2018. szeptember 23.

Sarah Morgan - Miért éppen New York?


A város, amely soha nem alszik, mindig más arcát mutatja, és mindenkinek mást kínál. A látszat ellenére az sem lehetetlen, hogy az ember épp itt találja meg az igaz szerelmet…
Molly kapcsolati tanácsadással foglalkozik, több könyve is megjelent, és nagyon sikeres blogot ír hasonló témában. Saját bevallása szerint mindent tud a szerelemről – mármint mások szerelmi ügyeiről, mert ő a három évvel korábbi szakítása óta nem áll szóba férfiakkal. Egyetlen társa Valentine, a kutyája. Daniel válóperes ügyvéd, aki alapvetően ellenzi a hosszú távú elkötelezettségeket. Jelmondata: „Ha nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, megspórolsz magadnak egy csomó fájdalmat.” Aztán egyszer csak észrevesz egy gyönyörű lányt, aki minden reggel a New York-i Central Parkban kocog a kutyájával. Gondol egyet, és kölcsönkér egy kutyust, hogy megismerkedhessen a nővel…


Egy nagyon helyes, romantikus történet. Nagyon szerettem. Jól sejtettem a fülszöveg alapján, hogy ez lehet a kedvenc részem a sorozatból. Nem tévedtem! Hivatalosan is ez a legjobb rész a Szeretettel New Yorkból sorozat részei közül. Imádom!


Egy remek párossal a főszerepben.

De kezdjük is az elején.

Tetszett a váltott szemszög a történetben, így kicsit mind a két szereplővel átélhettük a sztorit. Mindig jó ilyen történeteket olvasni.

Megismerhetjük Mollyt. New Yorkban él, könyvet ír de főként egy blogon keresztül ad párkapcsolati tanácsokat. Rengetegen ismerik a nevét és szeretik őt, egy igazi híresség. Akinek az arcát viszont senki sem ismeri. Mollynak ez így tökéletes. Hiszen nyugodtan élheti az életét. Korábban nem volt ilyen szerencséje, nem véletlenül szaladt egészen Londonból New Yorkig. Lassan pillanthatunk bele csak az életébe és tudhatjuk meg mi is történt vele. De ez is tetszett. Ez mellett már a tulajdonságai miatt mégis rögtön megkedvelhetjük őt. Egy aranyos, helyes csaj. Remek barát, szereti az édesapját. És még valakit. Őt én is imádtam. Egy dalmata kutyus a társa a mindennapokban: Valentine.

Rögtön megkedveltem Mollyt, egy nagyon szerethető és szimpatikus karakter lett.

És akkor jöjjön kit is kapott párjául. Ő nem más mint Daniel. Munka fronton például a teljes ellentéte Mollynak. A lány ugyanis menteni próbálja a kapcsolatok Daniel pedig való peres ügyvéd lévén pont az ellenkezőjében hisz. És igyekszik mindent megtenni, hogy megoldja az ügyeit. Célratörő és kemény. Nem véletlenül hívják pitbullnak a szakmában. Kíméletlen. De csak a szakmában. Na jó lehet picit a magánéletben is. Nő nem megy a lakására, csak egy egy este erejéig tartanak a kapcsolatai és semmi komoly. Nem kell ez neki! Nem egy olyan férfi aki hisz a szerelemben. És neki ez így tökéletes. Ki is tudja ezt használni. Hiszen nem panaszkodhat. Az írónő ismét egy tökéletes és fantasztikus férfit teremtett nekünk a személyében. Már a leírásában bele lehet zúgni. A szexi és dögös váló peres ügyvédbe aki igencsak kemény ami a munkáját illeti a magánéletben pedig szókimondó és szenvedélyes. De csak addig amíg nem akar a dolog komolyra fordulni.

" Az emberek szerettek, kiábrándultak, elidegenedtek, majd elváltak. A szerelem olyan bonbonos doboz, melyben nemcsak finomságok, hanem szívfájdalom- és katasztrófaízű pralinék is sorakoznak szép számmal, és mindenkinek jut bőven az összes ízesítésből. "

Ez mellett remek testvér. Van két húga akik ikrek. Ő a nagy tesó. Imádom őket a lányokkal. Eszméletlen sok mókás, vicces, szócsatákkal tarkított párbeszédük akad. Hihetetlenek. Ugyanakkor tényleg csodás testvér. Mindig ott van a lányoknak és ez fordítva is igaz. Nem mindig volt könnyű életük de ő igyekezett mindig ott lenni a húgainak. Még jobban imádtam őt ezért.

Remek mellék szereplők lettek még egy két kollégával kiegészítve a történetet. A már említett húgicák. Nagyon jó fejek a lányok is. És külön örülök, hogy az egyikőjük története lesz a következő a sorozatban :)


Na de vissza picit a szereplőkhöz. Molly meleg baráti párja volt még hatalmas kedvenc. Gabe és Mark. Nem semmik ők se, imádják és mindig ott vannak a lánynak. Remek barátok. És náluk is bejön az, hogy eszméletlen jó jeleneteik lettek.

" – Minél nagyobb kockázatot vállal az ember, annál nagyobb a lehetséges jutalom. "

Már ahogy elkezdődött a történet tudtam, hogy imádni fogom. Pedig akkor még Molly és Daniel nem is találkoztak. De már az ezt megelőző jelentek is állati viccesek lettek. Kész voltam, nagyon jókat mosolyogtam nekik. Ekkor már odáig voltam érte. És a hab a tortán még csak eztán jött.

