2024. október 13.

Lucy Score - Mindörökké ​soha

         📚 Könyvajánló 📚


Brick ​Callan akkor érzi magát a legjobban Mackinac szigetén, amikor tél van, és eltakarodnak a turisták. A csupa izom, nagy szakállú rendőr szereti a magányt, a csendet, az állandóságot. Meg a marharagut, amit minden héten főz magának egy nagy fazékkal. Nem hánytorgatja fel a múltat, felelősségteljesen végzi munkáját, békében él önmagával.
Ám egy reggel váratlanul felbukkan a szigeten Remi Ford, Brick gyerekkori barátja. Több is ő, mint barát: az öccse régi partnere, Brick exfeleségének legjobb barátnője, ráadásul a főnöke lánya. Egyértelműen tiltott gyümölcs, aki mindent megtestesít, ami hiányzik a férfiból: vidám, szertelen, cserfes lány, akinek a neve egybeforrt a csínytevésekkel, kamaszként örökké Brick húzta ki a csávából. A szinesztéziáját művészként kamatoztató Remi már évek óta Chicagóban él, ahonnan igen ritkán látogat haza a családjához.
Bricknek elég egyszer Remi ragyogó zöld szemébe nézni, hogy tudja, a lány bajba keveredett. Ösztönösen próbálná védeni, mint mindig, de Remi elutasítja a segítségét. Nem tud és nem is akar megbocsátani a férfinak, aki sok évvel ezelőtt összetörte a szívét. Brick is legszívesebben távol tartaná magát a veszélyesen vonzó nőtől, de a jelek szerint csak ő látja, hogy Remi csupán árnyéka önmagának. Miért jött váratlanul haza, és miért ég nála a villany éjszaka is? Muszáj közel férkőznie a nőhöz, még ha ezzel búcsút is mondhat megszokott életének.




Elsőre, ahogy elkezdtem olvasni a sztorit, úgy éreztem jó lesz ez. Persze nagyon furcsa volt, hogy nem a jól megszokott és szeretett Knockemout sorozat világában kalandozok. Mégis izgalmasnak, némiképp titokzatosnak, ígéretesnek indult a történet. 

A szereplők noha némiképp tipikusak voltak, szimpatikusak lettek. Igaz nem volt meg az a hűha feeling. Vagyis az elején kicsit lehet. Úgy éreztem, hogy ez is egy jó könyv lesz. 

Tudom lehet hülyeség az erotikus részek miatt elítélni, de nekem azok totál hazavágták. Ahhoz túl vastag volt a kötet. Hiába volt meg benne a cuki, ráadásul téli világú csodás kis városka vonal, ezt leszámítva hamar átment inkább abba az irányba a könyv, hogy ez mi ez? Nem tetszett. 

Tetszett még az elején, főleg a főszereplő csaj Remi részéről a titokzatosság. Hogy vajon mi történt vele? Milyen titkokat rejteget? A már-már tiltott szerelmi szál is bejött volna. 

Mégis ahogy eljutott egy pontra a könyv, hogy akkor a két hős között a sok szikrázó jelentet után végre lángra lobbant köztük a szitu, na azok engem inkább lehűtöttek. Igen, olvasok és sok könyvben vannak erotikus jelenetek. A szerzőtől is olvastam már, hiszen nem kevés volt a korábbi három kötetében is. De valahogy itt nekem már átlépte azt a határvonalat, aminél én azt mondom, hogy alpári volt. Mint valami rossz pornófilm. Oké írja le, mondja ki a dolgokat, de azért ezt is lehet ízlésesen. Itt ez nekem nem volt meg. Ahogy mondtam lehet velem van a baj, de ez hazavágta a sztorit. Elég hamar el is ment a kedvem tőle. 

Ez és kicsit a páros közti huzavona miatt is. Brick, hogy állandóan ellene volt a kapcsolatnak, ezt nem lehet neki, nem kellene. De közben a monológjaiban meg olyan dolgokat mondott és művelt volna Remivel, hogy hajajj. Remi meg az ellenkezőjét fújta. Máskor, nem tudom normális esetben ez is bejön, de nem tudom..... Ez valahogy nekem elromlott. 

Ha nagy összességében is nézem és akaratlanul is a másik sorozat köteteihez hasonlítom, akkor felteszem a kérdést, hogy mi volt ez? Tud tök jól írni ez a nő, de itt valahogy nekem nem jött át. Nyilván nem vagyunk egyformák. Ez az én véleményem. 

Pedig jól indult, de valahogy a tüzesebb részek nekem nagyon elvitték. És akadt bennük. Meg még pár más apróság és már ott is volt, hogy a kezdeti lelkesedésem hamar alább hagyott. 

Ez most nem az én könyvem volt. Remélem a következő sztoriját ismét nagyon fogom szereti. Ugyanakkor ez ne tántorítson el senkit. Olvassátok el, ki tudja lehet nektek tetszeni fog. Aki olvasta már meséljen. :) 





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.       


2024. október 10.

Ella Maise - Emlékezz ​rám, William Carter!

         📚 Könyvajánló 📚


Hová ​tűntél?


Hat éve egy bisztróban megismerkedtem egy sráccal, de végül elsodort minket egymástól az élet. Egészen pontosan ő nem jelent meg a következő találkozónkon.


William Carter volt az a bizonyos srác, akit most apám cégében látok viszont, ahol én is dolgozom. Miközben épp pánikba esek, és próbálok küzdeni a gyomromban repdeső pillangókkal, és közben normálisan viselkedni, rájövök, hogy ő még csak nem is emlékszik rám. Nem tudom, megkönnyebbülök-e vagy épp összetörik a szívem. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor megtudom, egy csapatban kell dolgoznunk. De legalább megmondom neki, hogy jelenleg nem érzek iránta semmit. Nehogy már elbízza magát.


Miközben listákat írok, és igyekszem komoly változásokat elérni az életemben – mert eldöntöttem, hogy én leszek a saját életem főhőse –, nem segít a dolgon, hogy William itt van a közelemben. Főként, amikor folyton egymást bámuljuk a megbeszéléseken. Aztán olyan helyeken bukkan fel, ahol a legkevésbé sem számítanék rá… például vakrandikon és szexbárokban. Tudja, hogy szeretem a nyálas dumákat, és el is halmoz velük, valamint titkos kis üzenetekkel, amiket az irodámban hagy. De a lényeg: még mindig nem vagyok belezúgva. Kizárt.


Bár megígértem magamnak, hogy soha nem várok egy pasira sem és nem halogatom a saját életem, félek, William Carter keresztülhúzza a számításaimat… Nem tudok más felé nyitni, mert még soha semmire nem vágytam annyira az életemben, mint William érintésére.

Mindketten tudjuk, hogy vesztésre állunk, úgyhogy mindig újra és újra kijelentjük: nem tetszünk egymásnak. Már nem. Egyáltalán nem. Egy kicsit sem.

Ella Maise nemzetközi bestsellerszerző romantikus regénye a második esélyről mesél nekünk, és arról, hogy a szívnek az ész nem parancsolhat.


Köszönöm a példányt az Álomgyár kiadónak! 💜



Mindig is szerettem a második esély románcokat. Ráadásul Ella Maise neve is belekerült a kedvenc szerzőim közé. Igaz jó ideje nem olvashattunk már tőle. Most azonban ennek igazán örültem. Hogy az eddigi férfi karakterei mellé: Jason, Adam és Jack mellé csatlakozott William is. 

A szerzőtől megszeretett és megszokott stílust kaptam. Egy gyönyörű szerelem történetét. Ami csupa tűz, vidámság, szeretet, szerelem. De természetesen ezúttal sem csak a jó munkálkodik a történetben. Kapunk sokszor nehéz, dühítő, fájdalmas részeket is. 

Ella Maise mégis remekül megteremti a kellő egyensúlyt. Ahhoz, hogy ezúttal is remek könyvet olvashassunk tőle. 

William és Charlie hosszú évekkel ezelőtt ismerkednek meg. A vonzás azonnal megvan köztük. De mintha már akkor sokkal több lenne. Ahogy megértik egymást, ahogy bármit, mindent meg tudnak beszélni. Mégis egy nap a férfi nem jelenik meg többé. 

Telnek az évek, ők is élik tovább az életüket. Míg nem a férfi egyszer csak a lány családjának cégénél kezd dolgozni. Természetesen együtt a lánnyal. 

De vajon emlékeznek egymásra? Lehet elfelejteni azt, ami köztük történt? Vagy elfelejteni azt, ami még sosem történt meg? 

Ha ezekre a kérdésekre Ti is szeretnétek tudni a választ, akkor nincs más dolgotok mint kézbe venni a regényt. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni. 

Charlie egy igazán fantasztikus és szerethető női karakter. William szintén egy ilyen férfi. Ők a tökéletes páros. Nagyon szerettem olvasni róluk. Milyen az életük, ők maguk. Látni milyen emberré érnek a karaktereik. Milyen problémák érik őket, mivel hogyan birkóznak meg. 

Többek között azzal a vonzással is, ami az újratalálkozás első pillanatától ismét mágnesként vonzza őket a másik felé. Igazán tüzes, szenvedélyes pillanatokról is olvashattuk. Az írónőtől megszokott remek és érzéki módon. Voltak jó kis vicces, szerethető pillanatok. Sok meglepetés is. Jó vagy rossz, erre derítsetek ti is fényt. 

Annyit megjegyeznék visszatérve kicsit a karakterekre, hogy igazán régen sikerült egy írónak ennyire ellenszenves szereplőket megalkotnia. Mint szegény Charlie családja. Esküszöm még most is kinyílik a bicska a zsebembe, ha eszembe jutnak. Szegény lány. De azért végig vigasztalt, hogy William ott volt neki. Ők ketten egymásnak. 

Egy gyönyörű újra megtalált szerelem. Félelmek, kétségek, fájdalmak. De sok boldogság, szeretet, szerelem. Egy tipikus Ella Maise regény. Még mindig képes elbűvölni. Hiába hangzik és lehet tényleg milliószor olvasott sztorinak tűnik, ő mégis képes úgy átadni az olvasónak, hogy ez ne tűnjön fel, az olvasó élvezze és szeresse. 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.       

2024. október 8.

J. T. Geissinger: Beautifully ​Cruel – Gyönyörűen kegyetlen (Gyönyörűen kegyetlen 1.)

         📚 Könyvajánló 📚


„– Nem vagyok hozzád való – mondja lágy hangon.
– Nem élek normális életet.”

Alfa (főnév):
1) A legmagasabb rangú egyed a hierarchiában.
2) A legbefolyásosabb férfi a csoportban.
3) Liam Black

Idegen volt számomra. Egy sötét és veszélyes jelenség, aki egy esős éjszakán kilépett az árnyékból, hogy megmentse az életem. Nem tudtam a nevét, és azt sem, hogy honnan jött. Csak azt tudtam, hogy az ő karjai között az egyetlen hely, ahol valaha is biztonságban éreztem magam. De a biztonság csupán illúzió.

Nem minden megmentő hős is egyben. És ahogy az hamarosan világossá vált előttem, meg kell fizetni az árát annak, ha egy alfa menti meg az életed. Liam Black kért is tőlem valamit cserébe.

Az év legfordulatosabb szerelmi története.

Tudd meg, hogy létezhet-e igaz szerelem ott, ahol minden sötétnek tűnik!



A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Könyvmolyképző kiadónak! 💙



Nem sok Rázós könyvek logós könyvét olvastam a kiadónak. Kicsit nekem ezek már túl darkok. A romantikus, erotikus regények jöhetnek, de általában ezeknél nálam már kiakad a dark mérő. 

Viszont ennél a kötetnék kihasználtam a beleolvasói lehetőséget. Mert nem tudtam eldönteni. És tessék, lássék. Már az első soroknál nem tudnám megmondani, de ott volt a megérzésem, hogy jó lesz ez. 

Úgyis lett. 

Noha valóban sokszor egy rázós történet ez. Mégsem volt azért az a nagyon sötét, dark romance. Pont jó volt. 

Kissé volt egy kis Szürke ötven árnyalata feelingem néha. Mind magát ami a történetet illeti, mind pedig a főszereplő férfit illetően. 

Nem is a szexuális részére gondolok. Semmi kikötözés vagy ilyesmi. Hanem a férfi, Liam tulajdonságaira. A dominanciájára, hogy igenis mindennek úgy kell végül történnie ahogy ő akarja. Az elején lévő macska-egér játékra. Hogy a pasas távol akar maradni a lánytól, mert tudja, hogy nem tesz jót neki, nem ígérhet neki rendes kapcsolatot, szerelmet. 

Szerintem nem lövök le semmit, ha azt mondom, hogy ez nem éppen sikerül neki. 

A vonzás már azonnal megvan köztük. A lány szintén egy kicsit Ana volt nekem. Aztán néha meg is lepett. Oda tudott szólni a férfinak. Még akkor is, ha sokszor nem sokat ért el vele, de tetszett, hogy megmondta neki a frankót. Nem feltétlen volt az a törékeny, naív kislányka, akinek első olvasásra tűnt. 

A hasonlóságoktól eltekintve, mégis nagyon tetszett a sztori. Szimpatikus lett True. Egy fiatal nő, aki gyámoltalannak tűnik, mégis erős, okos. Tudja mit érdemel meg és nem is akar engedni belőle. 

Liam karakterét is szerettem. A macsó részétől eltekintve, valamint attól, hogy majd ő megmondja mi lesz. Persze :D Nem az őskorban élünk már szerencsére. Attól eltekintve, hogy egy komor, komoly, félelmetes fickó benyomását kelti sokszor és valóban az is, azért tetszett, hogy meg tudta csillogtatni a gyengédebb, gondolkodó, szeretni képes, vicces Liam oldalát is. 

Ahogy már említettem a kémia is nagyon jól működött. A könyv besorolásához képest jól voltak benne a romantikus, erotikus jelenetek is. Persze maga a sztori azért néha tartalmazott meredek fordulatokat és cselekményeket, de nekem ez még pont a határon belül volt. 

Egy kemény világot ábrázol. Főleg Liam részéről. Azt viszont remekül. Szimpatikus volt, megszerettem a két karaktert. Sejthető volt számomra, hogy hová fut ki a sztori, de a kivitelezésre kíváncsi voltam. Nem csalódtam. Olvasatja magát a történet. Engem végig lekötött. Tudott meglepetéseket is okozni. Szerettem olvasni. 

Amit szintén szerettem, hogy már egy kicsit beharangozta a következő kötetet is. Alig várom, remélem mielőbb olvashatjuk Killian történetét is. 💖


Ha szeretitek a sötétebb, rázósabb sztorikat, akkor ezt se hagyjátok ki! Az ismerős elemektől eltekintve, abszolút tudott újat is mutatni a szerző. Nem mindig egy vidám és rózsaszín történet, de remek kikapcsolódást nyújtott a maga dark módján.  





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.   

2024. október 7.

Micimackó - Négy évszak a Százholdas Pagonyban

   📚 Könyvajánló 📚


Csatlakozz Micimackóhoz, és fülelj jól barangolás közben, mert a barátai a négy évszakról mesélnek neki! Ismerd meg Zsebibaba kedvenc téli időtöltéseit, kertészkedj Nyuszival tavasszal, segíts Tigrisnek átvészelni a nyári hőséget, és kóstold meg Kanga őszi almás pitéjét! Figyeld a természet változásait a Százholdas Pagony lakóival, és tudj meg mindent az évszakok körforgásáról!



Ez a mesekönyv nem csak külsőre gyönyörű. A Kolibri kiadó ezen jellegű mesekönyvei mindig is igazán mesések, igényesek voltak. 

A Négy évszak a Százholdas pagonyban pedig ha lehet, akkor egy kicsit még szebb lett. 

Olvastam már jó pár Micimackós könyvet és van egy-két, ahol csúnyán hangzik, de már-már gagyik a rajzok. Nem ezek az eredeti illusztrációk vannak benne. Még ha maguk a mesék jók is lennének, nekem az nagyon illúzió romboló volt. Ezeket imádom! Mikor az eredeti megrajzolt és alkotott szereplők vannak a kötetben. 

A kötetben, ami ezúttal a négy évszakról szól. Tél, tavasz, nyár és ősz. Évszakonként jó pár rövidebb mese található a könyvben. Rövidek, de azért mégsem azok a nagyon pici, egy-egy mondatos, hanem kicsit hosszabb mesék. 

Olvashatjuk persze egészen kicsiknek is őket, de úgy igazából már az ovis, iskolát kezdő gyerkőcöknek ajánlanám. Nagyon szépen meséli el a kötet az adott meséket, amikbe ezek mellett nagyon sok az adott évszakra és a természetre jellemző tudnivalókat mesél el. Elképesztően tanulságos kis történetek ezek. Az említett korosztály számára még élvezhetőbbé teszi ezeket a meséket. Mert egyszerre szórakoztatnak és tanítanak is. 

Maguk a mesék is, hihetetlen klasszul vannak beléjük szőve a tudnivalók. Tényleg mindent is meg lehet tudni az évszakokról, a természetről. Legyenek azok növények, állatok. Még én 35 éves fejjel is hihetetlenül élveztem. 

Csodálatos illusztrációk vannak a kötetben. Már olvasása közben is a leírásoknak hála nagyon jól magunk előtt lehet látni mindent. Ehhez csak plusz töltetet adnak a gyönyörű rajzok. Micimackó és barátai egyszerre nyújthatnak szórakoztatást a gyerekeknek, ugyanakkor nagyon sokat tanulhatnak is eközben. 

Ahogy a posztokban kitettem egy-két képet a könyvből, nem volt kérdés, hogy nekem a téli és az őszi mesék voltak a legnagyobb kedvenceim. De összességében az egész kötet valami lenyűgöző lett. 

Hiszen tudjátok, a mese is örök. Szóval bárkinek, korosztálytól függetlenül jó szívvel ajánlom. Legyél felnőtt mint én, olvassa kisiskolás gyermek, vagy te meséld kisebb gyerkőcödnek. 

A Százholdas pagony és lakói ezúttal sem okoznak csalódást. Egész éves mesés kalandra hívnak. Ne hagyjátok ki! 🐻🍯





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.            

2024. október 3.

Lyssa Kay Adams: The ​Romance Book Club – Romantikus Pasik Könyvklubja (Romantikus Pasik Könyvklubja 1.)

        📚 Könyvajánló 📚


A könyvklub első szabálya: senkinek egy szót se a klubról!

A Nashville Legends baseballjátékosa, Gavin Scott házassága válságban van. Nemrégiben ugyanis megalázó titokra derült fény: felesége, Thea mindvégig színlelt az ágyban. A férfi a felismerés után elveszíti a hidegvérét, és ez az utolsó csepp a pohárban. Thea válni akar, Gavin pedig rájön, hogy hagyta felülkerekedni a büszkeségét és a félelmét.
Üdv a Romantikus Pasik Könyvklubjában!

Az elkeseredett és kétségbeesett Gavin váratlan helyről kap segítséget: Nashville top alfa-hímjeiből álló, titkos könyvklubtól. Az aktuális olvasmányuk, az Udvarlás a grófnénak című, szenvedélyes, régenskorszakbeli regény segítségével a srácok útmutatást adnak Gavinnek a házassága megmentéséhez. Csakhogy a szóvirágoknál és grandiózus gesztusoknál sokkal többre lesz szükség ahhoz, hogy ez a balsorsú Rómeó rátaláljon a benne rejlő hősre, és visszanyerje felesége bizalmát.


Ezúton is köszönöm a Kossuth Kiadónak, hogy elolvashattam a kötetet! 💙



Idei egyik top kedvenc lett ez a kötet! Szerelem első olvasásra. Sőt! Már a fülszöveg olvasása után az volt. Már az igazán lehengerlő. Azonnal felkelti az olvasó érdeklődését. Egy szintén azonnal megkapó borítóval. És ha ehhez hozzá jön még az, hogyha az ember elkezdni olvasni, akkor rögtön beszippantja.

Igazi különlegesség ez a történet.

Hiszen szerintem, vagy legalábbis engem eddig elkerültek az olyan regények, amiknek ez volt a témája. Hogy nem egy kezdődő és alakuló románcot, nagy szerelmet mutat be. Ezt az utat már Gavin és Thea már végigjárták. A regény mondanivalója az ezutáni időszakot mutatja be. A pár évek óta házas, két ikergyermek szülei. És igazi válságban van a házasságuk.

Elképesztően vártam, hogy így mit fog adni a történet. Minden várakozásomat felül múlva fogott meg rögtön, szippantott be és bűvölt el. A sztori, ami igenis megmutatja a rosszat, a nehézségeket. A házasság, a párkapcsolat árny, nehéz oldalát is. Brutálisan életszagú és tanulságos. Közben pedig az olvasó nagyon élvezi olvasását. A problémákról, amik igen nehezek, de közben a reményről is a pár részéről, hogy meg tudják menteni a kapcsolatukat.

Volt benne női szemszög is, tetszett, hogy Thea gondolataiba is bele láthattunk. Így volt teljes a kép. De inkább mégis Gavinen volt a hangsúly. Hogy egy férfi gondolatain keresztül ismerhessük meg mindezt.

Odáig voltam érte. Nem csak Gavin, de a többi srácért is. A csapattársaiért. Hogy végre olyan férfiakról olvashatok, akik nem mindenért a nehezen érthető és kezelhető nőket okolják. Akik igenis belátják, hogy ők is hibáznak, hogy egy kapcsolat két emberen múlik. Ráadásul mindehhez egy igazán különleges módszert hoztak létre.

Így alakult meg a Romantikus Pasik Könyvklubja. Ahol a srácok történelmi romantikus történetekből próbálnak tanulni. Meg kell mondjam igazán sok sikerrel. Már ez a része is levetett a lábamról. Hogy férfi létükre nem ítélik el ezeket a csöpögős, romantikus könyveket. Pont ellenkezőleg. Imádtam olvasni!

Egy igazi szenvedélyes, lángoló kapcsolatként indult anno Gavin és Thea szerelme. Ugyanakkor a kapcsolatuk legelején a lány teherbe is esett és megszülettek az ikrek. Már ez is az egyik úgymond probléma volt. Még ha a férfi nem is hitte, de mégis rendszeres megkapták, főleg Thea, hogy szándékosan így fogta meg a férjét. Aztán kiderült, hogy a szexuális életük sem olyan amilyennek lennie kellene. Egy újabb gond. Ráadásul a férfi, profi sportoló, rengeteget volt távol az otthonától és a családjától. Igazából teljes mértékben belekényelmesedtek a házasságukban. Természetesen mindkét fél imádta a gyerekeiket. Ahogy én is. Irtó cukik voltak.

Mégis imádtam olvasni róla, miket meg nem tesznek, főleg Gavin, hogy visszataláljanak egyrészt saját önmagukhoz és a másikhoz is. Miként járják be ezt a rendkívüli önismereti utat. Mindketten. Születtek nagyon szép családi pillanatok, tüzes és szenvedélyes részek. Mindezek tökéletesen megírva. De olvashattunk félelmekről, fájdalomról, kételyekről. Én mindvégig reménykedtem, hogy sikerül a párnak és, hogy Gavin és Thea és a gyerekek újra egy boldog család lesznek.

Hogy sikerült-e ez nekik? Olvassátok el és derítsétek ki! Higgyétek el, megéri! Az idei évem egyik legtanulságosabb és leglenyűgözőbb olvasmánya volt. Igazi szerelem.

Régenskori romantikus regényeket olvasó férfiak, akik élvezik ezeket a könyveket, amellett pedig rengeteget tanulnak belőle. Nem csak a nőkről, magukról is. Miközben azért remekül is szórakoznak. Mi is rajtuk. Odáig voltam a srácokért!

Egy csodás kapcsolatról olvashattam. Hogy milyen volt anno, milyen most a szürke hétköznapokban. Milyen kételyekkel küzd mind Thea, mind pedig Gavin. Külön, együtt is. Vannak ezekre megoldások? Igazi érzelmi hullámvasút volt az egész. Mégis egyetlen percig sem haboznék, hogy újra felüljek-e rá. Szerelem ez a történet. Az egész mondanivalója.

Ha egy igazán tanulságos, mondanivalóval rendelkező történet szeretnétek olvasni, akkor válasszátok ezt a könyvet. Vicces és szórakoztató. Közben komoly, néhol fájdalmas. Máskor pedig szeretetteljes és reménnyel teli. Egy most éppen nehéz időszakot átélő pár nem mindennapi története. Ha kíváncsiak vagytok tud-e segíteni Gavin és Thea házasságán, rajtuk, magukon a Romantikus Pasik Könyvklubja, akkor irány beszerezni a regényt! Ezt mindenkinek olvasnia kell!

Én nagyon szépen köszönöm mindenki nevében a kiadónak, hogy elhozta nekünk ezt a könyvet! A tőlük megszokott bámulatos minőségben. Nincs más hátra, mint hogy nagyon-nagyon várjam a következő kötetet! 💙💛 





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.