni ezzel a szállal. Nekem ezzel a nemtörődömségével nem éppen lopta be magát a szívembe Tom.


Paul már annál inkább. Ő Chris testvére. Jól menő ügyvéd, dögös külső, pénz, nők akik odavannak érte és pont ezért mindene megvan. Egy olyan pasi aki mindig megkapja amit akar. Kemény. Ugyanakkor akinek eddig ez a nők, pénz és siker elég is volt. És azon van a hangsúly, hogy eddig.



Mert ahogy Andi Paul is látja a testvérei házasságát, családját, boldogságát. Legidősebbként neki is elkezd benőni a feje lágya és kezd rájönni, hogy lehet már neki is erre lenne szüksége. Éppen ezért hazaköltözik és otthon nyit egy irodát.


És akkor itt jön is a képbe a Káosz a köbön!


Egy jól sikerült buli a lányokkal, sok pia, emlékezet kiesés, ébredés egy ismerős és szexi majdnem pucér pasi mellett és már be is indulnak a dolgok.


Andi úgy dönt ideje változtatni az életén és nem erőltetni azt ami nem megy. Új lakás, új állás. Régi barátok, a családja.


De térjünk vissza picit arra a jól sikerült estére. Ugyanis itt kezdődik Andi és Paul kalandja. Imádtam ahogy az írónő ezt megalkotta. Hihetetlen egy páros, imádtam őket! Főleg a pasit.... jó ez annyira nem meglepő mert ahogy Judit leírta őt nekünk valljuk be lehetetlenség nem rögtön belezúgni.


Így nem meglepő, hogy Andi sem tud sokáig ellenállni. Paulnak aki tud egy kicsit arrogáns és nagyképű is lenni, ugyanakkor egy eszméletlen nagy dumás és vicces fickó is. Pedig eddig nem éppen lehetett ezt mondani a precíz és kemény ügyvéd úrról. De talán tényleg jót tesz neki, hogy itthon van.


Azért persze nem csak ezekért szerettük őt. Remek testvér, barát. És keresztapa. Ki gondolná, hogy ilyesmire is képes és milyen édes pofa amikor a gyerkőcökkel van? Csak imádni lehet a pasit!


És akkor még ezekhez jön egy igen fontos alkotóelem. A kémia! Na az amivel aztán nem voltak gondok. Te jó ég! Ezek ketten nem semmik! Azonnal érezhető kettejük között a szenvedély, a vágy, azok a bizonyos szikrák! Hihetetlen ahogy egymásra reagáltak. És ha egy kis ideig próbáltak is ellenállni ennek a vonzásnak sejthető, hogy mennyire megy ez nekik!


Könnyebb volt inkább feladni és sutba dobni az ellenkezést és átadni magukat a vágyaiknak! Akkor szabadultak csak igazán el az érzelmek. Tökéletesen megírt percek! Szenvedélyes, erotikus és romantikus pillanatok remekül tálalva.


Ahogy ők ketten elkezdik rendesen megismerni egymást, miközben engednek a csábításnak, a vonzásnak ami a másikhoz húzza őket. Imádtam a jeleneteiket! Pláne a már említett humoros, beszólogatós pillanatok miatt. Hiszen megismerhetjük őket nagyon hamar annyira, hogy tudjuk nem kell őket félteni. Az írónőtől megkaphatunk minden hozzávalót amitől ismét egy remek J.K.Smith regényt kapunk!


Ismét remekül tálalta mindezt. Nem csalódunk benne. A humor mindig is mozgató eleme a regényeinek. Összekeverjük a többi hozzávalóval, ezúttal egy kis plusszal és kész is a Káosz a köbön! :)


Ugyanakkor kapunk ezúttal tőle valami mást is. A bemutatón vele készült rövid videóban említette is. És ahogy haladtam a regénnyel meg is tudhatjuk Judit mire gondolt. Bevallom én picit féltem ettől. A sejtésem be is igazolódott. Hogy jó vagy milyen értelemben ahhoz tessék elolvasni a regényt és megtudjátok.


Annyit mondhatok, hogy most aztán olvashatunk újat is az írónőtől. Olyan fordulatokkal és csavarokkal tarkította a regényt ami tőle tényleg éppen nem megszokott. De ismét nem okozott csalódást. Sőt! Le a kalappal! Mert ismét megmutatta és egy csodás regényt alkotott. Ezúttal még több hozzávalóval.


Engem sikerült néha megríkatnia is de nagyon sokat mosolyogtam és szórakoztam a történeten. Velük együtt szerettem, néha féltem és reménykedtem. Teljesen ki tud kapcsolni a történet. Imádtam!


A már tőle megszokott azonnal a szívünkbe zárható karaktereket ismét megkaptuk. Ráadásul imádtam, hogy a már megismert és megszeretett karaktereink ismét felbukkantam. A végével ezen a téren  engem még jobban meglepett egy párossal szóval köszönöm! Imádtam! Mindent!


Szóval a kedvenc régi szereplőink, a gyerkőcök, barátok, két fantasztikus főszereplő karakter. Akik hihetetlen sok mindenen, nehézségeken mennek át. Mégis remekül helyt állnak. Külön. De végigkövethetjük, hogy jutnak el odáig, hogy együtt is képesek legyenek erre. Meg kell dolgozniuk ezért. Az írónő ezúttal nem kímélte őket. De tökéletesen kitalált és a helyére tett mindent. Így kell ezt!



Rögös és pokoli is lehet az eddig tartó út de végül megéri. Le a kalappal Judit előtt! Köszönöm az élményt! Csak így tovább! Én már most várom mit kapunk tőle legközelebb!


A végére pedig egy jó tanács azoknak akik még esetleg nem olvastak az írónőtől! Tessék ezen változtatni! Humoros, romantikus és bámulatos történetei remek kikapcsolódást nyújtanak bárhol és bármikor! Én csak ajánlani tudom őket!



Oké, ez tényleg a legvége. A borító! Külön imádtam! Imádom a lila színt! Igen Zsú öcsikéje a lilát :D Remekül illik az írőnó stílusához. És ha elolvassuk a történetet még jobban megértjük miért lett ilyen a borító! Minden értelmet nyer és minden a helyére kerül akárcsak a regényben amit rejt! Gratulálok még egyszer! :)



Értékelés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése