2019. június 14.

J.K.Smith - Csak a tested érdekel

Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?

A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve – amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket is megmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.



Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a könyv elolvasására az írónőnek és az Álomgyár kiadónak! 




Az egyedi és utánozhatatlan stílusa miatt eddig is hatalmas kedvencek voltak az írónő könyvei. Viccesek, élethűek, nagyszerű karakterekkel és helyszínekkel. Remekül szőtt cselekményekkel, érzelmekkel teli történetei sokunk kedvencei.

Nagyon szeretem az eddigi regényeit is J.K.Smith írónőnek de nekem ez lett a szívem csücske. Ha nem várna még rám ennyi könyv - de az is biztos, hogy amint lehet szakítok időt egy újraolvasásra - akkor abban a pillanatban kezdtem volna újra elolvasni a történetet ahogy letettem a könyvet.

Egyszerűen imádom! Csodálatos történet. Engem teljes mértékben elvarázsolt és a rabjává tett! Imádom! Wow!

Zseniális, fordulatos, érzelmekkel teli. Minden megvan benne ami kell!

" Talán lesz lehetőségem a bosszúra. Egy egészen rövid, érzelemmentes bosszúra, ami nem érinti meg a szívemet. A szívemet, amit jó darabig senkinek nem nyújtok át tálcán. " 

Tökéletes olvasmány ezeken a pokolian forró napokon, de ugyanúgy a hideg időkben is. Bármikor, bárhol és bármennyiszer.

Ugyanis ha egyszer elkezded ezt a regényt akkor egyrészt nincs megállás és tuti, hogy nem csak egyszer olvasós lesz. Én teljesen beleszerettem.

Lehengerlő, csodálatos, elképesztő.

Pedig egy egyszerű romantikus történetnek gondolhatja az olvasó. Mégis már így, hogy tudjuk ki az írónő sejtjük, hogy egy közel sem hétköznapi és egyszerű történetet kapunk. J.K.Smith ezúttal is megmutatja az olvasóknak, hogy is kell egy különleges, érzelmekkel teli, bámulatos regényt alkotni.

A hozzávalók közül ahogy már ismerjük őt ezúttal sem hiányoznak a poénok, a vicces pillanatok. A remek karakterek és egy nagyon jól kitalált cselekmény ami köré épül a történet. Csak gratulálni tudok. Ahogy említettem eddig is imádtam az írásait, de a Csak a tested érdekel nálam mindent vitt drága írónő!

" Egy éhes ragadozó elbújhatna mellette. Ijesztő, mégis izgató. " 

Ahogy elolvastam és letettem a könyvet a könnyeimmel küzdöttem. Talán azért mert vége is lett és csak mert tökéletesen átjött minden érzelem amit a szerző el akar mondani nekünk. Átgondolod mit is olvastál és csak annyit tudsz mondani, hogy Wow! Hihetetlen lett. Ahogy képes a sztori minden érzelmet belőled is kiváltani amit a hőseink Bora és Zsolt élnek át. Bámulatos.


Köszönöm szépen ezt a csodás élményt!

Na de akkor ha már ennyire belemerültem akkor jöjjenek azok a remek karakterek is.

Külön sok sok plusz pont, hogy a történet két szemszöges. Így lett még szuperebb, kerekebb. Hiszen nemcsak Bora hanem Zsolt életébe, gondolataiba is belepillanthatunk. Annyira imádtam így! A tökéletes regény! Ami a mi kis hazánkban játszódik főként, magyar szereplőkkel :) Elképesztően jó!

De akkor jöjjön kezdésnek Bora. Az elsőtől az utolsó pillanatokig és azonnal megkedveltem a karakterét. A nőt aki egy nem kicsit rossz, fájdalmakkal teli kapcsolatban él. A munkáját szereti fogjuk rá, de ott se egy leány álom az élete. Nem éppen jutnak ki neki a boldog és felhőtlen pillanatok. Egy rossz párkapcsolat ami nem kicsit húzza le az önbecsülését is, minden másról már nem is beszélve. Pedig egy erős, akaratos, gyönyörű és okos fiatal nő. Mégis megrekedt a megszokottban. De szerencsére általában mindig van egy kezdő lökés ami segít a döntésben és abban, hogy változtatni akarjunk.

" Egy nő élete során megismeri, és másokkal is megismerteti különböző oldalait. Hűséges társ, ugyanakkor készséges szajha, odaadó anya, mellette pedig önző, én-időt követelő független lény. Én most könnyelmű, készséges szajha vagyok, aki élvezi ezeket a pillanatokat. " 

Bora is megkapta ezt a lökést. Véget vet a kapcsolatának amiben neki csak a fájdalom és szenvedés jutott ki. Kezdjük visszakapni a vidám, magabiztos, gyönyörű és vicces lányt, aki nem mellesleg igencsak erős és eltudja érni amit akar. Végre, hiszen itt volt az ideje. Minden szempontból változtat az életén. Az unalmas, félénkebb és szomorú lány eltűnni látszik. Még jobban kedveltem azt a nőt aki lett. Határozott, erős, vicces, szenvedélyes. Minden téren odateszi és megmutatja. De jól teszi így kell ezt. Igaz mondjuk ki ebben hatalmas segítségére van a családja, de főként a két szókimondó és néha lökött de annál szerethetőbb barátnője Bogi és Zita. De főként Bogi.

Pont ilyen barátnők kellenek Borának. Az biztos, hogy már ezeknél a részeknél is remekül szórakozik az olvasó.

Végigkövethetjük Bora változását, vele tehetjük meg ezt az utat. Én minden pillanatát imádtam. Nagyon megszerettem őt.

Ráadásul a lányokkal együtt? Maradjunk annyiban, hogy igencsak szókimondóak, nem kell őket félteni. Eszméletlen jókat nevettem nekik. Sokszor megmondják a frankót amit nagyon jól csinálnak. Hihetetlenül szórakoztató történet, ugyanakkor nem kicsit tanulságos is.

" Itt és most megszűnik minden más. Csak ő és én vagyunk a világon. " 

Amihez ha már a lányok, akkor tartozik egy ide remek férfi példány is. Zsolt, Bora főnöke. Ahogy sejtjük egy amolyan rosszfiú féleséget kapunk. Szexi, dögös külsőbe csomagolva. Aki ráadásul még -  mit szépítsük - egy igazi rohadék is tud lenni. Egy férfi aki állati jól néz ki, remek a munkája és esze ágában sincs közel engedni magához senkit. Vagy csak bizonyos korlátokkal. Az biztos, hogy le a kalappal ahogy az írónő leírta nekünk, megalkotta ezt a karaktert. Mert igencsak összetett a pasas. Cseppet sem egyszerű férfi. Határozott és kemény. És nemcsak a munkában. Nem egy romantikus, összebújós cuki pasi az biztos. Bár ahogy halad a történet és az ő életébe is beleláthatunk elég hamar választ kapunk a felmerülő kérdéseinkre. Hihetetlen volt olvasni és mindebbe ami Zsolt belegondolni. Pokoli nehéz volt neki, de imádtam a változásaiért. Le a kalappal Zsolt előtt. Ahonnan indult...


Itt ugrott be nekem egy sztori de abban a pillanatban el is felejtettem mert a mi drága írónőnk ismét egyedi és utánozhatatlan.

" – Minek? – döbben meg most először. 
– Mit minek? – kérdezek vissza. 
– Minek vitt el az építkezésre? Csapatépítő program volt, vagy te talicskáztad a sódert? " 

Fantasztikusan alkotta meg a karaktereit. Zsoltét főként. A gazember főnökét. Akibe nem igazán szorult semmiféle gyengéd érzelem. Ha netán mégis akkor meg az pláne nem, hogy ki is mutassa. Maradjunk annyiban, hogy mint mindig mindennek oka van. Bámulatosan fonta a szálakat a szerző. Ahogy mindent kitalált. Ahogy minden a helyére kerül.

Csupa meglepetés, titok, váratlan fordulat. Sosem tudhatod mi fog történni. Imádtam ezt a közel sem mindennapi kalandot átélni Borával és Zsolttal. Ahogy a leírások alapján mindent magam előtt láttam.

" Ez a nő megőrjít. Az a fajta, akiről a mesékben lehet hallani. Vagy az égbe repít, vagy a végén nyomorba dönt. " 

Főszerepben egy férfival és egy nővel akik együtt dolgoznak. Akikben sosem fordult meg még a  gondolat sem, hogy köztük akár történhetne valami. Mégis a változások egymás felé sodorják őket. Lehengerlő a kettejük sztorija. Ahogy végigkövethetjük a nem éppen példaértékű munkakapcsolatukat és, hogy a változásaik hatására miként szikrázik fel a vágy, a vonzalom Zsolt és Bora között.

Hogy miként indul és alakul ez a kapcsolat. Hiszen nem keveset sérültek mind a ketten, megvannak a titkaik, a problémáik. És akkor még az új és erős érzéseikkel is birkózzanak meg. Az biztos, hogy le a kalappal mindkettőjük előtt. Annyira szerettem olvasni róluk. Egy mesés, gyönyörű történet.

" Lehet valakit egyszerre gyűlölni és szeretni? "

Ami közel sem átlagos és egyszerű. De ahogy J.K.Smith keveri a lapokat az elképesztő. Csodásan megírt szenvedéllyel, tűzzel és vággyal teli pillanatok amikor Bora és Zsolt engednek az érzelmeinknek. Félelmekkel teli, mégis gyengéd, érzelmes, romantikus pillanatok. Gyönyörűen elmesélve. A regény minden pillanatát egy bámulatos filmként látja maga előtt olvasó. Miközben minden érzelmet át is él. Ráadásul mivel mind a ketten elég erős egyéniségek hajjaj akadnak itt viták, beszólogatós részek. Annyi biztos, hogy őket aztán nem kell félteni ha összekerülnek. Igencsak emberükre akadnak a másik személyében. Eszméletlen jó volt a közös pillanataikat olvasni. Hol a sértések röpködtek, vagy éppen a poénok, vagy csókok.

Átélhetjük velük a fájdalmat, a félelmet, a vágyat, a szenvedélyt, a szerelmet. Boldogságot, hol a reménytelenséget, hol pedig láthatjuk a fényt a sötétségben. Egy lehengerlő szerelem bámulatos története.

" Van, hogy legszívesebben megölnélek, és bár sokszor álmodozom arról, hogy képen töröllek egy öntöttvas serpenyővel, mégis imádom megélni a jó perceinket. " 

Remek karakterekkel akiket rögtön a szívedbe zársz és velük együtt éled át az adott pillanatokat. Ami javarészt Magyarországon játszódik, de van bele csempészve egy kis külföld is :) ami mesésen jön vissza a leírások alapján. Csupa szenvedély, izgalom, szerelem. Amiből ahogy említettem ezúttal sem hiányozhat az írónőre elmaradhatatlanul jellemző humor.

Mindezeket összegyúrjuk és kész a Csak a tested érdekel. Egy pont olyan gyönyörű és sok színű történet mint amilyen a borítója. Aztán ha kinyitod és falni kezded az oldalakat nem lesz megállás.

Üljetek fel ti is erre az érzelmi hullámvasútra. Ismerjétek meg Borát és Zsoltot. Külön majd együtt is. További szuper szereplőkkel. Egy kapcsolat alakulását ami hol a mélyben van, hol a fellegekben. Imádtam átélni ezt a történetet kettejükkel. Óriási szerelem lett a páros. Nekem most ők lettek a Nr 1.

Ha még netán nem olvastatok az írónőtől akkor máris tessék ezen változtatni. Az összeset, de mivel most erről van szó (és nekem ez lett a kis szívem csücske) csak ajánlani tudom nektek.

" - Olyanok a tincseid, mint a lángok - mondta legutóbb. - Melegséget sugároz, de veszélyes. Pont, mint te. " 

Két teljesen különböző ember, akik mégis hasonlítanak és szép lassan összeköti őket egy mindent elsöprő érzés. Egy szerelem ami könnyekkel jár, félelmekkel és megoldásra váró problémákkal. De remekül vették az akadályokat és mindvégig azt kaptam amit vártam. Sőt még sokkal de sokkal többet is. Egy hihetetlen történetet aminek minden percét élveztem és imádtam. Aminek a végén nem kicsit lett hiányérzetem, hogy csak ennyi volt? A jó dolgok sajnos hamar véget érnek. Nagyon szeretnék még a párosról olvasni. Teljesen beleszerettem ebbe a történetbe.

Minden regényén látszik a szerző fejlődése de itt aztán végképp megmutatja nekünk! Csak gratulálni tudok J.K.Smith! És megköszönni sokadjára is az élményt amit a történeted olvasásával kaptam!


Hajrá mindenkinek! Irány a könyvesbolt és olvassátok! Mindenkinek ajánlom, bárhol, bármikor!


" Nem akarok menekülni, a legjobb helyen vagyok, egy gyönyörű, lánghajú boszorkány mellett. "


Értékelés:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése