2017. október 11.

Könyvbemutatók az Álomgyárral


Egy fantasztikus délután képekben :)
Vasárnap ugyanis október egyik legjobban várt eseményén voltam. Az Álomgyár kiadó legújabb könyveinek bemutatóján.

Bizony ám, többes számban. Ugyanis rögtön három új könyvet kaptunk a kedvenc íróinktól. Anne L.Green, R Kelényi Angelika valamint Carrie Cooper legújabb, várva várt könyvei jelentek meg.

Csupán pár rövid óra mégis minden pillanatát imádtam és nem is volt kérdés, hogy mindent megért az út. Még így is, hogy jó későn értem haza és másnap hajnali 4-kor keltem.

Találkozás a bloggerina barátnőkkel: Bree világa blog és a Kitablar blog írójával :) Mint mindig nagyon jó volt a társaság. Valamint Zsuzsa barátnőnkkel. Remek beszélgetések miközben vártunk, hogy kezdetét vegyék a bemutatók. Nem is volt kétség, hogy jó sokan lesznek és így is lett. Nem kicsi sor várta az írónőket.

Anne és Angelika bemutatója együtt volt. Nagy öröm volt újra találkozni velük.Nagyon köszönöm Anne a kedves szavaidat, örültem, hogy sikerült beszélgetnünk is.






Úgyszintén Angelikának is köszönöm. Hatalmas gratuláció a lányoknak a sikereikhez. Megérdemlik hiszen fantasztikus nők. Mindenkivel kedvesen elbeszélgettek, szorgosan dedikáltak és persze mindenkivel készültek a közös fotók.

Mindig öröm találkozni velük. És kaptuk tőlük ezeket az új gyönyörű könyveket. Nem is volt kérdés mennyire vártam őket és milyen boldogság volt kézbe venni őket :) Gratulálok a lányoknak! A kiadónak pedig köszönjük ezt az újabb fantasztikus délutánt.

Amit az új könyvesboltjukban tölthettünk. Ehhez is hatalmas gratuláció nekik. Tökéletes helyszín volt az eseménynek.

Anne és Angelika bemutatója után pedig Carrie Cooper következett és a tőle szintén nagyon várt Szemtanú folytatása. Mesélt nekünk picit a legújabb regényéről majd természetesen vele is következett a dedikálás és fotózások. Akárcsak előtte a lányok vele is lehetett beszélgetni. Egy nagyon kedves, közvetlen nő. Akinek szintén gratulálok az új könyvéhez. És köszönöm szépen a kedves szavakat :)

Fantasztikus pillanatokkal, élményekkel gazdagodtam ezen a barátokkal töltött délutánon a kedvenc írónőink társaságában! Köszönünk mindent Péternek, Viktornak és Juditnak!

 :)  És ezekkel a szépségekkel tértem haza:

Hát nem gyönyörűek?


  


Köszönöm szépen ezeket a kedves szavakat! <3

További képeket a bemutatóról ITT láthattok.

Az Álomgyár Könyvesbolt facebook oldalán ITT pedig még több infóról, akciókról értesülhettek! :)

És csak, hogy továbbra se teljesen esemény mentesen az október most vasárnap egy újabb találkozás a kiadóval. Ugyanis most lesz Csabai Márk könyvének bemutatója. Persze ismét ott a helyem :) Kivel találkozok még? 


2 megjegyzés:

  1. Jó szórakozást a vasárnaphoz! ;) <3
    És nagyon jó volt a múltkori, még sok ilyet! <3

    VálaszTörlés