2024. szeptember 13.

Devney Perry - Garnet ​Flats (Az Eden család 3.)

    📚 Könyvajánló 📚


Talia Eden egy éven, két hónapon és tizenegy napon át volt szerelmes Foster Maddenbe. A 438. napon azonban elillant a szerelme, ugyanis Foster azon a napon jelentette be, hogy feleségül veszi Talia legjobb barátnőjét. Talia aznap megesküdött, hogy sosem gondol többet a férfira.
Évekkel később Fosternek mégis van képe feltűnni a nő szülővárosában, Quincyben, hogy a segítségét kérje.
Még alig száradt meg a tinta a válási határozaton, máris bocsánatkérésekkel és ígéretekkel felvértezve ostromolja egykori szerelmét. Talia tudja, hogy valami más is lapul a háttérben, hiszen Foster a titkok és hazugságok mestere, és hiába van Montana nagyságú önbizalma, Taliának eszében sincs segíteni neki a világbajnoki mérkőzésre való felkészülésben.
De elfelejtette, hogy mi tette Fostert olyan sikeressé a ringben. A férfi kitartó, eltökélt, és nem adja fel, amíg vissza nem hódítja Talia szívét.


Ezúton is köszönöm a Kossuth Kiadónak, hogy elolvashattam a kötetet! 



Az utóbbi években az egyik kedvenc kiadómmá lépett elő a Kossuth Kiadó. Igazán gyönyörű, minőségi és fantasztikus történeteket hoznak el nekünk, olvasóknak.

Nagyon sokat olvastam, olvasok és szeretek tőlük. Ha pedig ezek közül választani kell, melyik a legnagyobb szerelem számomra, akkor ez a sorozat lesz az. Egyértelműen.

Egyszerűen odáig vagyok érte! Annyi a rossz, hogy ha megjelenik, akkor nekiesek, mert nem bírok várni és olyan gyorsan vége lesz. Mégis hihetetlenül élvezem mindig ezt az időt, amit ennek a sorozatnak a köteteivel tölthetek.

Szerencse azért, hogy egy viszonylag hosszú sorozatról van szó. Ez még csak a harmadik kötet volt, szóval még jó ideig kalandozhatok az Eden családdal. Imádom őket!

Az írónőt is, amiért így megírta ezt a sorozatot. Már anno az első résszel megvett magának. Magával az írásmódjával. Ahogy elmeséli a történeteit. A csodás leírásokkal, amiknek hála, végig az egész sztorit magam előtt láthatom. Az érzékletesen átadott érzelmeknek. Minden érzést tökéletesen át lehet élni olvasás közben.

Nem utolsó sorban pedig azzal, hogy egy kisvárosi sorozatot alkotott meg. Nekem ezek a Szívek szállodája óta mindig a gyengéim. Ő ráadásul még emelte a tétet azzal, hogy nem egy szimpla romantikus, erotikus regénysorozatot hozott el nekünk, ami egy mesés amerikai kisvárosban játszódik.

Egyszerűen odáig vagyok azért, hogy akár több műfajt is ötvöz a regényeiben. Elég sok elemet csempészett beléjük. Hogyha azért mégis a millió romantikus műfajú sztoriból véletlenül találunk ismerős momentumokat benne, akkor igenis legyen benne nem kevés újdonság is. Dráma, sokszor már-már krimis, thrilleres elemekkel fűszerezve kicsit. Sok-sok humor. Imádom! Ahogy visszaadja ennek a nagy és sokszor zajos családnak az életét. Nagyon hangulatos tud lenni. Elképesztően megszerettem ezt a sorozatot.

Így nem volt kérdés, hogy pillanatok alatt elolvasom ezt a részt is. Aminek a főszereplője ezúttal Talia Eden volt. A fiatal nő, aki az orvosi pályán próbál érvényesülni. Aki próbálja elérni, hogy ne egy Eden gyerekként gondoljanak rá, ne a családja miatt érje el, amit szeretne, hanem mert tényleg jó abban amit csinál és szeret. Egy végtelenül szimpatikus és azonnal megszerethető főszereplő lett. Egy nő, aki jelenleg csak a munkájának, a családjának él. Akinek megvolt a nagy szerelem az életében. Ennek hála a nagy csalódás is. Mert a férfi, akit imádott, elhagyta őt. Egyszer csak előállt azzal, hogy elveszi a lány legjobb barátnőjét. Nem is csoda, hogy az azóta eltelt években a lány hallani sem akart a férfiakról. Hogy csak a munkájának élt, a tanulásnak.

De most ez a férfi, Foster Madden, váratlanul újra felbukkan az életében. Sőt, Quincy városában is. De vajon milyen hatással van mindez a lányra?

Mi is történt köztük anno? A szerző remekül bepillantást enged a múltba is. Mindkét fél szemszögén keresztül.

Szép lassan amellett, hogy megismerhetjük ezt a két remek szereplőt, együtt és külön is, elmeséli az ő történetüket a legelejétől.

Fosterről sem volt kérdés, hogy kedvelni fogom. Őt azért kissé tipikusnak alkotta meg a szerző. Egy dögös, első ránézésre rossz fiúnak. Aztán ahogy elkezdjük jobban megismerni őt, rájövünk, hogy azért sokkal többel ruházta fel őt az írónő. Egy érző férfi, aki világéletében egy nőt szeretett. De hogy mi is történt velük valójában?

Olvassátok el a történetet és derítsetek rá fényt! Higgyétek el, megéri.

Talia és Foster hosszú éveken és problémák sokaságán átívelő története egy csodás olvasmány. Ármányról, titkokról. Félelmekről és fájdalmakról. Két fiatalról, akiknek megvannak a maguk céljaik, az mellett, hogy együtt szerették volna leélni az életüket. De a sors közbeszólt. Mi történt? Helyre lehet még ezt hozni? Talia tudna újra bízni a férfiban? Vajon lehet kettejüknek közös jövőjük egy ilyen nehéz múlt után?

Sok-sok kérdés, de nagyon szerettem, hogy szép lassan minden kérdésemre választ kaptam. Miközben megismerhettem Talia és Foster életét, érzéseit. Kedvenc párosom lettek ők is. A szerző még mindig brutálisan jól adja vissza a páros tagjai közötti kémiát. De még mennyire. Csak úgy izzott a levegő kettejük között. Hihetetlenül szépen, érzékletesen jött át, hogy ők ketten mennyit jelentenek egymásnak. Hogy mekkora is a szerelmük. De azért kérdés volt, hogy mit élhet túl?

Imádtam olvasni róluk! Voltak vicces jelenetek, szikrázó és szenvedélyes pillanatok. Könnyek, félelem, fájdalom. Titkokról rántotta le a leplet a sztori. Voltak ám meglepetések is bőven. Fordulatos egy történet. Cuki szereplőkkel. Voltak olyanok is, akikkel némi ellenérzés volt bennem. Az Eden család minden tagját továbbra is imádom. Jó volt a korábbi párosokról is újra olvasni. Hogyan is élik azóta az életüket.

Összességében az egész egy lehengerlő történet. Egy mindent elsöprő szerelem sztorija. Ami telis-tele van nehézségekkel, titkokkal. Mégis bámulatosan mutatta be miként próbálja venni ezeket az akadályokat Talia és Foster. Egy szenvedélyes, perzselő sztori. Ami ugyanakkor sok életszagú és tanulságos mondanivalót is tartalmaz.

A szerzőre jellemző elemekkel továbbra is. Nem kérdés, imádtam olvasni! És még mindig nem tudnék, az immár 3 megjelent kötetes sorozatból sem kedvencet választani. Mindhárom szerelem. Mindegyik másért. Hiszen más-más történetek voltak. Más mondanivalókkal. Külön szerettem, hogy kicsit már pedzegette a könyv, hogy mi is várható a következő kötetben. Azt fájlalom csak, hogy márciusban jelenik meg...

De ki tudja, lehet addig megérik egy újraolvasás. Hiányoznak a korábbi részek.....

Szóval míg én már a sorozat újra olvasásán gondolkozom, addig Ti, ha még nem olvastátok, akkor hajrá! Ha egyik részt sem, akkor kezdjétek el, biztosra mondhatom, hogy nem fogtok csalódni.

Csodálatos ez a sorozat. Ez a rész pedig ismét egy fantasztikus darabja.

Egy mindent elsöprő szerelem, a mesés Quincy városában. Remek szereplők, egy életszagú, néhol csavarokkal, titkokkal, nehézségekkel tarkított történet. Egy igazi érzelmi hullámvasút sokszor. De megéri rá felülni Talia és Foster társaságában. Irány a Garnet Flats. 💖




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.    



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése