2017. június 21.

Elle Kennedy The Mistake - A baklövés

Sziasztok!

Itt is van az első értékelés egy Könyvhetes szerzeményről. Már említettem a beszámolómban, hogy a The Mistake című könyv lett az első. Jöjjön tehát ő.

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!

Említettem az első részénél, hogy imádtam. Bővebben áradoztam arról is egy értékelésben. És nem meglepő módon erről a részről is csak azt lehet. Ugyanolyan szuper, imádnivaló lett mint az első.

Abban akkor megismerhetjük Garrett és Hannah történetét. Mindketten nagy kedvencek lettek, természetesen főleg Garrett. Na de ezúttal mellé újabb kedvencet avattam az egyik haverja John Logan személyében. Ez ugyanis az ő története.

A már említett első páros történetéből ismerhetjük őt. Már ott is tudhattunk meg róla annyit, hogy megkedveljük és, hogy olvasni akarjunk róla. Egyrészt mert Garrett csapat társa és barátja. Valamint van egy kis csavar mert Hannah az a lány akiért odavan. Szóval mint mindig nem egyszerű a dolog. Ráadásul mégis egy remek lányt kap maga mellé aki mellett megkérdőjelez nagyon sok mindent.

Na de jöjjenek akkor kezdésnek ők ketten. Logan és Grace.

Kezdjük akkor a pasival, Logannel. Ahogy említettem valamennyire az előző történetből már ismerhetjük a srácot. Aki akárcsak a haverja rendelkezik minden olyan külső tulajdonsággal amiért őérte is odáig vannak a csajok. Ráadásul egy dögös sportoló is szóval ellenállhatatlan. Még sincs szerencséje ami a csajokat illeti. Hiszen a barátja nőjébe van belezúgva. És mindent megtesz, hogy próbálja elkerülni a közös szitukat pedig barátok is. Ez ellen pedig pasiknál mi a legjobb mód: más csajok. sok sok csaj. Mégis mindezek ellenére akárcsak anno Garrettnél Loganről is gondolhatnánk azt, hogy csak egy üresfejű,jóképű sportoló. De mégsem mert benne is megvan az a plusz amiért lehetetlen nem imádni őt. Egy olyan srác aki imádja a sportot, a barátait, a családját. Aki nem kevés áldozatot képes ezekért meghozni. Ami pedig az ő nem éppen egyszerű életét illeti neki is éppen kijutott akárcsak a haverjának. Ezekben a történetekben a pasik a főszereplők hiszen ők kapnak egy egy történetet. Így akinek mondjunk úgy javarészt a gondjairól hallunk az Logan. Nem könnyű az élete egy alkoholista apa gyermekeként. Ezt még nem kevés más probléma is tetézi amikbe nagyon is bepillanthatunk. Ezeknek hála ismerhetjük meg őt még jobban. És tudhatjuk meg, hogy egy nagyon is jó srác. A sok csaj ellenére például. Azt írjuk annak a számlájára, hogy ő is pasi.

Na de persze ez hamar változik.


Hiszen egy érdekes estének hála vagyis inkább kettőnek az egyik után Logan betoppan Grace életébe. Vagy fordítva? Grace mondjunk ekkor még egy tipikus jó kislány. Nem igazán olyan lány amint azok akik rámásznak és odáig vannak a hokis srácokért. Vagyis ő is odavan egyért de mondjuk úgy, hogy távolról. Ő pedig éppen Logan. Szóval nagyon hamar rájön, hogy képes teljesen eldobni a józan eszén a srác mellett. Na de ki hibáztatja ezért? Igaz egy ilyen alkalom nem éppen a vártak szerint végződik és Grace rájön, hogy ideje kicsit megváltozni. Hogy nem fogja még egyszer megadni magát egy hokis szeszélyeinek. Szóval a félénk, pasik társaságában kicsit szó menéses Grace eltűnik. Egy keményebb, magabiztosabb lányként tér vissza ismét a suliba és Logan életébe is. És ha ez a Logan dolog még nem lenne elég akkor valaki másban is nagyot csalódik. De éppen ideje is volt néhány téren, hogy a sarkára álljon. Nekem még szimpatikusabb lett az a lány aki lett. Az elején is kedveltem őt de így még inkább.

Amikor pedig ezt a párost együtt "láthattuk" na akkor volt csak imádás. Nem mondom, hogy az első pillantástól ott voltak azok a szikrák mert náluk a szitu miatt sem úgy kezdődött a dolog de erre a részre sem kellett sokáig várni. Utána pedig már nem is volt megállás. Fantasztikusak voltak együtt. Egyrészt imádtam őket ilyenkor azért mert sokszor jókat lehetett mosolyogni is rajtuk az egymásnak tett beszólásaikon. Mert érdekes Logan társaságában Grace teljesen jól feltalálta magát. Másfelől pedig itt voltak az említett izgalmasabb, forróbb pillanatok. Nagyon hamar lángra kaptak tőlük majdnem az oldalak is. Az biztos, hogy a kémiával nem volt probléma. Hamar megtalálták a közös hangot és imádtam ezekről olvasni. Akadtak bőven szenvedélyes perceik de ezt teljesen elégnek mondanám. Nem volt az a töménytelen pont jó mennyiségben és remekül megírva.

Természetesen ezek mellett az írónő nem adta olyan egyszerűen a dolgot. Akadtak balhék, veszekedések amikre szerintem számítani lehetett. Ez a része nem okozott meglepetést mégis olyan jól meg lett írva, hogy így is teljesen élvezhető volt. Annak ellenére, hogy várható volt mik fognak történni. Ilyen téren talán lehetett volna például ami kettejüket illeti picit jobban megdolgoztatni őket :D Na igaz Grace azért ilyen téren odatette magát és nem adta könnyen magát Logannak. Nagyon leleményes volt, eszméletlen jók lettek a közös részeik.

Magára a történetre összességében azt mondanám, hogy akár magában az első nélkül is olvasható, megérthető. Így, hogy minden rész más szereplőről szól. De úgy az igazi ha olvadod az elsőt is. Én mostanság már nem olyan sok kedvemre való könyvet találok a kiadónál mint régen de az biztos, hogy ez teli találat lett. Imádom. Bármikor újraolvasósak. Csak ajánlani tudom őket.

Adott egy helyes, hamar megszerethető lány, egy dögös hokis, szenvedély, szerelem, bonyodalom hegyek és még sok minden amitől egy kellemes, tökéletes olvasmány ez a történet. Ahogy elkezded képtelen vagy abbahagyni amíg a végére nem érsz. Én nem csak ezt hanem az első résszel együtt csak ajánlani tudom. Kár kihagyni mert ezzel engem teljesen megvett a kiadó. Imádom. Hajrá nektek is.

A borító pedig az az egyszerűbb stílus de mégis tökéletes a történethez és illik a sorozat első részéhez. Nekem az is nagyon bejön :)


Értékelés:



És íme a sorozat:



Nem is kérdés, hogy nagyon várjuk a következő részt. Ami Dean története lesz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése