2019. június 16.

Könyvhét 2019

Lassan szerintem közeledek a 10 évhez ami a Könyvhetezést illeti. Idén sem maradhatott el. Bár szerintem még SOHA nem volt ilyen pokolian meleg idő.

Általában semmi sem akadályozna meg a nézelődésben, hogy könyvek között böngésszek de most ebben az időben még ehhez se nagyon volt kedvem. Kegyetlen meleg volt, de azért picit nézelődtünk és vásároltunk :D

Ahogy a Könyvfesztiválnál itt is megvolt a limit. 2 db könyv :)


Aminek a betartását nehéznek gondoltam. Az egyik ami nem volt kérdés az E.L.James - Mister című könyve. Ami csak a kiadónál jelent meg jóval hamarabb hála a Könyvhétnek. A másik két KMK-s könyv volt amik között vacilláltam. Az egyik a Szárnysegéd Bt. második része, valamint Stephenie Meyer új Alkonyat verziós könyve. Na de nem meglepő módón hála a kiadónak gyorsan eldőlt, hogy melyiket is veszem meg. Ugyanis a Stephenie könyv nem jelent meg....... inkább no comment.

Így a Mister és A randiguru szárnysegédje jöttek velem haza. Kíváncsi leszek E.L.James könyvére. Hogy mit tudott összehozni a Szürkék után. Már alapból kapott gyengédebb értékeléseket. Itt is meglesznek biztos, akik el sem olvassátok és már az előző könyveiből ítélve lehúzzák de én még mindig oda tartozom, hogy majd én eldöntöm :) Kíváncsian vártam. A borítója is eszméletlen szép lett szerintem. Szóval remélem tud újat mutatni a szerző és egy olyan regényt írni amit a többijéhez hasonlóan szeretni fogok :)

A randiguru szárnysegédje szintén nagyon várós volt. Az első részét imádtam. A páros akik szerepelnek ebben a részben már ott is feltűntek. Már akkor kellett volna egy külön sztori kettejüknek, mert eszméletlen egy páros Lex és Gaby. És íme is a könyv. Nagyon várom, hogy olvashassam :)



Na de röviden ennyit a szerzeményekről. A meleg ahogy említettem elviselhetetlen volt. De kárpótolt, hogy ismét lehetett találkozni a könyves, blogos, író ismerősökkel, barátokkal és kollégákkal. Fantasztikus nap volt.

Jó volt összefutni mindenkivel. Rozsonits Judit barátnőmmel, aki az idén is kiszúrt a tömegben. Örülök nagyon, hogy összetaliztunk :) Tomor Anita írőnek, az Álomgyár kiadó szerzőinek. Mike Menders íróval is találkoztam. Akinek egy Házinyuszija még vár a sorára de most már tényleg elő tudom venni :)

Zsu barátnőmmel. A kollégákkal, akiket már ismerek és akiket eddig nem :) Szuper volt a nap, még így a hőség ellenére is. Köszönöm Álomgyár!

Ahol a két szerzemény mellé végre bezsebeltem az egyik J.K.Smith könyvembe egy aláírást. Még soha nem jött össze a bemutatója, de a mostani, a legnagyobb kedvenc könyvemet sikerült dedikáltatni. Köszönöm Juci!


Carrie Cooper írónővel is találkoztunk. A kedvenc írónőmmel. Nagyon örültem neki és vártam. Köszönöm a kedves szavakat és mindent. Most már összehozzuk valami jó hűvös helyen azt a talit Nóri! Puszillak! ♥


Mivel ami olyan könyv nekem dedikálva van és ha netán lett is volna ami nincs, még akkor sem vitt volna rá sajnos a lélek, hogy ebben a melegben felcipeljek könyveket így dedikáláson nem sokon voltam. J.K.Smith írónőén. ♥

Valamint mindegy mekkora sor, nem maradhatott ki egy esemény amit nagyon vártam. A kedvenc íróm dedikálása. Bizony ám :) Lakatos Levente is dedikált a Könyvhéten. Nem kevés csodás szerzeménnyel tértem haza tőle. De a legjobban annak örülök, hogy sikerült végre személyesen is beszélni, találkozni.


Nagyon szépen köszönöm a nyert könyvjelzőt. Imádom! A másikat is, a Simlis tollat. És Wow, a Három esély novellát! Állati jól néz ki így papírformán. Így az igazi. Köszönjük Levi. ♥

A könyv amit dedikáltatni vittem (mert még akad 2 ami nincs) az a Barbibébi. A Szeress jobban megmaradt következő alkalomra :) Ezt a kettőt nem is olvastam még egyáltalán. Megmondom őszintén régen nekiálltam a Barbibébinek de akkor engem nem fogott meg. Lehet ez is egy olyan könyv amire meg kellett érni. Nagyon  örülök, hogy elkezdtem mert nem is kérdés, hogy ez a regény is fantasztikus.

Szóval ő lett nekem dedikálva. Nagyon örülök, hogy találkoztunk Levi. Gratulálok a bezsebelt díjakhoz! Abszolút megérdemelted! És köszönök mindent!

Ezt a szépséget főleg. Nagyon szeretem ezt az idézetet tőled. Ahogy láttam ezzel nem csak én vagyok így. Sokat jelent és imádom így véglegesen rám került. Ebben a formában pedig még inkább szeretem mint egy mondjuk átlagos betűvel. Persze a legszuperebb tetkósnak is köszönöm szépen! :)

Olyan szééép. Annyira imádom! A Szigor sorozat első részéből :) ♥♥



Röviden összefoglalva: Szuper könyvek, remek társaság, ajándékok. Nagyon örültem, hogy sikerült mindenkivel találkozni! Állati meleg volt de megérte, túléltük :D

Azt nagyon sajnálom, mert nagyon vártam, hogy tesómmal is találkozzak de idén sajnos nem tudott jönni. Úgy lett volna teljes. De ahogy mondtam Pest már nem távolság. Remélem hamarosan! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése