2017. június 7.

Érkezik a Crossfire befejező része

Sziasztok!

Kaptunk ma egy szuper hírt ahogy mutatja a cím. Igaz október egy kicsit :D még messze van de sebaj. Már a hírnek nagyon örülünk. Én legalábbis. De szerintem leszünk még így ezzel páran akik szeretik Sylvia Day Crossfire sorozatát.

Az biztos, hogy nagyon kíváncsian és izgulósan várjuk Gideon és Eva történetének befejező részét. Íme hozzá már megvan a borító és a fülszöveg:

Sylvia Day
Eggyé válva
(Crossfire 5.)

Gideon Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.

Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.

Tervezett megjelenés: 2017. október 10.

Hát ő lenne. Ez a borító nagyon bejövős. Remek lett így az utolsó részhez. Bár ami a fülszöveget illeti és tudjuk, hogy ezzel a párossal soha semmi sem biztos azért picikét félek is de remélem valami méltó véget talált ki nekik az írónő. Szóval kíváncsian várjuk az októbert :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése