2016. november 18.

Új hírek a Luxen sorozatról

Szuper decembernek nézünk elébe. Szerintem ezt is kb karácsonyra kapjuk. Kellene szebb ajándék a fa alá mint Daemon? Ugye sejtjük, hogy milyen könyvről van szó?

Ugyan a legszuperebb hírt kaptuk ma a Könyvmolyképző kiadótól. Mint ahogy az utóbbi években is szinte minden karácsonyra jutott a fa alá egy Luxen könyv. Úgy tűnik idén sem szakítunk a hagyományokkal.
Mégpedig sok sok Daemont kapunk.

Érkezik ugyanis a hírek szerint az Oblivion 2.része ami az Ónix Deamon szemszöge.
Fülszöveg már van a kiadó oldalán. A borítót hozzá pedig kíváncsian várjuk. Remélem a kedvenc párosunk nem hiányzik majd róla :)

Jöjjön a fülszöveg:

Daemonnal összekapcsolódni szívás....


Ráadásul nemrég eltökélte,hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban. 

De nem ez a legnagyobb problémánk. 
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam.....de ennek súlyos ára van. 
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek. 
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéltól -  na meg tőlem - a védelmisek? 
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás. 
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat.......


Éld át az Ónix történet Daemonnal!





Ő lenne az. Azt hiszem ez egy remek karácsonyi ajándéknak ígérkezhet. Daemon minden mennyiségben jöhet.

És csak, hogy még több Luxent kapjunk idén ha minden igaz érkezik még egy könyv a sorozathoz.
Mégpedig az Originben feltűnt egyik szereplő Hunter története ami az Obsession címet kapta. Magyarul pedig a Függőség címet kapta.
Borítót még ehhez sincs de remélem hamarosan kapunk.Addig is érjük be a fülszöveggel :)

Őrülten nagyképű..... de meg kell veszni érte.
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől. 
Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami.......természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon. 
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést......vagy maga Hunter? 


Azt hiszem remek kis év végének nézünk elébe :)


És szép darabjai lesznek a gyűjteményemnek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése