2023. július 13.

Colleen Hoover: Confess ​– Vallomás

 📚 Könyvajánló 📚


Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?

Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.

Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.

Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.

A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.


A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Könyvmolyképző kiadónak! 💙💜


Újabb nagy kedvenc CoHo regényt avattam. Ismét egy gyorsan, jól olvasható, az írónőtől megszokott történetet kaptam. Remek karakterábrázolásokkal, titokzatossággal, meglepetés hegyekkel, amik mindig állandó elemei egy CoHo regénynek. Nagyon szerettem olvasni! 

Igaz nekem az elején már inkább kicsit olyan thrilleresnek indult a sztori. Owen részéről. Ahogy elkezdte csepegtetni az infókat.... Eléggé titokzatos volt. Kíváncsian vártam mi sül ki a sztoriból. 

De ő és Auburn is nagyon szimpatikusak voltak. Mindketten sok mindenen mentek már át. Főleg a lány. Elképesztő, már-már dühítő volt néha az ő részeit olvasni. Hiszen egy 21 éves fiatal lányról beszélünk. Aki alig tapasztalt még az életből, de közben mégis rengeteg mindent. Hihetetlenül naív, félénk típus. Sajnos ezt sokan ki is használják nála. Nagyon jó volt látni, hogy Owen is milyen hatással van rá. Segít erősebbé válnia, határozottabbá. Szép lassan Auburn is rájön, hogy nem mindenki olyan jó, mint amilyennek mutatja magát. Hogy nem kicsit manipulálják őt és továbbra is akarják. 

Jó volt látni, hogy kezd mindezen átlátni és egy erős nő lesz belőle. Aki igenis ki akar állni azért amit szeretne. Azért akit szeret. Teljes mértékben végig együtt lehetett érezni vele. Miközben pedig szurkol neki az olvasó. 

Némiképp még a szokásosnál is titokzatosabban indult a történet, mégis talán ebben van a regény varázsa. Kedvelhető szereplők. Akikkel azonnal együtt tud érezni és azonosulni az olvasó. 

Szép lassan megismerhettük mindkettőjüket. A múltjukat, a jelenüket. Miközben nagyon kíváncsi voltam milyen jövőt szán nekik a szerző..... 

Egy szépen kibontakozó románc, szerelem tárul elénk. Boldog, szép, remek pillanatokkal. Amiket néha beárnyékoltak a problémák, titkok. De ismét le a kalappal az írónő előtt a történet cselekményét illetően. Egy momentumát, hogy miért történt mindez, sejtettem. De hogy ezen kívül mi hogy alakul, az ismét meglepetés volt. Ezért is imádom annyira a regényeit. 

Szuper és szerethető karaktereket kapok tőle. Remekül adja vissza a negatív szereplőket is. Sajnos. 😂 Ha netán valamit meg is sejtesz abból amit ő a történetbe kitalált az biztos, hogy mindezt még millió váratlan csavarral spékeli meg. Imádom ezt! 

Egy igazán életszagú, tanulságos történet. Elképesztően sokat képes adni. Miközben látjuk milyen és mennyi erőt gyűjt a hősnőnk. Ahogy Owen is. Rendkívül inspiráló tud lenni. 

Egy sokszor fájdalmas, szívszorító történet. Mégis van akadnak benne vidám pillanatok. Boldog percek. Egy lehengerlő szerelem története. Két fiatal útkeresével bemutatva. Ami még ráadásul egy csodás művészet, a festészet világába is gyönyörűen kalauzol el bennünket. Fantasztikusan feldobta a könyvet, hogy bele lettek csempészve a festmények. 🎨

És hogy vajon sikerül-e elérniük a céljaikat? Milyen jövő vár rájuk? Olvassátok el és ti is derítsétek ki! Higyjétek el megéri! Ismét egy hamisítatlan Colleen Hoover regény! 


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni: 

https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/colleen-hoover-vallomas-7870

https://konyvmolykepzo.hu/products-page/ebook/colleen-hoover-vallomas-9253

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése