2024. január 8.

Lucy Score - Amit ​sosem fedünk fel (Knockemout 2.)

 📚 Könyvajánló 📚


A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.
Kerüli az embereket, és ez épp kapóra jön új, dögös szomszédjának, Linának, aki szintén nem vágyik mély beszélgetésekre vagy tartós emberi kapcsolatokra, csupán feltűnés nélkül szeretné elvégezni a munkát, ami miatt a városba érkezett. Csakhogy találkozásuk első pillanatától kezdve mindketten tudják, hogy nagyon nehezen tudnak majd szimplán jó szomszédok maradni. Vajon Lina képes lesz ellenállni Knockemout bájának és Nash sármjának? És képesek lesznek megőrizni legféltettebb titkaikat egymás előtt – a titkokat, amelyek mindent tönkretehetnek?
Lucy Score második Knockemout-regénye legalább annyira humoros, izgalmas és szexi, mint az Amin sosem leszünk túl.


Az első részét is szerettem a sorozatnak, noha az nekem néhol már-már lapos volt. 
Viszont ez? Wow! Egyenesen imádtam! Már az első oldalaknál kiderült számomra, hogy ez a rész óriási szerelem lesz. 

Amit eleinte tényleg nem gondoltam volna. Olyan átlagos tetszésűre számítottam az első után. 

Már a férfi főszereplő miatt is. 
Az elsőben már megvolt szellőztetve egy páros: Sloane és Lucian. Én valamiért totál arra számítottam, hogy ebben lesznek ők, úgy emlékeztem. Aztán mikor kiderült, hogy benéztem, mert ők a harmadikban lesznek, nos az igen rosszul esett. 

Na de nekiestem és irtó kellemesen csalódtam. 

Akkor is, ha még mindig megvoltak a fenntartásaim. 

A férfi főszereplő Nash, szintén része volt az első sztorinak. Az ottani férfi főhős testvére. Egy kisvárosi férfi, aki az itteni rendőrfőnök is. A testvérét tekintve ő a jófiú. Na ez riasztott picit el. Ha így indulunk neki egy sztorinak, ilyen jellemzésű hőssel, nekem azok mindig túl jófiúk lesznek. Már-már azok a kis nyámnyila, semmilyen alakok. 

Eztán jött a meglepetés. Lehet, hogy Nash jófiú, mert tényleg az volt, hiszen egy olyan különleges férfi, aki imádja ezt a kisvárost, a lakóit, bármit megtenne ezért a közösségért. A munkája révén is, amit imád és jól végez. Egy olyan férfi, aki szinte hihetetlen módón nem olyan mint a társai többsége, hogy a legyet is röptében. Nyilván férfi, nem veti meg, de abszolút jó és különleges volt számomra az miatt, hogy egy olyan férfinak álmodta meg a szerző, aki feleséget, családot szeretne. Nagyon szerethető karakter lett számomra, ezzel a tulajdonságával főleg. Ez mellett mégis egy rendkívül eszes, jó humorú, dögös, szexi férfi. Ó anyám! De még mennyire hogy az! Minden volt ez a pasi, csak nyámnyila és unalmas nem. Imádtam őt! 

A női karaktert, Linát szintén. Ő is felbukkant már az első részben. De itt ismerhetjük meg igazán. Egy gyönyörű, okos fiatal nő. Aki nagyon sok mindenen átment, már gyermekként is. Ez pedig rányomta a bélyegét a felnőtt életére is. Egész hamar lerántotta a leplet a szerző a lány életéről. Aki ez mellett egy igen sokoldalú, állandó utazásokkal tarkított, sokszor veszélyes foglalkozást élt. Így megvan az a kettősség benne, hogy míg a családja állandóan félti, védelmezné, ő azért is a tilosban jár. De ez végtére is érthető. Egy azonnal megszerethető női karakter lett. 

Ő és Nash is mindketten igen céltudatos, makacs emberek. Akiknél az első pillanatoktól megvolt az a bizonyos szikra. Sőt! Inkább tüzijátk volt ez. A szerző még mindig remekül, érzékletesen írja le ezeket a részeket. 

Pont ezek a tulandonságaik miatt született sok vicces, egymás agyát húzós, szócsatás momentum. Imádtam őket! Óriási páros. 

Az pedig elképesztő módón jött vissza az olvasás alatt, hogy ők ketten mennyire különböznek egymástól. Az életük és a céljaik. Mégis nagyon szerettem ahogy végül alakította a sorsukat az írónő. 

Sok-sok humor. Ez már a srácok miatt is. Knox, Nash és Lucian óriási formák. Oda meg vissza vagyok értük. Rendkívül jól szórakoztam mikor összeeresztette őket az írónő. A lányok rpillanatainál szintén. 

Tehát a humor garantált. Természetesen a szenvedélyes, tüzes, erotikus jelenetek sem hiányozhattak. Amikről azt mondhatom, hogy kellő mennyiségben kerültek a sztoriba, nem esett túlzásba a szerző, jól voltak megírva. 

Miközben végigkövethettük miként alakul ennek a két embernek az élete. Miként változik, ha változik a véleményük, az érzéseik. Remekül mutatta be a félelmeiket, hogy ezekkel miként birkóznak meg. Miközben ez a mindent elsöprő érzés, a szerelem is körbefonta kettejüket. 

Az Amin sosem leszünk túl című kötetet is szerettem, de ez a rész lett abszolút szerelem számomra!  Nagyon is kellemesen meglepett. Remekül szórakoztam. Jókat nevettem, a szereplőkkel aggódtam, féltem, töprengtem, hiszen azért az első kötet után folytatódnak a nyomozós, agyalós részek is. Nem kevés problémával kellett szembe nézniük, de jól állták a sarat. Egy gyönyörű szerelem története. A kisvárosi élet, a már megismert és megszeretett karakterekkel. Lehet akad ismét olyan is akit kevésbé kedvelünk. 

Összességében egy lehengerlő olvasmány volt számomra. Lehet, hogy éppen önálló kötetként is helyt állna, de inkább az első rész elolvasása után ajánlom. Így az igazi. Csatlakozzatok Ti is ismét, vagy először Knockemout lakóihoz és induljatok el velük ezen a kalandos, életszagú utazáson. Ami sokszor csupa tűz. Igazán fantasztikus élmény volt olvasni. Csak ajánlani tudom nektek! 



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése