2024. október 3.

Lyssa Kay Adams: The ​Romance Book Club – Romantikus Pasik Könyvklubja (Romantikus Pasik Könyvklubja 1.)

        📚 Könyvajánló 📚


A könyvklub első szabálya: senkinek egy szót se a klubról!

A Nashville Legends baseballjátékosa, Gavin Scott házassága válságban van. Nemrégiben ugyanis megalázó titokra derült fény: felesége, Thea mindvégig színlelt az ágyban. A férfi a felismerés után elveszíti a hidegvérét, és ez az utolsó csepp a pohárban. Thea válni akar, Gavin pedig rájön, hogy hagyta felülkerekedni a büszkeségét és a félelmét.
Üdv a Romantikus Pasik Könyvklubjában!

Az elkeseredett és kétségbeesett Gavin váratlan helyről kap segítséget: Nashville top alfa-hímjeiből álló, titkos könyvklubtól. Az aktuális olvasmányuk, az Udvarlás a grófnénak című, szenvedélyes, régenskorszakbeli regény segítségével a srácok útmutatást adnak Gavinnek a házassága megmentéséhez. Csakhogy a szóvirágoknál és grandiózus gesztusoknál sokkal többre lesz szükség ahhoz, hogy ez a balsorsú Rómeó rátaláljon a benne rejlő hősre, és visszanyerje felesége bizalmát.


Ezúton is köszönöm a Kossuth Kiadónak, hogy elolvashattam a kötetet! 💙



Idei egyik top kedvenc lett ez a kötet! Szerelem első olvasásra. Sőt! Már a fülszöveg olvasása után az volt. Már az igazán lehengerlő. Azonnal felkelti az olvasó érdeklődését. Egy szintén azonnal megkapó borítóval. És ha ehhez hozzá jön még az, hogyha az ember elkezdni olvasni, akkor rögtön beszippantja.

Igazi különlegesség ez a történet.

Hiszen szerintem, vagy legalábbis engem eddig elkerültek az olyan regények, amiknek ez volt a témája. Hogy nem egy kezdődő és alakuló románcot, nagy szerelmet mutat be. Ezt az utat már Gavin és Thea már végigjárták. A regény mondanivalója az ezutáni időszakot mutatja be. A pár évek óta házas, két ikergyermek szülei. És igazi válságban van a házasságuk.

Elképesztően vártam, hogy így mit fog adni a történet. Minden várakozásomat felül múlva fogott meg rögtön, szippantott be és bűvölt el. A sztori, ami igenis megmutatja a rosszat, a nehézségeket. A házasság, a párkapcsolat árny, nehéz oldalát is. Brutálisan életszagú és tanulságos. Közben pedig az olvasó nagyon élvezi olvasását. A problémákról, amik igen nehezek, de közben a reményről is a pár részéről, hogy meg tudják menteni a kapcsolatukat.

Volt benne női szemszög is, tetszett, hogy Thea gondolataiba is bele láthattunk. Így volt teljes a kép. De inkább mégis Gavinen volt a hangsúly. Hogy egy férfi gondolatain keresztül ismerhessük meg mindezt.

Odáig voltam érte. Nem csak Gavin, de a többi srácért is. A csapattársaiért. Hogy végre olyan férfiakról olvashatok, akik nem mindenért a nehezen érthető és kezelhető nőket okolják. Akik igenis belátják, hogy ők is hibáznak, hogy egy kapcsolat két emberen múlik. Ráadásul mindehhez egy igazán különleges módszert hoztak létre.

Így alakult meg a Romantikus Pasik Könyvklubja. Ahol a srácok történelmi romantikus történetekből próbálnak tanulni. Meg kell mondjam igazán sok sikerrel. Már ez a része is levetett a lábamról. Hogy férfi létükre nem ítélik el ezeket a csöpögős, romantikus könyveket. Pont ellenkezőleg. Imádtam olvasni!

Egy igazi szenvedélyes, lángoló kapcsolatként indult anno Gavin és Thea szerelme. Ugyanakkor a kapcsolatuk legelején a lány teherbe is esett és megszülettek az ikrek. Már ez is az egyik úgymond probléma volt. Még ha a férfi nem is hitte, de mégis rendszeres megkapták, főleg Thea, hogy szándékosan így fogta meg a férjét. Aztán kiderült, hogy a szexuális életük sem olyan amilyennek lennie kellene. Egy újabb gond. Ráadásul a férfi, profi sportoló, rengeteget volt távol az otthonától és a családjától. Igazából teljes mértékben belekényelmesedtek a házasságukban. Természetesen mindkét fél imádta a gyerekeiket. Ahogy én is. Irtó cukik voltak.

Mégis imádtam olvasni róla, miket meg nem tesznek, főleg Gavin, hogy visszataláljanak egyrészt saját önmagukhoz és a másikhoz is. Miként járják be ezt a rendkívüli önismereti utat. Mindketten. Születtek nagyon szép családi pillanatok, tüzes és szenvedélyes részek. Mindezek tökéletesen megírva. De olvashattunk félelmekről, fájdalomról, kételyekről. Én mindvégig reménykedtem, hogy sikerül a párnak és, hogy Gavin és Thea és a gyerekek újra egy boldog család lesznek.

Hogy sikerült-e ez nekik? Olvassátok el és derítsétek ki! Higgyétek el, megéri! Az idei évem egyik legtanulságosabb és leglenyűgözőbb olvasmánya volt. Igazi szerelem.

Régenskori romantikus regényeket olvasó férfiak, akik élvezik ezeket a könyveket, amellett pedig rengeteget tanulnak belőle. Nem csak a nőkről, magukról is. Miközben azért remekül is szórakoznak. Mi is rajtuk. Odáig voltam a srácokért!

Egy csodás kapcsolatról olvashattam. Hogy milyen volt anno, milyen most a szürke hétköznapokban. Milyen kételyekkel küzd mind Thea, mind pedig Gavin. Külön, együtt is. Vannak ezekre megoldások? Igazi érzelmi hullámvasút volt az egész. Mégis egyetlen percig sem haboznék, hogy újra felüljek-e rá. Szerelem ez a történet. Az egész mondanivalója.

Ha egy igazán tanulságos, mondanivalóval rendelkező történet szeretnétek olvasni, akkor válasszátok ezt a könyvet. Vicces és szórakoztató. Közben komoly, néhol fájdalmas. Máskor pedig szeretetteljes és reménnyel teli. Egy most éppen nehéz időszakot átélő pár nem mindennapi története. Ha kíváncsiak vagytok tud-e segíteni Gavin és Thea házasságán, rajtuk, magukon a Romantikus Pasik Könyvklubja, akkor irány beszerezni a regényt! Ezt mindenkinek olvasnia kell!

Én nagyon szépen köszönöm mindenki nevében a kiadónak, hogy elhozta nekünk ezt a könyvet! A tőlük megszokott bámulatos minőségben. Nincs más hátra, mint hogy nagyon-nagyon várjam a következő kötetet! 💙💛 





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése