2024. október 13.

Lucy Score - Mindörökké ​soha

         📚 Könyvajánló 📚


Brick ​Callan akkor érzi magát a legjobban Mackinac szigetén, amikor tél van, és eltakarodnak a turisták. A csupa izom, nagy szakállú rendőr szereti a magányt, a csendet, az állandóságot. Meg a marharagut, amit minden héten főz magának egy nagy fazékkal. Nem hánytorgatja fel a múltat, felelősségteljesen végzi munkáját, békében él önmagával.
Ám egy reggel váratlanul felbukkan a szigeten Remi Ford, Brick gyerekkori barátja. Több is ő, mint barát: az öccse régi partnere, Brick exfeleségének legjobb barátnője, ráadásul a főnöke lánya. Egyértelműen tiltott gyümölcs, aki mindent megtestesít, ami hiányzik a férfiból: vidám, szertelen, cserfes lány, akinek a neve egybeforrt a csínytevésekkel, kamaszként örökké Brick húzta ki a csávából. A szinesztéziáját művészként kamatoztató Remi már évek óta Chicagóban él, ahonnan igen ritkán látogat haza a családjához.
Bricknek elég egyszer Remi ragyogó zöld szemébe nézni, hogy tudja, a lány bajba keveredett. Ösztönösen próbálná védeni, mint mindig, de Remi elutasítja a segítségét. Nem tud és nem is akar megbocsátani a férfinak, aki sok évvel ezelőtt összetörte a szívét. Brick is legszívesebben távol tartaná magát a veszélyesen vonzó nőtől, de a jelek szerint csak ő látja, hogy Remi csupán árnyéka önmagának. Miért jött váratlanul haza, és miért ég nála a villany éjszaka is? Muszáj közel férkőznie a nőhöz, még ha ezzel búcsút is mondhat megszokott életének.




Elsőre, ahogy elkezdtem olvasni a sztorit, úgy éreztem jó lesz ez. Persze nagyon furcsa volt, hogy nem a jól megszokott és szeretett Knockemout sorozat világában kalandozok. Mégis izgalmasnak, némiképp titokzatosnak, ígéretesnek indult a történet. 

A szereplők noha némiképp tipikusak voltak, szimpatikusak lettek. Igaz nem volt meg az a hűha feeling. Vagyis az elején kicsit lehet. Úgy éreztem, hogy ez is egy jó könyv lesz. 

Tudom lehet hülyeség az erotikus részek miatt elítélni, de nekem azok totál hazavágták. Ahhoz túl vastag volt a kötet. Hiába volt meg benne a cuki, ráadásul téli világú csodás kis városka vonal, ezt leszámítva hamar átment inkább abba az irányba a könyv, hogy ez mi ez? Nem tetszett. 

Tetszett még az elején, főleg a főszereplő csaj Remi részéről a titokzatosság. Hogy vajon mi történt vele? Milyen titkokat rejteget? A már-már tiltott szerelmi szál is bejött volna. 

Mégis ahogy eljutott egy pontra a könyv, hogy akkor a két hős között a sok szikrázó jelentet után végre lángra lobbant köztük a szitu, na azok engem inkább lehűtöttek. Igen, olvasok és sok könyvben vannak erotikus jelenetek. A szerzőtől is olvastam már, hiszen nem kevés volt a korábbi három kötetében is. De valahogy itt nekem már átlépte azt a határvonalat, aminél én azt mondom, hogy alpári volt. Mint valami rossz pornófilm. Oké írja le, mondja ki a dolgokat, de azért ezt is lehet ízlésesen. Itt ez nekem nem volt meg. Ahogy mondtam lehet velem van a baj, de ez hazavágta a sztorit. Elég hamar el is ment a kedvem tőle. 

Ez és kicsit a páros közti huzavona miatt is. Brick, hogy állandóan ellene volt a kapcsolatnak, ezt nem lehet neki, nem kellene. De közben a monológjaiban meg olyan dolgokat mondott és művelt volna Remivel, hogy hajajj. Remi meg az ellenkezőjét fújta. Máskor, nem tudom normális esetben ez is bejön, de nem tudom..... Ez valahogy nekem elromlott. 

Ha nagy összességében is nézem és akaratlanul is a másik sorozat köteteihez hasonlítom, akkor felteszem a kérdést, hogy mi volt ez? Tud tök jól írni ez a nő, de itt valahogy nekem nem jött át. Nyilván nem vagyunk egyformák. Ez az én véleményem. 

Pedig jól indult, de valahogy a tüzesebb részek nekem nagyon elvitték. És akadt bennük. Meg még pár más apróság és már ott is volt, hogy a kezdeti lelkesedésem hamar alább hagyott. 

Ez most nem az én könyvem volt. Remélem a következő sztoriját ismét nagyon fogom szereti. Ugyanakkor ez ne tántorítson el senkit. Olvassátok el, ki tudja lehet nektek tetszeni fog. Aki olvasta már meséljen. :) 





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.       


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése