2016. november 29.

Új KMK könyv

És egy bejegyzés ami ismét tovább növeli a listámat, hogy miket is kell még beszerezni :D

Az egyik újdonsága a kiadónak egy olyan könyv amiről sokat hallottunk már, én legalábbis és azok akik anno az Ulpius könyveit olvasták. Ugyanis nálunk jelent volna meg a könyv de ugye eddig nem jutottunk el.

Borítót és fülszöveget kaptunk ami miatt vártuk a lányokkal de eddig nem kaptuk meg. Nos most hála a Könyvmolyképző kiadónak végre olvashatjuk.

Ulpiusnál ez lett volna a cím és borító:


Jöjjön tehát a borító és a fülszöveg immár a KMK-tól egy újabb Rubin pöttyös könyvként:

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége. 
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában. 
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?


Borító ügyben ha választani kellene talán a régi nekem kicsit jobban bejött, de ez is tetszik. Mindenképpen felkerül a listámra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése