2024. október 8.

J. T. Geissinger: Beautifully ​Cruel – Gyönyörűen kegyetlen (Gyönyörűen kegyetlen 1.)

         📚 Könyvajánló 📚


„– Nem vagyok hozzád való – mondja lágy hangon.
– Nem élek normális életet.”

Alfa (főnév):
1) A legmagasabb rangú egyed a hierarchiában.
2) A legbefolyásosabb férfi a csoportban.
3) Liam Black

Idegen volt számomra. Egy sötét és veszélyes jelenség, aki egy esős éjszakán kilépett az árnyékból, hogy megmentse az életem. Nem tudtam a nevét, és azt sem, hogy honnan jött. Csak azt tudtam, hogy az ő karjai között az egyetlen hely, ahol valaha is biztonságban éreztem magam. De a biztonság csupán illúzió.

Nem minden megmentő hős is egyben. És ahogy az hamarosan világossá vált előttem, meg kell fizetni az árát annak, ha egy alfa menti meg az életed. Liam Black kért is tőlem valamit cserébe.

Az év legfordulatosabb szerelmi története.

Tudd meg, hogy létezhet-e igaz szerelem ott, ahol minden sötétnek tűnik!



A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Könyvmolyképző kiadónak! 💙



Nem sok Rázós könyvek logós könyvét olvastam a kiadónak. Kicsit nekem ezek már túl darkok. A romantikus, erotikus regények jöhetnek, de általában ezeknél nálam már kiakad a dark mérő. 

Viszont ennél a kötetnék kihasználtam a beleolvasói lehetőséget. Mert nem tudtam eldönteni. És tessék, lássék. Már az első soroknál nem tudnám megmondani, de ott volt a megérzésem, hogy jó lesz ez. 

Úgyis lett. 

Noha valóban sokszor egy rázós történet ez. Mégsem volt azért az a nagyon sötét, dark romance. Pont jó volt. 

Kissé volt egy kis Szürke ötven árnyalata feelingem néha. Mind magát ami a történetet illeti, mind pedig a főszereplő férfit illetően. 

Nem is a szexuális részére gondolok. Semmi kikötözés vagy ilyesmi. Hanem a férfi, Liam tulajdonságaira. A dominanciájára, hogy igenis mindennek úgy kell végül történnie ahogy ő akarja. Az elején lévő macska-egér játékra. Hogy a pasas távol akar maradni a lánytól, mert tudja, hogy nem tesz jót neki, nem ígérhet neki rendes kapcsolatot, szerelmet. 

Szerintem nem lövök le semmit, ha azt mondom, hogy ez nem éppen sikerül neki. 

A vonzás már azonnal megvan köztük. A lány szintén egy kicsit Ana volt nekem. Aztán néha meg is lepett. Oda tudott szólni a férfinak. Még akkor is, ha sokszor nem sokat ért el vele, de tetszett, hogy megmondta neki a frankót. Nem feltétlen volt az a törékeny, naív kislányka, akinek első olvasásra tűnt. 

A hasonlóságoktól eltekintve, mégis nagyon tetszett a sztori. Szimpatikus lett True. Egy fiatal nő, aki gyámoltalannak tűnik, mégis erős, okos. Tudja mit érdemel meg és nem is akar engedni belőle. 

Liam karakterét is szerettem. A macsó részétől eltekintve, valamint attól, hogy majd ő megmondja mi lesz. Persze :D Nem az őskorban élünk már szerencsére. Attól eltekintve, hogy egy komor, komoly, félelmetes fickó benyomását kelti sokszor és valóban az is, azért tetszett, hogy meg tudta csillogtatni a gyengédebb, gondolkodó, szeretni képes, vicces Liam oldalát is. 

Ahogy már említettem a kémia is nagyon jól működött. A könyv besorolásához képest jól voltak benne a romantikus, erotikus jelenetek is. Persze maga a sztori azért néha tartalmazott meredek fordulatokat és cselekményeket, de nekem ez még pont a határon belül volt. 

Egy kemény világot ábrázol. Főleg Liam részéről. Azt viszont remekül. Szimpatikus volt, megszerettem a két karaktert. Sejthető volt számomra, hogy hová fut ki a sztori, de a kivitelezésre kíváncsi voltam. Nem csalódtam. Olvasatja magát a történet. Engem végig lekötött. Tudott meglepetéseket is okozni. Szerettem olvasni. 

Amit szintén szerettem, hogy már egy kicsit beharangozta a következő kötetet is. Alig várom, remélem mielőbb olvashatjuk Killian történetét is. 💖


Ha szeretitek a sötétebb, rázósabb sztorikat, akkor ezt se hagyjátok ki! Az ismerős elemektől eltekintve, abszolút tudott újat is mutatni a szerző. Nem mindig egy vidám és rózsaszín történet, de remek kikapcsolódást nyújtott a maga dark módján.  





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése