2016. november 25.

Itt az új Maffia

És végül de nem utolsó sorban jöjjön aminek a legjobban örültem most. Aki ismer tudja, hogy ez a sorozat az amit a legjobban imádok és bármikor elolvasok. Ja és mindenkinek ajánlom :)

Szóóóóóval végre meeeegjeleeeent :)

Bizony itt van a kezemben a Maffia ölelésében új kiadása. Az első rész után ami szintén a bővített verzió volt nagyon vártam, hogy ismét elmerülhessek ebben a történetben és folytatódjon. Mert persze ahogy az első kiadásban itt is a legjobbkor lett vége.

Annyi a baj csupán azzal, hogy ma elhoztam, hogy pokolian nagy a kísértés, hogy eldobjak mindent és nekiálljak. Pedig van még amit előtte kell elolvassak. De Massimonak nagyon nehéz ellenállni. Próbálom elhúzni,hogy előtte elolvasom amiket kell, és úgymond tovább tartson. Meglátjuk meddig bírom ki, hogy nem esek neki. És ehhez olyan időpont is kell amikor egy ültő helyemben kitudom olvasni :D

A lányok turnéján akartam elhozni de csak nem bírtam ki. Sebaj az Arab lánya akkor kerül hozzám és dedikálva is lesznek. :)

 olyan szééép, imádom <3

Köszönjük Borsa :)

Nemtudok más mondani ez a sorozat nálam a best :) 

És ha már Álomgyár akkor ne feledjétek, hogyha ti is szeretitek a lányok könyveit akkor figyeljétek hol és mikor lehet találkozni velük. 

Hozzánk 7.-én jönnek :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése