2018. szeptember 9.

Új szerzemény: Egy kis szívesség

Nos ahogy mutatja a cím ismét sikerült beválasztani :)

Nem is akármit. Pár nap múlva a mozikba is érkezik az Egy kis szívesség. Az előzetese nekem nagyon bejött. Blake nagy kedvenc úgyhogy mindenképp kíváncsi leszek rá. Na és nem is tudtam, hogy könyv is van belőle. Ami persze már meg is jelent.

Már kaptunk is belőle és le is csaptam rá gyorsan :) Annyit mondhatok, hogy nagyon bejövős! Jövőhéten pedig irány a mozi is! Igazán érdekesnek és izgalmas ígérkezik mind a könyv és biztos, hogy a film is jó lesz!

Ő lenne az:


Egy ​kis szívességgel kezdődik – hétköznapi szívességgel, amelyet az anyukák szoktak egymásnak tenni. Amikor az elbűvölő Emily megkéri Stephanie-t, hogy hozza el a fiát az iskolából tanítás után, Stephanie boldogan igent mond. Emilynek olyan élete van, amelyet sok nő irigyel. Ő a tökéletes anya, aki káprázatos karriert futott be egy híres manhattani divatcégnél. Stephanie özvegyasszony, aki magányosan él iskola-előkészítőbe járó fiával Connecticut peremvárosában, és a naponta vezetett blogjában keres kapcsolatokat és megerősítést. Stephanie azt hiszi, Emily lesz az új bizalmas barátnője, és megdöbben, amikor Emily váratlanul és nyomtalanul eltűnik, figyelmeztetés nélkül magára hagyva a fiát és a férjét.
Stephanie tudja, hogy valami szörnyűség történt. Képtelen távol tartani magát a gyászoló családtól és hamarosan viszonyba keveredik Seannal, Emily jóképű, tartózkodó, brit férjével. De nem tudja figyelmen kívül hagyni a nyugtalanító érzést, hogy a férfi nem őszinte Emily eltűnésével kapcsolatban. Lehetséges, hogy Stephanie csak képzelődik? Mennyire ismerte „legjobb” barátnőjét? Stephanie kezdi megérteni, hogy semmi – sem a barátság, sem a szerelem, de még egy hétköznapi szívesség – sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik.

DARCEY BELL 1981-ben született, és egy nyugat-iowai tejgazdaságban nevelkedett. Óvónőként dolgozik Chicagóban. Az Egy kis szívesség az első regénye.


Egy előzetes a filmhez is hátha ez alapján is megtetszik valakinek :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése