2016. november 3.

Anne L. Green - Viharos érzelmek

Szenvedély ​​nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.
Nos hát a kedves írónő miután kiolvastam a regényt kapott egy telefonos értékelést egy remek kis beszélgetés mellett amit én is köszönök. De persze mindenképpen érkezik írásos verzió is.

Nem mondok újat azzal, hogy nagyon vártam a könyvet és minden percét megérte a várakozás mert valami fantasztikus lett. 

Szóval akkor Viharos érzelmek :)

Hát kaphattunk már részleteket belőle amikből már sejtettem, hogy tuti bejövős lesz a könyv. És íme, hogy miért:

Kaptunk először is egy igencsak heves természetű főszereplő csajszit Nina szerepében. Akivel már jó ideje nem nagyon foglalkoznak a szülei és ezért mindig azon töri a fejét, hogy tudná főleg az apját halálra bosszantani. De persze ezért csak azért, hogy kapjon némi figyelmet.

Ezért is fogyasztja Nina jóformán reggelire a testőreit. És persze itt jön a képbe Jason.

Aki egy kommandós srác és mivel neki is akadtak igencsak kemény percek az életében éppen egy kis szünetet tart a munkájában. És, hogy addig se tétlenkedjen elvállalja a lehetetlennek tűnő feladatot Nina apjától. Szabad kezet kap, hiszen Nina igencsak találékony volt az elmúlt időkben, hogy is kell elűznie az apja embereit. Na de Jason személyében emberére akadt. Szó szerint.

Két igencsak szenvedélyes ember, akiknek megvannak a magunk sötét pillanatai és akik nem kevés harcot vívnak meg eleinte egymással miközben elkezd alakulni a kapcsolatuk is.

Természetesen ezeket a pillanatokat is imádtam. Nina felnőtt nő még akkor is néha hála a csíny tevéseinek nem úgy tűnik. Néha hihetetlen dolgokat volt képes kitalálni, hogy Jasont is elűzze maga mellől. Na de persze nem kellett a srácot sem félteni. Imádtam ezeket a pillanataikat.

Na és persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Nina nem véletlen, hogy nemtudott ennek a pasinak ellenállni. Hiszen egy igencsak dögös, jóképű hapsit kaptunk Jason személyében. A 67-es Impala pedig drága Anne csak hab volt a tortán. Tisztán láttam őt magam előtt. És köszönöm <3 igen átjött a célzás. Ment is rögtön az idézet molyra :D



"– Felvilágosítanálak, hogy ez – mutatott az autóra – egy 1967-es Chevrolet Impala,és jobb állapotban van, mint bármelyik luxusjárgányotok a garázsban."

És egész hamar ezek a pillanatok közben is csak úgy pattogtak a szikrák köztük. Sőt ezek már az első találkozásunk alkalmával megvoltak. Szóval vicces pillanatokból is akadt itt bőven. De nekem még ezekkel a dolgokkal is nagyon szimpatikus volt Nina. Abszolút meg lehetett érteni, hogy csak figyelemre, szeretetre vágyott amit a szüleitől nem kapott meg. Én az elejétől kedveltem a karakterét és kíváncsian vártam mi sül ki ebből az egészből.

Na de végül ahogy kezdett lenyugodni úgy kerültek ők ketten is még közelebb egymáshoz. Imádtam őket. Ahogy kívülről csak a csatákat láttuk belül pedig egyre inkább vonzódtak egymáshoz. Hogyan is lett ebből a forró, szenvedélyes kapcsolatból csodaszép szerelem :)

D előtte azért Jasont sem kellett félteni ahogy mondtam nagyon jól megállta a helyét Nina mellett.

Az ő kapcsolatukból mint írtam a természetüknek hála nem hiányzott a szenvedély. Igencsak működött a kémia kettejük között. Amiből sok szenvedélyes pillanatuk akadt. Persze ezek és a vicces pillanatok mellett jutott ki nekik bőven bonyodalom is.

Kezdve például a nagyravágyó Davis apukával. Na az hapsi nem lett a szívem csücske, bár egye fene kezdett a végére változni a véleményem. Na de vissza a bonyodalmakra. Apucinak hála kijutott belőle erről a részről is nekik. Majd volt egy időszak az életükben amiben végre minden szép és jó volt. Megtalálták egymást, Nina elvégezte a tanulmányait és végre a sarkára állt a zsarnok apjával szemben.

Na de persze túl szép lett volna ha ennyire happy marad minden. Ezek után jöttek csak az igazi próbák a fiataloknak. ALG nem kímélte a párt de mellettük minket sem.

Nemsemmi dolgokat eszelt ki, olyanokat amik tényleg próbára tették a fiatalokat. Jasont mondhatnánk főleg de persze Ninát is. Azt hiszem aki olvasta tudja melyik részre gondolok. Itt is látszott igazán a Jasonnel töltött idő mennyire megváltoztatta Ninát. Persze jó értelemben. Itt már nem azt a fiatal kis csíny tevéseket kieszelő lányt láthattunk a személyében hanem egy felnőtt nőt aki próbál helyt állni egy nem könnyű helyzetben. Próbál erős lenni és erőt adni Jasonnek is. Itt lett csak még szimpatikusabb a karaktere. Kijutott nekik a nehézségekből bőven de remekül helyt álltak. Együtt. Nem véletlenül mert olvastunk már ALG-től pár könyvet szintén remek párosokról de nekem ők lettek a kedvenceim. :) Imádom őket.

És jöjjön a rész amiért egy kicsit megdorgáltam az írón őt.:D na jó nem is csak mondtam neki, hogy soha többet ne csináljon ilyet. Minden esetre le a kalappal, hogy ezt így kitalálta és megírta nekünk. Nem is mondok erről többet aki már olvasta úgy is tudja aki még nem annak pedig hajrá. De a  véleményemen ez sem változtatott sőt. Még jobban imádom a történetet a párosról már nem is beszélve.

Ami ártatlan csatározásnak indult, tele indulatokkal és dühvel főleg Nina részéről egy igencsak szenvedélyes kapcsolatot és szerelmet eredményezett. Nina és Jason egy fantasztikus páros. Nem kevés dolgon mentek át együtt. Átértékeltek sok minden és át is éltek együtt. Amitől még inkább felnőttek. Le a kalappal előttük. Abszolút megérdemelték azt a sorsot amit ALG szánt nekik.

Hol sírtam, mert ilyen pillanat is volt, hol nevettem, hol boldog voltam és velük örültem. Hol pedig nem keveset aggódtam értük. És volt pillanat amik még az ütő is megállt bennem de minden pillanat megérte, hogy olvashattam. Fantasztikus történet lett. Amiben látszik nem kevés munka van szóval Anne előtt is le a kalappal :)

A szereplőkről még egy pár szót a vége előtt. Nina apját említettük, hogy nem éppen voltam odáig érte. De nagyon is kárpótolt minket a Nagyi :) Jason nagymamája. Aki végig segített és a páros mellett állt. Nagyon szerettem az ő karakterét.Akadt aki igencsak meglepett minket, de ez kellett a történetbe.

Összességében lett fantasztikus a történet. Amihez abszolút illik a Viharos érzelmek cím. Nagyon találó. Főleg egy olyan párosnál ahol mindkét fél igencsak határozott, akaratos,egy kicsit sem enged. Na de pont ezért lettek ők ketten remek páros. Imádtam az elején a macska egész játékukat is noha nem igazán lehetett tudni mikor ki volt a macska. A kapcsolatunk alakulását, a szerelmüket. Köszönöm az élményt, hogy velük tarthattunk és megismerhettük őket.

Ha netán nem olvastátok még mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerethető karakterek, jól kitalált háttér nekik amikből a bonyodalmak is úgy össze jöttek, hogy nem is sejtettem mi is lesz ebből annyira elmerültem a kettejük kapcsolatában. Fordulatos, remek történésekkel. Egyszóval le a kalappal és remek lett. Felesleges volt aggódnod mert az értékelésekből is látszik, hogy imádjuk a történetet. Mi köszönjük, hogy olvashattuk.

A borító is remek lett, igaz ahogy beszéltük is csak egy párost láttam magam előtt végig Nina és Jasonként. De mivel ők nem kerülhettek borítóra lett ez a páros és nagyon is jó választás lett :) főleg, hogy nem kevés munka van ebben sem. Szóval köszönjük neked és a kiadónak is.

A dedikált példányt pedig ismét nagyon köszönöm.

A végét meg pláne és nagyon szívesen bármikor :)

És csak mert olyan szépek így együtt:




Értékelés: (nem is kérdés)



2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett az értékelésed, én is imádtam a könyvet. Mint minden ALG művet.:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi <3 és jól mondod az összeset imádjuk.

    VálaszTörlés