2024. szeptember 21.

Elle Kennedy: Bad ​Apple – Tiltott gyümölcs

 📚 Könyvajánló 📚


 A ​„szomszéd lány” és a filmsztár perzselően romantikus története Elle Kennedy tollából!

A felszolgálás, az önkéntes munka és az egyetemi tanulmányai mellett Maggie Reillynak semmire sincs ideje. Különösen nem egy kapcsolatra. Szerencsére megtalálta a tökéletes megoldást: azt a férfit, akivel évente csupán három-négy alkalommal találkoznak. Amikor azonban ritka találkáik egyikére megérkezik a hotelbe, nem azt a férfit találja ott, akire számított, így merő véletlenségből a leghírhedtebb hollywoodi rosszfiú, Ben Barrett ágyában köt ki.

Ben, aki legutóbbi botránya után szeretne eltűnni a nyilvánosság elől, semmi másra nem vágyik, csak egy kiadós alvásra. Ehelyett szenvedélyes csókcsatába bonyolódik egy gyönyörű és meglehetősen meztelen vörös hajú nővel. A bocsánatkérést elfogadja, ám egy búvóhely most igen jól jönne számára… és ha még izgalmas és bonyodalommentes szex is jár a lakáshoz, hát miért is ne menne bele?

Ben azonban hamarosan ráébred, hogy egy hét a legkevésbé sem elegendő a karakán, szókimondó hálótársával. Ennél ő többet akar. Sokkal többet… Maggie viszont a kapcsolatok esküdt ellensége, Ben pedig nem csak egy egyszerű srác, hanem a világ egyik legismertebb sztárja. A sok csillogás és a félelmek között megbújva lángra kaphat az igaz szerelem?

Éld át Elle Kennedy új történetének varázsát!

 

 

Irtó kis cuki könyv ez is. Azt kell mondjam, akárcsak a J.Lynn könyv esetében, hogy tökéletesen elég volt ennyi is belőle. Nem mindig kell ezt elnyújtani, mint a rétest. 

Remek, a sztorihoz illő külső. Igazán dögös. Egyszerű, mégis ütős élfestéssel. Ráadásul maga a történet is óriási kedvencem lett. Igaz erre azért Elle Kennedy neve már alapból biztosíték volt. De azért örülök, hogy tényleg így lett. 

Maga a történet, a karakterek nem okoznak akkora újdonságot, mégis azért tudott mutatni kicsi újat. Olyan csavarokat, hogy újdonságként hasson. Valamint tudta úgy megírni. 

Ráadásul az írónőtől ugye megszokhattuk már az erotikus, szexi, fülledt románcokat. Nos ez esetben még egy kicsit feljebb tekerte a hőfokot. A tőle megszokottól is pikánsabbra, szókimondóbbra sikerült a történet. Főleg a romantikus, erotikus jelenetek ugye. De még abszolút a jó ízlés határán belül volt. 

Ben, a természetesen híres és brutál szexi filmsztár. Akinek kezd sok lenni a munka, hogy beskatulyázzák. Szeretne egy kicsit átlagos férfi lenni. Elbújni a világ elöl. Ebből kifolyólag kerül egy igazán forró, de téves kalandba. Na de erre rá térünk még. Persze azonnal szimpatikus lett a srác. Jó fej, jó a humora. Tetszett ahogy kezelte az életét, az alakuló kapcsolatukat a lánnyal. 

A lánnyal, Maggie-vel. Aki hallani sem akar szerelemről és kapcsolatokról. Ő a munkájának, a segítésnek, a jótékonykodásnak él. Ez persze igazán szép és nemes dolog, de durva volt "látni", hogy mennyire csak ez tölti ki az életét. Ő szilárdan hiszi, hogy ez a normális és elég neki. Szerettem végigkövetni miként jön rá, hogy igenis lehet az élete része valaki, lehet valaki, aki fontos neki. A szerelem. Hogy attól még nem kell feladnia önmagát, vagy a hivatását. 

Szerettem ahogy a problémáikon, a közös, alakuló kapcsolatukon végigvezetett ez a cuki kis történet. Ami tényleg tüzes, sokszor humoros, irtó jókat nevettem velük és rajtuk. Miközben azért komoly szálak és témák is kerültek a sztoriba. Simán elég volt ez a rövid könyv. Nem volt húzva, de összecsapva sem. Pont tökéletes lett. 

Tipikus Elle Kennedy, mégis némiképp újdonság is. Egy rövid, de tartalmas és szórakoztató történet. Egy igazán forró kaland, majd szerelem meséje. Ha szeretitek az írónő regényeit, akkor ezt se hagyjátok ki. Ha pedig a műfajt, de még nem olvastatok tőle, akkor szerintem nem fogjátok megbánni ha bepróbálkoztok vele. 💙💚🍎 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.       
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése