2016. november 25.

Itt a borító

Érkezzen még így estére az egyik nagyon várt könyvhöz borító. A Könyvmolyképző kiadótól érkezik decemberben ha minden igaz egy újabb könyv a Luxen sorozathoz.
Mégpedig az Origin című részből megismert Hunter története.

Fülszöveget már kaptunk amit nem olyan régen szintén kiraktam. De végre borító is társult hozzá. Aki látta már a könyv külföldi borítóját nagy meglepetés nem éri. Annyi változás történt a könyvnél, hogy nem Vörös pöttyös besorolást kap a könyv hanem egy új pöttyös könyvként jelenik még.

Mégpedig Zafír pöttyös könyv lesz az Obsession - Függőség:


Őrülten nagyképű..... de meg kell veszni érte.
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől. 
Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami.......természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon. 
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést......vagy maga Hunter? 

Egy fülszöveg ismét ha valaki még nem olvasta volna. A borító pedig szintén nagyon bejövős szóval várom nagyon :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése