2024. szeptember 7.

J. Lynn - Tempting ​the Best Man – A csábító tanú (A Gamble-fiúk 1.)

   📚 Könyvajánló 📚




Egy ​esküvő, némi kavarodás és egy férfi, aki bosszantóan imádni való…

Madison Daniels gyerekkora óta rajong a bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes pár lehetnének, de akad két komoly probléma.

Egyfelől Chase megfogadta, hogy soha nem kezd komoly párkapcsolatba, másrészt négy évvel korábban egyetlen éjszakára túllépték a barátság határait, és azóta állandóan civakodnak.

Pechjükre mindketten kénytelenek részt venni Madison bátyjának az esküvőjén, ezért az ifjú pár kedvéért tűzszünetet hirdetnek, amit nem egyszerű betartani. Különösen, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát is együtt kell tölteniük egy lepukkant nászutas lakosztályban.

Ráadásul a kedves család is egyre határozottabban próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közti szikra másra is jó lehet, mint az állandó marakodás. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Sistergő, romantikus és humorral teli történet a Várok rád, a Vér és hamu és a Luxen-sorozat #1 New York Times bestsellerszerzőjétől.



Ez a regény mindenféle klisés elem gyűjteménye is lehetne. Mégis most annyira jól esett olvasni. Igaz nem is először olvastam, mert anno, ezer éve ez a sztori már megjelent az Ulpius kiadónál. Örülök, hogy most új külsővel és hogy a Könyvmolyképzőhöz került. 

Akkor még nagyon kis fiatalka voltam, lehet, hogy csak most tudtam a mondandóját, magát a sztorit szeretni és értékelni. 

Humoros volt, sokszor elképesztően jókat szórakoztam. Főleg, hogy Maddie-vel mindig történt valami. Aztán pedig mindig örömmel láttam, hogy aki a megmentésére siet, az nem is lehetne más, mint Chase. A három Gamble fiú közül egyik. 

Maddie testvére és Chase gyerek koruk óta jó barátok. Sőt, a három fiú szinte családtagként nőtt fel Maddie-éknél. A srácoknak nem volt egyszerű gyermekkoruk. Szülők fronton. Elég rossz mintát, példákat láttak maguk előtt. 

Ezért is lehetséges, hogy az lett Chase nagy dilemmája, hogy ha hosszú kapcsolata lesz, netán szóba kerülne a családalapítás, akkor ő szentül hiszi, hogy olyan lesz, mint az apja. Egy kicsapongó, nőcsábász férfi, aki agyba főbe csalta és alázta meg a feleségét, aki imádta őt. Gyerekként sem lehetett egyszerű ezt végignézni és elviselni. Pont ezért tesz meg mindent, hiába van időtlen idők óta oda Maddisonért, hogy még csak véletlenül se legyen kettejük között semmi. Ő váltig állítja, hogy olyan mint az apja. 

Mégis ahogy elkezdjük megismerni őt, hamar és folyamatosan látjuk, hogy ez közel sincs így. Chase egy igazán jó lelkű, segítőkész férfi. Jómódú, remek barát, testvér. Elképesztően képes szeretni. Csak végig kell mennie ezen az úton, hogy meglássa, hogy ő igenis egy nagyon jó ember és férfi. Hogy megérdemli a lányt, akit imád. Hogy tudja, hogy ő teljesen más ember, mint az apja. 

Szerettem végigkövetni ezt az utat amit bejárt. 

Jó volt látni néha azért miként feneklik meg az elhatározása, hogy távol marad a lánytól. Az írónő remekül szőtte ezeket az igazán tüzes és érzéki jeleneteket. Igazi mestere ezeknek is. Se nem kevés,se nem túlzó. Pont ahogy kellett ebbe a rövidke is kis sztoriba. 

Kicsit sajnáltam, hogy egy ilyen rövid kötet lett. Úgy el olvasgattam volna még. Másfelől pedig nem kellett ezt tovább húzni, mint a rétest. Így is tökéletesen volt a sztorit. 

Maddie is rögtön egy igazán kedvelhető karakter lett. A fiatal nő, aki kislány kora óta rajong ezért a srácért. Akivel immár felnőttek. Közös történetük van, emlékeik. Amik hol jól, hol vannak nehezebbek is. 

Tetszett, hogy Maddie bátyjának az esküvője újra összehozta őket. Igazán humoros és szenvedélyes kaland lett. Komoly témákkal is megspékelve. Tényleg a legtöbb momentumával a sztorinak nem egyszer találkoztunk már, mégis azért tudta úgy megírni az írónő, hogy abszolút szerethető és élvezhető legyen. Klisé hegyek, mégis annyira élveztem és imádtam olvasni. 

Egy rövidke, de tartalmas kikapcsolódást nyújtó sztori. Ha szeretitek Jennifer L.Armentrout regényeit, akkor ezt se hagyjátok ki! Ha pedig még nem olvastatok tőle, akkor itt a lehetőség. Én már csak azt remélem mielőbb olvashatunk a másik két Gamble fivérről is. 💗
 




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése