2016. július 26.

Megjelenések

Sziasztok! Két remek hírrel jövök így estére. Mint a cím is mutatja újabb megjelenésekről kaptunk infót. Mégpedig két remek könyvről amiknek az eddigi részeit imádtam. Ráadásul az egyikre pontos dátum van októberre így jobb lesz az a hónap ami a könyveket illeti. 

Na de lássuk miket is várhatunk még. 

Az egyik egy olyan könyv amire huhh azt hiszem még fbn olvastam, hogy hiába tudtuk, hogy előbb utóbb itthon is megjelenik mégis írták, hogy itthon biztos nem olvashatjuk. Hogy immár aki eddig nem hitte itt a most már kész tény :)

Laurelin Paige - Fixed sorozatának negyedik része következik. Három részét olvashattuk a sorozatnak aminek a végén választ kaptunk minden kérdésre ami Hudson és Alayna életét illeti. Megkapták a véget de most mi ahogy a cím is mutatja kapunk még egy kis Hudsont. Ki várja még? Imádtam a sorozatot szóval nagyon kíváncsian várom ezt is. 

Addig is egy kis fülszöveget is kaptunk már borítóval: 



Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik – ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.



Várható megjelenés: Október 13.




A másik könyv pedig a KMK-tól érkezik a Stage Dive sorozat 3.része. Az elsőt szerettem, a másodikat még jobban (amiről nemsokára poszt is érkezik) szóval nagyon várós a harmadik rész is. Ehhez is kaptunk borítót ami ugyanolyan szuper mint az eddigi részeknél. Ezúttal ismét egy újabb srác életét ismerhetjük már. Most Jimmy van soron: 


Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?
A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.

Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

Várható megjelenés: 2016 Ősz

3 megjegyzés:

  1. Szuper híreket hoztál, ígéretesek a könyvek.Várom őket!

    VálaszTörlés
  2. Szuper híreket hoztál, ígéretesek a könyvek.Várom őket!

    VálaszTörlés