Találkozott a párosunk. Daniel mindent bedob a cél érdekében. Még egy kutyát is. Egy csodás német juhászt Bolyhost. Hupsz bocsi akarom mondani Brutust! Hát ez a rész? A legjobb! Hihetetlen nagy a pasi! Ezek a dumák! Sokszor le sem tagadhatná, hogy egy ügyvéd. Még ha akad összetűzésük Mollyval akkor is képes kivágni magát és megnyerni a csatát. Imádom!

" – A kutya neve Bolyhos. És túl nagy ebbe a lakásba.
– Beláthatod, hogy nem ordíthatom a Central Park közepén állva azt, hogy Bolyhos. Úgyhogy átneveztem. Jól érzem, hogy most főtt le a kávé?
– Egy kutyát nem lehet csak úgy átnevezni.
– Dehogynem. Sőt ez kötelességem is, ha az első gazdája olyan ostoba volt, hogy Bolyhosnak keresztelte. – Daniel átsétált a konyhába, és töltött magának kávét. – Ki hív így egy nagy testű, erős kutyát, aki ráadásul kan? Egy ilyen névtől csoda, hogy nem támadtak benne zavarok a nemi identitását illetően.
– Akkor is ez a neve – magyarázta Harriet. – Ehhez szokott. Ezt ismeri, erre hallgat.
– Ez a név egyszerűen ciki egy ilyen kutyának. Szívességet tettem neki azzal, hogy újat kapott tőlem. "

De Mollyt sem kell félteni. Két szenvedélyes ember. Ebből aztán lesz egy nem semmi kapcsolat! A lánynak talán több idő kell de Daniel az első alkalommal amikor meglátja a parkban Mollyt a kutyájával azonnal felkelti az érdeklődését. Nem véletlenül dob be mindent az ügy érdekében.

Sokat azért mégsem kell várni, mert ha nem akarja beismerni Mollynak is azonnal megtetszik a pasi. Ami érthető is. De ő köszöni szépen remekül megvan. Ott van neki Valentine, nincs szüksége pasira.

Még szerencse, hogy Daniel mindig megszerzi amit akar. A módszerei megvannak. Nem semmi egy pasi de ezért szeretjük.

Szuper páros ők ketten. Azok a bizonyos szikrák és szenvedély az rögtön jelen van köztük. A kémiával egyáltalán nincs probléma. A kérdés csak az Molly meddig képes ellenállni Daniel csábításának? Vesztére még a kutyáik Valentine és Brutus is imádják egymást.

Szép lassan mindennapi rutin lesz a találkozás a parkban. Elkezdik ők is megismerni egymást. Igaz néha nehezebben mesélik el a másiknak, hogy mi történet velük és ebből adódnak problémák is de ettől függetlenül egész jól kezelik és próbálnak helyt állni.


" Mindegy, mit érzel legbelül, ha nem mutatod ki. Mosolyogj, és légy laza, akkor sosem fogja megtudni, hogy valójában egy remegő gyümölcskocsonyával áll szemben. "

A szenvedély jelen van és nem sokáig lehet ellenállni. Ha egyszer engednek végül a vágyaiknak nincs megállás. Tökéletes ilyen pillanatokat álmodott meg az írónő. Remekül megírta őket. Nagy kedvenc párosom lettek. Szenvedély, vágy, erotika, szerelem. Ugyanakkor szeretet és barátság. Ők minden téren remek páros.

Sok mindenen mennek együtt keresztül. És még ha észre sem veszik rögtön nagyon hamar kialakítanak egy közös mindennapi rutint. Annyira imádtam őket. Nagyon helyesek a kutyáikkal. Daniel pedig itt is bebizonyítja, hogy nem csak egy öltönyös, nagykutya ügyvéd. Hanem képes a gyengédségre is. A tökéletes pasi. Kár, hogy ilyenek csak ezekben a regényekben léteznek!

Mellettük már a megismert és megszeretett régi kedvenc karakterekkel is találkozhattunk ami mindig csak még jobbá teszi az írónő regényeit. Igaz a szép, romantikus és vicces pillanatok mellé jutott neki bőven szenvedés, titok és problémák is. Van amit együtt de van amit külön kellett megoldaniuk, hogy rendben legyenek. És szerintem remekül vették az akadályokat!

Imádom az írónő stílusát! Mindig eszméletlen jó történeteket ír! De ezzel még inkább megvett! A legjobb lett! Imádom!

Itt ismét képbe jön maga a helyszín is. New York! Imádom! Az írónő pedig bámulatosan adja át a hangulatát, a helyszíneket. A Central Park.... Mintha te is ott lennél.

Ezért is minden megvan a regényben. Karaktereket akiket rögtön a szívedbe zársz. Egy remek főszereplő pasival, egy helyes csajjal mellé. Remek családi és baráti kapcsolatokkal. Szenvedély, vágy, szerelem. Titkok, problémák és a megoldásaik. Sok aranyos és vicces pillanattal tarkítva. Néha velük félsz és aggódsz. De az írónő remekül kitalált és a helyére tett mindent. Ismét nem csalódtam benne! A tökéletes kikapcsolódás bármikor, bárhol!

Egy remek sorozat, csak ajánlani tudom szóval hajrá mindenkinek! :)


Értékelés:




2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a jellemzésed a könyvről. Így beszereztem. Még alig olvastam belőle, de egytől egyik igazak, nagyon jó ez a könyv. Köszönöm! Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! De jóóó, nagyon örülök mert én imádtam! Csak örülni tudok ha tetszik :) Bármikor! :)

      Törlés