2024. május 14.

Tomor Anita - Balin ​találkozunk!

  📚 Könyvajánló 📚


Ava ​Jenkins vidáman éli hétköznapi, egyetemista életét. Senki nem is sejti róla, hogy ő valójában a világhírű színész, Oliver Jenkins húga, és az ünnepelt színésznő, Carry Morrison lánya. Ava hallani sem akar hírnévről, fényűző életről, színészetről, mígnem édesanyja be nem jelenti: elintézte, hogy Ava megkapja élete első főszerepét egy Oscar-díj-várományos bestseller adaptációban.

Tom Hardy néhány év alatt Hollywood ünnepelt filmcsillaga lett. Elért mindent, amit akart. Filmstúdiók versengenek érte, sorra kapja a jobbnál jobb filmszerepajánlatokat, lábai előtt hever az egész világ. Nők milliói rajonganak érte. És ami a pláne, az Árnyak útja férfi főszerepét is megkapta. Egészen addig rendben megy minden, amíg meg nem ismeri leendő, filmbeli partnernőjét, Ava Jenkinst. Onnantól kezdve a feje tetejére áll az élete.

Vajon milyen lehet úgy egy filmforgatás, ha a két főszereplő zsigerből utálja egymást? Ha a szünetekben folyton veszekednek és borsot törnek a másik orra alá, de amint elindul a kamera, el kell játszaniuk a szenvedélyes szerelmest, miközben egy kanál vízben meg tudnák fojtani egymást.

És mi van akkor, ha már az első forgatási napon egy forró csókjelenettel kell kezdeniük? Mikor is mindketten ráeszmélnek, hogy bár egyikük sem vallaná be soha, de vonzódnak egymáshoz. Nem is akármennyire, hanem nagyon.

Tomor Anita az Imádlak, Los Angeles! és a Szeretlek, Hawaii! című hatalmas
népszerűségnek örvendő regényei után Ava Jenkins és Tom Hardy szenvedéllyel teli, szintén a filmes világban játszódó történetével lep meg minket. Ebben a kötetben Los Angelesbe, Hawaiira és a mesés Bali szigetére utazhatunk el, és lesz benne minden: tüzes szócsaták, felfokozott vágy és vonzalom. Szerelem és szenvedély. Egy újabb romantikus regény az írónő tollából, amit lehetetlenség letenni.


Nagyon szépen köszönöm a példányt az írónőnek! 💙💛



Már Oliver története után nagyon kíváncsi lettem és vártam, hogy érkezzen ez a kötet! Meg kell mondanom, abszolút megérte a várakozás. 

Egy igazi Tomor Anita könyvet kap az olvasó ismét. 

Ami csupa tűz, romantika, humor, szeretet. Természetesen némi drámával és bonyodalmakkal is fűszerezve. 

Igazán örültem, hogy a történet jóformán párhuzamosan játszódik Oliverék sztorijával. Nagyon szerettem az ő párosukat is, ezért nem kérdés, hogy ismét jó volt olvasni róluk. 

Ha valaki nem ismerné a történetet, akkor Oliver húga, Ava a hősnő itt. De ha netááán még egyáltalán nem olvastatok Anitától, ami öreg hiba, akkor pótoljátok. Higgyétel el nem fogjátok megbánni! 😉

Szóval Ava és Tom története. A lányé, akiről jóformán senki sem tud semmit. Míg a bátyja világhírnévnek örvend, addig Ava mindig is szeretett volna mindenből kimaradni, ami ezzel jár. Ő nem szeretné ha megismernék, ugye tudjuk, hogy azért árny oldalai is vannak a hírnévnek és a csillogásnak. Ezért is lehet, hogy van, aki eleinte el sem hiszi, hogy ő Oliver Jenkins kishúga. 

A kishúga, aki egy igazán belevaló fiatal lány. Csak az átlagos lányok életét szeretné élni. Nagyon kedveltem őt. Nem egy elkényeztetett gazdag lány. Okos, jól nevelt. Egy jó fej csaj. Akit azonnal meg lehet kedvelni. Ha kell akkor kimondja amit gondol, de szerény is. 

Igaz nem biztos, hogy sokáig lehet az, mert az akarata ellenére megkap egy női film főszerepet. Ennyit arról, hogy ő titokban szeretné tartani a kilétét. Igazi őrület veszi kezdetét. 

Párja Tom, pedig egy már szintén befutott híres színész. Ő kicsit az a tipikus férfi főhős, Arrogáns, nagyképű, nagyszájú, elképesztő dumával. Természetesen durván szexi. Mégis imádjuk. Ez nem is kérdés. Mert mindezek mellett, azért sokszor megmutatja az igazi, érző, érzékenyebb oldalát is. 

A kettejük induló románca cseppet sem hétköznapi. Vicces, szórakoztató és meglepetésekkel teli. 

Ahogy Anitától megszokhattuk, ezúttal is remek és azonnal megkedvelhető szereplőket kapunk. Megspékelve a már korábban megismert karakterekkel. Van természetesen akiket nem annyira kedvelünk. De ez is kell. 

Ismét csodás helyszínekre repít el bennünket az írónő a leírásainak hála. Ahogy említettem egy szórakoztató, vicces történet. Ami csupa szeretet, szenvedély, tűz, szerelem. Boldog pillanatokkal, beszólogatós, humoros párbeszédekkel. Ugyanakkor komoly témákkal is találkozhatunk. Hiszen nem minden rózsaszín. 

Bonyodalmak, dráma. Mindenből pont annyi, hogy mindezek tökéletes egyensúlyba kerüljenek. Egy remek lezárással. Bár én megmondom őszintén a kötet végén található újabb könyv részletébe nem mertem beleolvasni. 😅 Megvárom még teljes lesz a Szingapúri történet. 


Addig, ha egy jó kis nyári olvasmányra vágytok, akkor irány Bali! Igazából bárhol és bármikor remek kikapcsolódás lehet. Egy történet, ami megmutatja, képes-e és ha igen miként, létrejönni és formálódni egy szerelem, a csillogás és Hollywood árnyéban. 





Ha kedvet kaptatok akkor KATT IDE a beszerzéshez.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése