2024. szeptember 30.

Corinne Michaels - Törött ​álmok (Whitlock-testvérek 2.)

       📚 Könyvajánló 📚


Mit nem csinálunk soha, ha valakivel kamurandizunk? Nem szeretünk bele!

Minden tökéletesen indult. Grady Whitlocknak egy kísérőre volt szüksége az üzleti találkozóihoz, nekem pedig kellett valaki, akit magammal vihetek egy esküvőre.

Volt egy tervünk. Egy igazán remekbe szabott tervünk. Amely aztán rettenetesen sült el.

Nem lett volna szabad érzéseket táplálnom Grady iránt. Nem állt szándékomban hagyni, hogy meglóduljon a szívverésem, amikor az a mélyen kifejező tekintet az enyémbe fúródik.

Határozottan nem lett volna szabad észrevennem a mosolyát vagy a gödröcskét a jobb orcáján, sem pedig az erős karját, amikor szorosan magához ölel. És különösképpen nem kellett volna elérzékenyülnöm, miközben azt figyeltem, ahogy a lányommal játszik.

De mindenekelőtt: nem kellett volna lefeküdnöm vele.

Nem. Ezek egyikének sem lett volna szabad megtörténnie…

Most pedig azon kapom magam, hogy minden éjjel róla álmodom. Azt kívánom, bárcsak igazi pár lennénk, mert amikor megcsókol, az nem olyan érzés, mintha színlelnénk ezt az egészet.

Csakhogy mindketten végignéztük már korábban, amint szertefoszlanak az álmaink, és még egy szívfájdalmat nem bírnánk elviselni.

A New York Times bestsellerszerző Corinne Michaels ismét elvarázsolja az olvasókat. Ám a boldog jövő képe csupán káprázat vagy valóság?



Köszönöm a példányt az Álomgyár kiadónak! 💛



A sorozat első kötete igazi szerelem volt számomra. Ez most nem lett az a hűha, de ez természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem szerettem. 

Lehet inkább itt az játszott szerepet, hogy ez a történet ezúttal némiképp nehezebb. Hiszen két megtört lélek sztorija. Két emberé, akik elvesztették a párjaikat. Bemutatja a gyászt, miként próbálják mindezt Grady és Addion feldolgozni. És ha még nem lenne ez elég, akkor mindketten egy-egy kisgyermekkel maradtak egyedül. 

Talán ezért volt ezt most nehezebb olvasni. Persze az előző kötetben is voltak nehézségek, dráma, de ez itt annyira más volt most. Na de mint mondtam, ettől szerettem ezt a történetet is. Még akkor is, ha sokszor hozott sírás közeli állapotba. Nem volt egyszerű olvasni.

Mégis mindettől függetlenül mivel ismerem a szerző írásait és történeteit, azért tudtam, hogy sok-sok szeretettel, szerelemmel, vággyal, vidámsággal, mérhetetlen sok humorral azért ellensúlyozni fogja majd a történet nehezebb részeit. 

Ez így is történt. 

Már az első részben imádtam Whitlock-testvéreket. Ezek a férfiak? Néha komolyan mint a rossz gyerekek. Pedig felnőtt férfiakról beszélünk. Na de pont ezért volt imádnivaló a sztorit. 

Hogy a komoly mondanivalója mellett rengeteg vidám és szép percet is ad az olvasónak. 

Addison karakterét rögtön megszeretheti az olvasó. Remek nő, csodás anyuka. Jó barát. Csodás munkát végez. Mégis irgalmatlanul bánt vele az élet. Azért jó volt látni, hogy a félelmei ellenére miként próbál előre nézni, továbblépni. Nem a társadalom és a környezete elvárásainak megfelelve, hanem a saját tempójában. 

Grady szintén kedvenc. Nagyon szerettem ezt a férfit. Aki a munkája, a szenvedélye miatt sokat volt távol a kisfiától. Most azonban, hogy egyedülálló apa lett, nehéz döntést kellett hoznia. Mégsem volt kérdés, hogy a fiát választja. Csodás apuka. Imádtam a kis sráccal közös pillanataikat olvasni.

Pláne, hogy a két gyerkőc is nagyon jóban lett. Ez nem okozott akkora meglepetést. Ahogy az sem, hogy a szerző kezdésnek ezen a szálon kezdte összefűzni a párost. Aztán persze jöttek itt még más fordulatok, amiknek hála Addison és Grady románca elkezdett alakulni. 

Két egyedülálló szülő, láthattuk miként próbálnak a fájdalmaikkal megbirkózni, a félelmeikkel. Hiába van meg a vonzalom köztük rögtön, mégsem érzik helyesnek. Nem mellesleg teljesen érthető módon félnek is. Újra szeretni, a veszteségtől. 

De azért ha ott van két ember között a szikra, akkor az előbb utóbb lángra lobban. Köztük pedig remekül működött a kémia. Szerettem olvasni miként alakul a kapcsolatuk. Közben megismerni őket egyenként, együtt. A gyerekeket. 

A szerző ismét remekül szőtte a sztoriba a szenvedélyesebb, tüzesebb részeket is. Sok-sok humort kaptunk. Természetesen főként hála a Whitlock fiúknak. Imádom őket! 

Nagyon jó volt olvasni az első rész párosáról. Kicsit betekinteni a majdani következő részbe. 

Az írónő ezúttal is hozta amit vártam tőle. Nem sikerült ugyan letaszítani nálam a trónról Asher és Phoebe párosát, ettől függetlenül nagyon szerettem olvasni. 

Nehéz a mondanivalója a történetnek, de mivel egyben csodálatos is, tanulságos, reménnyel teli, így nem kérdés, hogy az első rész után ezt is jó szívvel ajánlom nektek! 





Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése