2016. július 21.

Hamarosan érkezik

Sziasztok! Úgy ám egy remek hírrel jövök. Legalábbis nekem most nagyon feldobta az estét, sőt. Kezdőlap Moly.hu a Hamarosan érkezik menü.. nem mindig marad meg egy egy időpont, de itt mindig rá lehet bukkani a várható frissekre. Hát így történt most is. Az egyik nagy kedvenc írónőm Borsa Brown könyvére bukkantam azokban a bizonyos hamarosan érkező könyvekben.

Mégpedig a tőle imádott Maffia sorozat újított változata. A maffia ágyában című könyve érkezik immár bővített ha lehetséges még szuperebb kiakadásban. Átdolgozott belső rész, új borító. Maximo és Suzanne :) kell ennél több?

És Borsa azt mondja hétfőn érkezik. Hát ez remek hír. Szerintem sokunknak. Nagyon, nagyon várom a könyvet. Az egyik legfantasztikusabb sori amiről akármikor akármennyit tudnék áradozni :) de szerintem nem csak én :)

Jöjjön egy kis tartalom ha netán akad aki nem olvasta még: (hozzáteszem tessék gyorsan pótolni: )

*** SZENVEDÉLYESEBB, BŐVÍTETT KIADÁS ***

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc

Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású regénye lélektani folyamatokat is boncolgat, letehetetlen írásában feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

A maffia-trilógia részei:
** A maffia ágyában **
A maffia ölelésében

A maffia szívében

5 megjegyzés:

  1. Köszi ez tèlleg egy remek hír imadom a sorozazot :) engem is magaval ragadott mikor olvastam elkeztem es mar csak azt vettem eszre hogy a 3rèsz utolso mondatát olvasom :) mar alig varom hogy olvashassam !! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na örülök, jó ezt hallani mert ez tényleg egy olyan történet amit vétek kihagyni. És fel is került a frissült poszt én ma vettem át a könyvet alig várom, hogy elkezdhessem. Gyönyörű :) hajrá neked is. :)

      Törlés
    2. Köszi hamarosan en is nekiállok :)

      Törlés
    3. Köszi hamarosan en is nekiállok :)

      Törlés