2016. július 16.

Egy csepp remény - hamarosan

Ha már az első részről érkezett értékelés akkor itt is egy kis előzetes borító és fülszöveg formájában az Egy font hús folytatásáról. 

Ami a borítót illeti az ennél már jobban tetszik. Az első rész végén kapott kis előzetes után pedig biztos, hogy a történet sem fog csalódást okozni. 

Max OHare képtelen elengedni a múltat. Legjobb barátja nélkül nem élte volna túl a gyönyörű szőkeség, Lizzie tragikus elvesztését, és rég a drogosok poklát járná. Kap még egy esélyt a sorstól Az elvonón ugyan végigmegy a gyógyulás tizenkét lépcsőjén, de indulatos marad, és nem enged közel magához senkit. 
Grace Brooks lelkébe égett a seb, amit az a férfi ejtett, aki felesküdött, hogy tisztelni és védelmezni fogja. A lány messzire menekül, és titkait mélyen magába zárja. Az egyikük érezni akar, a másik elrejtőzik az érzések elől. Melyikük lesz elég erős, hogy a szerelem erejével átüsse a falat? 
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Smanatha Young rajongóinak kötelező




Nem is sokára, na jó annyira nem sokára :D érkezik. A molyos dátum szerint szeptember elején. Úgy legyen :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése