2023. július 6.

Mia Sosa - A ​legrosszabb esküvői tanú


OLTÁRI ​SZÍVEK

Egy oltár előtt elhagyott esküvőszervező? Ja, persze, az iróniát Carolina Santos is érzékeli. De múltjának e kellemetlen mozzanata ellenére Lina olyan lehetőséget kap, amely megváltoztathatja az életét. Csak egyetlen bökkenő van: együtt kell működnie a világ legrosszabb esküvői tanújával a saját kudarcba fulladt menyegzőjéről.

Max Hartley marketingszakértő eltökélt szándéka, hogy letegye a névjegyét egy áhított szállodai ügyfélnél, aki az arculata kiterjesztését tervezi. Aztán megtudja, hogy a bátyja eszes, lenyűgöző és abszolút tabu exmenyasszonyával kell dolgoznia, aki ráadásul ki nem állhatja őt…

Ha sikerül egymás kinyírása nélkül összehozniuk a prezentációjukat, mindketten jól járnak. Csakhogy Max az első számú közellenség, mióta arra biztatta a bátyját, hogy hagyja faképnél a menyasszonyt, és Lina a maga részéről kész megfizetni érte.

Lina és Max hamar felfedezik, hogy nem az ellenszenv az egyetlen érzelem, amitől szikrázik közöttük a levegő. Ám ez a rossz csillagzat alatt született páros mégsem lehet több ideiglenes játszópajtásnál, mert Lina nem vágyik szerelemre, Max pedig soha többé nem hajlandó a bátyja mellett másodhegedűst alakítani…


A könyv elolvasására a lehetőséget nagyon szépen köszönöm a Kossuth kiadónak! 💙💚


Olvastam már jó párat a kiadó ilyen témájú regényeiből. Mondtam is már és aki ismer tudja, hogy nekem eddig még nem sikerült Lynn Painter - Mr.Téves Szám című regényét leköröznie egyiknek sem. Persze szerettem mind, de az a wow, imádom érzés még nem volt meg azóta.

Eddig. 

Ez a regény óriási kedvencem lett. Abszolút telitalált. 

Ha a tökéletes nyári olvasmányt keresitek, akkor A legrosszabb esküvői tanú a Ti könyvetek. 

Egy igazán bohókás, de abszolút a történethez illő mesés borító mögé rejtett ugyanígy jellemezhető sztori. 

Az nekem pláne feldobta, hogy nem csak Lina, hanem Max szemszögén keresztül is olvashattam. Annyival többet adott. Mindig is jó egy férfi gondolataiba belepillantani. Itt pedig pláne az volt. 

Megismerhetjük Linát, aki egy esküvőszervező. Épp férjhez menni készül. A vőlegénye viszont egy a testvérével történt beszélgetés hatására rájön, hogy sem Linát, sem esküvőt nem akar és faképnél hagyja a lányt. 

Elkezdhetjük megismerni Linát. Ezt a végtelenül okos, erős fiatal nőt. Akinek esze ágánban sincs ez miatt megtörni, szenvedni. Nyilván érinti a dolog, de végig nagyon szerettem benne azt az erőt amit képviselt. Hogy mindig és mindenki előtt próbál és erős is marad. Miközben neki is fájnak ezek a dolgok, mégis igyekszik nem bánkódni hanem előre tekinteni. Elfogadni, mielőbb feldolgozni. Újra csak a munkájának élni. 


Igaz az ő életében is vannak kételyek, nehézségek. Hiába erős, nem mindig bízik magában úgy ahogy kellene. Túlságosan ott van benne a megfelelési vágy a családja felé. Jó volt ez végig követni, hogy miként alakul ez át nála, hogy csak magának akarjon megfelelni, hogy meglássa, hogy valójában ő is úgy jó ahogy van. Hogy igenis jól csinálja amit csinál. Hogy ő maga is egy csodálatos ember. Aki igenis tud szeretni és megérdemli, hogy szeressék. 

Munkával, családdal, a szerelemmel kapcsolatot érzéseket végigvezető történet. Bemutatja, hogy ez a remek fiatal nő miként éli meg mindezeket. Miként birkózik meg a minden téren az esetleges elé gördülő akadályokkal. Imádtam mindezt végigkövetni. Sőt. Igazán inspiráló is volt a története. 

Akárcsak Maxé. Ő Andrew, Lina vőlegényének a testvére. Egy férfi, aki részben hasonló gondokkal küzd mint Lina. Csak neki itt van egy testvér, akivel mindig is rivallizáltak. Fura, mert egy olyan történet vártam volna, ahol egy jó kapcsolatban lévő fiú testvérpárról fogok olvasni. Ehhez képest meglepett és újdondág volt, hogy ez közel sem így van. 

Bár érhető is... Andrew nem éppen egy pozitív karakter... 

Ellentétben Max-szel. Őt nagyon bírtam. Rögtön a szívembe zártam, akárcsak Linát. Egy olyan férfi, akiért minden nő odáig van. Már a külső jegyeinek leírásai alapján ahogy elképzeltem.... Wow. 😚 Ezek mellé jön, hogy elképesztően vicces, imádtam a közös ugratásaikat. Igazán jókat lehetett végig mosolyogni a közös jeleneteiken. Egy okos férfi, aki igaz nem mindig tudja mit akar. Vagyis tudja, de még nem mer tenni érte. De jó volt látni nála is miként erősödött az önbizalma és állt igenis a testvére és az anyja elé, hogy megmondja ő mit akar. 

Két remek főszereplő. 

Brazilía. 

Lina és a családja onnan származnak és imádtam ahogy ezt a szálat belecsempészte a regénybe az írtónő. Elképesztően sokat dobott rajta. Cseppett sem volt túl tolva. Tökéletesen mutatta be Linán és családján keresztük a kultúrát, a szokásokat, a gasztonómiát, a portugál nyelvet. Óriásit dobott ezen az egyébként is egyedi regényen. 

Ugyanis hiába az a sztori, hogy esküvő, faképnél hagynás, majd zúgj bele az exed tesójába. Ebből ugye már kismilliót olvashattunk. Vagy külön-külön sztorikban, vagy akár így ötvözve is. 

Mégis Mia Sosa úgy rakta össze ezt a regényt, hogy abszolút egyedi legyen. A karaktereinek hála, a leírásoknak. Lina és Max munkáját szuperül mutatta be. Nem szárazon, túlzásba esve, hanem pont jól. A családi és baráti kapcsolatokat. A különböző kultúrákat. Remek volt új dolgokat megtudni és megismerni. 

Miközben hihetetlenül humoros is volt. Imádtam kettejük kalandját. Ami természetesen tartalmazott titkokat, kételyeket, fájdalmat, könnyeket. De ugyanígy reményt is. 

Végig érezhetőek voltak a szikrák Lina és Max között. A szerző remekül kezdte el alakítani a kapcsolatukat. Csupa tűz és szenvedély volt. És ha még meg is adták magukat neki.... 🔥Forró, erotikus pillanatokkal remekül tarkítva. Pont amennyi tökéletes volt a sztoriba. 


Úgy ahogy van az egészet imádtam! Pillanatok alatt, szinte egy ültő helyben kiolvastam. Tökéletes a forró nyári napokra. De igazából bárhová és bármikor. 

Egy igazi humoros, romantikus, szenvedélyes történet. Ami mindemellett tanulságos is. Olvassátok el, szeressétek ti is. Ismerjétek meg Lina nagyszerű karakterét. Aki egy igazi brazil lány. Aki szenvedélyes, tüzes, mégis sokszor bizonytalan. Megismerhetitek a szintén hasonló kaliberű Max-et. Végigkövethetitek a nehezen, fájdalmasan, kérdésekkel telve induló kapcsolatukat. Hogy miként alakul az életük. Munkában, szerelemben, a családi kapcsolataik. 

Imádtam! Óriási kedvenc párosom lett Lina és Max. Jó volt végigkövetni az útkeresésüket. Megtudni milyen véget ér a történetük. 💑

Egy igazán üdítő olvasmány. A tökéletes kikapcsolódás. 

Én köszönöm a kiadónak, hogy elhozták nekünk! Az élményt! 

Bármikor szívesen olvasom újra! Ti pedig szerezzétek be és majd meséljetek! 


Idézetek: 

" – Egyetlen hivatás sem mentes a nehézségektől, mégha szenvedélyesen szereted is. " 


" -Te nem vagy sem az első, sem a második választásom. Te vagy az egyetlen választásom. "


" A szerelem azt jelenti, hogy ledöntöd a falaidat azért, aki hajlandó átmászni rajtuk. Andrew sosem próbálkozott. De én igen. Mert én vagyok az a személy számára. "


" – Az én stresszoldóim általában kevésbé aktív formát öltenek. Tévénézés, vásárlás, édességevés, minden elektronikai eszköz kikapcsolása és háborítatlan olvasás. "


" Megjegyzés önmagamnak: egy tucat fánkgolyó csodákra képes a kedélyállapotoddal. " 


Értékelés: 



Ha ti is kedvet kaptatok akkor KATT IDE és szerezzétek be. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése