2024. október 16.

Tomor Anita - Kellesz ​nekem!

        📚 Könyvajánló 📚


Írtam ​egy regényt. Úgy, hogy soha életemben nem hallottam még Jayden Brooksról, a híres filmsztárról. Még csak a filmjeit sem láttam. Azt hittem, hogy nincs is ilyen színész. Mégis valami fatális véletlen folytán ezt a nevet adtam a főszereplőmnek, aki a történet szerint szintén színész. Ezek után ki hinné el nekem, hogy nem az igazi Jayden Brooksról írtam könyvet? Nyilván senki.

Az egész életem romokban hever. A könyveim már nem olyan népszerűek, mint régen. A férjem megcsalt a kolléganőjével, és beadta a válókeresetet. Én meg találkoztam Jayden Brooksszal. Tudod, a filmsztár Jayden Brooksszal. Az igazival.

Ugyanis egy kedves olvasóm betegelte őt az Instán, és felhívta a figyelmét arra, hogy írtam egy regényt. Róla. Ő meg fogta magát és megkeresett. És most azt akarja, hogy csináljunk filmet a könyvemből, és ragaszkodik hozzá, hogy én írjam a forgatókönyvet! Hát nem őrület?

Egyik napról a másikra Los Angelesben találtam magam. A birtokán. És azon kaptam magam, hogy elkezdtük írni a forgatókönyvet. Együtt, közösen. És bomba jó! Érzem, hogy óriási siker lesz. De annak már kevésbé örülök, hogy minél több időt töltök vele, egyre jobban vonzódom hozzá, és abból, ahogyan rám néz, úgy érzem, az, ami kettőnk között van, nagyon is kölcsönös. Pedig ennek nem szabadna így lennie.

Tomor Anita, a méltán népszerű írónő ezúttal is egy szívet melengető történetet hozott nekünk. A napfényes Los Angelesbe utaztat el minket, ahol két megtört szív, két olyan ember talál egymásra, akik nem is hinnék, de mindennél jobban szükségük van arra, hogy megtanuljanak újra szeretni és megbízni a másikban. A tündérmesék bizony nem csak a fantáziánkban léteznek, nagyon is megtörténhetnek bárkivel! Akár még velünk is!



Ha magát a fülszöveget olvassátok el, akkor könnyen mondhatnátok, hogy egy olyan történet, amit már kismilliószor olvastunk. Mégsem az.

Leszögezném, hogy imádom Anita regényeit. Ahogy és amiket ír. Az eddigieket is. De ez? Ez a regény most a 🏆lett nálam. Totális szerelem. Tehát, ha ismerős is a történet cselekménye, az csupán addig, amíg el nem kezded olvasni.

Nekem valamiért már ahogy kézbe fogtam és elkezdtem, azonnal megvolt az a jó érzésem vele kapcsolatban, hogy oké, akkor ez most igenis fenomenális lesz. Pedig egy romantikus történetről beszélünk. Mondanám, hogy CSAK arról. De valahogy ez mégis sokkal többet ad.

Amellett, hogy remek mondanivalója van, komoly, nehéz témákkal foglalkozik a történet, az mellett azonnal megszerethető és kedvelhető szereplőket kapunk. Minden helyzetet, történést úgy ad vissza az írónő, hogy elképesztően jól át lehet élni és érezni. Nekem végig sikerült. Természetesen az mellett, hogy előttem is szinte egy hollywoodi filmként pergett le az egész. Annyira jól átjöttek a leírások. Hogy mindent magam előtt láttam. De főleg éreztem.

A hősnő érzelmeit. Egy fiatal nőét, akit megcsalt a férje. Akinek teljesen új életet kellene kezdenie. A kusza érzéseit, hogy akkor most hogyan is tovább? A dühét, a kétségeit. A házasságát és bizony önmagát illetően is. Szerettem végigkövetni mindezt. Szerintem sokunk számára lehetnek ismerős érzelmek és motívumok a történetben. Akár, ami a kapcsolati részét illeti. Vagy, hogy ez milyen hatással van egy nőre. Hogy megcsalják, hogy esetleg nem érzi jónak és elégnek magát. Ezért is írtam, hogy ez nem csak egy romantikus történet. Valós élethelyzeteket mutat be. Érzéseket. Mindezt úgy, hogy egy olyan úthon visz végig, ami brutálisan jó tanácsokat ad.

Közben pedig egy végtelenül szimpatikus nőt ismerhetünk meg. Az útkeresését. Alexa új kedvenc hősnőm lett.

Mindezek mellett pedig természetesen rendkívül jól is szórakozunk. Hiszen az Anita által használt elemek ezúttal is tarkítják a sztorit.

Többek között egy remek férfi főszereplő. Jayden. Maga a foglalkozása szintén nem akkora újdonság. Egy világhíres, mindenki által imádott híres férfiról beszélnünk. Aki nem mellesleg természetesen brutálisan dögös és szexi. A hasonlóság ennyiben ki is merül. Mert akárcsak Alexa esetében, Anitának Jayden személyét is sikerült igazán különlegesre megalkotnia. Egy férfi, aki eltűnt a világ elől, amikor elvesztette a feleségét. Vele együtt még sok minden mást is. A férfi komor, állandóan szomorú, depressziós lett. Sokszor menekül az alkoholhoz, de szerencsére ezen a téren semmi durvább. Abszolút érthető mindez, azok után amin keresztülment.

Mégis egy közösségi médián keresztül érkezett üzenet és örökre megváltozik az élete. Nem csak az övé, hanem a lányé is.

Aki megírt egy romantikus regényt. Akinek a férfi főszereplőjét Jayden Brooksról nevezte el. Abszolút véletlenül. Erre a férfi felfigyel és csapot-papot maga mögött hagyva elutazik megkeresni Alexát Magyarországra.

Igazán már-már kalandosan, fordulatosan indul a történet.

Imádtam olvasni, hogy miként változik meg mindkettőjük élete. Gyökeresen. Főleg a lányé. Hiszen egy eddig sosem képzeld életbe és közegbe csöppen. Mégis kellett ez neki. Mindkettőjüknek. Nagyon jó volt olvasni, hogy ezek az új találkozások és motivációk miként alakítják a hőseinket. Őket magukat és az életüket, a kapcsolatukat.

Születtek remek vicces, humoros és boldog pillanatok. Miközben mindkettőjük nehéz terheit is megismerhettük. Ezekből kifolyólag voltak komor, szomorú, már-már sírós pillanatok is. De kellett ez, mert ettől lett abszolút életszagú és tanulságos a regény.

Nem hiányozhatott a kémia sem. Amiről meg kell mondjam, hogy őrjítően magas hőfokon égett Alexa és Jayden között. Hűha. Esküszöm néha még én is irultam-pirultam. Igazán érzékletesen, érzékien adta vissza ezeket a részeket az írónő. A kezdeti és szépen alakuló egymás iránt érzett vonzalmukat. Azt is, hogy mivel két teljesen más világban élnek, miként próbáltak a kettejük közt lévő izzásnak és vonzalomnak ellenállni.

Hogy aztán ez mennyire, vagy meddig sikerült, olvassátok el és derítsétek ki!

Nekem szívem csücske lett ez a történet. A mondanivalója hihetetlenül sokat adott. Miközben megismertem és megszerettem két remek karaktert. Sőt, a további szereplőkkel többeket is. Persze akadtak közel sem szimpatikusak is. De minden így volt kerek.

Minden pillanatát fantasztikusan adta vissza Anita. Két megtört ember, akiket egy véletlen mégis összehoz. Kellett ez, hogy mindketten vissza tudjanak térni az életbe. Hogy hinni és szeretni tudjanak. Ki tudja lehet, hogy jobban mint eddig?

Egy igazán gyönyörű szerelem története. Csupa szenvedélyes momentum, humor és nevetés. Problémák, könnyek. Félelem és fájdalom. De mindez csodásan vezet végig a történeten, hogy végül kiderüljön, az élet forgatókönyve milyen sorsot szán Alexának és Jaydennek. Imádtam!

Anitám, nagyon köszönöm az élményt!

Nektek, mindenkinek pedig csakis jó szívvel tudom ajánlani. Egy igazi érzelmi cunami, de higgyétek el, megéri kivárni, hogy végül hova jutunk utána. 💛💘

 


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése