2017. június 30.

Érkezik a legújabb Jodi Ellen Malpas

Sziasztok! Ma kaptunk egy csodás hírt. Nemrég írtam, hogy külföldön érkezik egy újabb rész Jodi Ellen Malpas Ez a férfi sorozatához. Ott màr megjelent és jött az infó hozzánk is miszerint érkezik a sorozatban már megismert Drew története. A fülszöveg alapján biztos remek lesz Jesse barátjának a története. A borítónál örülök, hogy maradt ugyanaz mint az eredeti mert nagyon bejövős :)

Csak győzzük kivárni :)
Azt hittem, én irányítok. Nagyot tévedtem… 
Nincs szükségem kapcsolatra. Enyém a Hux, egy dekadens klub, ahol tetszésem szerint minden komisz vágyamat csillapíthatom. Elveszem a gyönyört, és adok is – korlátozások nélkül. Így, amikor Raya Rivers tér be hozzám, s egy rideg, érzelemmentes, mocskos férfit kér, nos… nálam jobban senki nem éli ki bűnös szenvedélyét. 
Raya azonban más. Sebezhető. Valami mély bánatot hordoz, amely keresztülmegy az összes gondosan felépített falamon, és megmagyarázhatatlan módon gondoskodásra késztet. Most a gondoskodás irányít. A jég átadta helyét a tűzforró szükségnek. 
Rayának azonban fogalma sincs a másik életemről – a való életemről. Egy elragadó kislány apja vagyok. A két világom egy szupernóva erejével készül összecsapni. Ha Raya egyszer megtudja az igazat, képes lesz elfogadni mindazt, aki vagyok?

A regény az Ez a férfi sorozat része. Önállóan is élvezhető, nem kell hozzá ismerni a többi kötetet, de a Jesse Ward rajongók már alig várják, hogy milyen tanácsot ad Drew-nak a szerelemről

Várható megjelenés:  2017.szeptember 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése