2017. április 15.

Mindent bele poszt: Húsvét, Szülinap, Új könyv

Sziasztok! Jöjjön egy amolyan mindent bele poszt :)



Először is Boldog Nyuszit Mindenkinek!
Kinek, hogy telik? Olvasás? Igaz sajnos az idő erre mifelénk legalábbis nem a legjobb de ha van könyv kéznél akkor ez már mellékes is :D











Majd jöjjön akkor már az ünnepre egy szuper hír.

Amihez az is kapcsolódik ma, hogy egy kedvenc írónőm éppen ma ünnepli a születésnapját. Ő Jodi Ellen Malpas. Itthon ismerhetjük tőle az Ez a férfi trilógiát amit imádok valamit az Egy éjszaka sorozatát.

Tehát először is:

És itt jön nekünk a meglepetés része a dolognak. Az írónőtől pedig ma neki van a szülinapja mégis mi kapunk meglepit. Mégpedig egy új történetet. Természetesen ez egyenlőre a külföldi megjelenés de remélem hamar felzárkózunk mi is és megkaphatjuk ezt a könyvet. 

Ahogy írtam én az Ez a férfi trilógiát imádom tőle. Ehhez jön a jó hír. Kapunk egy új könyvet a sorozathoz. Aminek a megjelenése külföldön 2017.Június 18. Ez a bizonyos rész nem a már jól ismert szereplőkről fog szólni Jesseről és Aváról hanem ebben Jesse egyik barátját Drewt ismerhetjük meg. Nekem minden jöhet aminek köze van a sorozathoz szóval nagyon várom. Remélem itthon is olvashatjuk majd. 

Íme egy borító hozzá: 


Imádom, nagyon tetszik a borító is. Biztos, hogy a tartalma is szuper lesz akárcsak a sorozat eddigi részei. Kíváncsian várom majd, hogy Drew milyen történetet kap. Van egy olyan sejtésem, hogy Jesse mellé új kedvencet avatunk :) Szóval nagyon köszönjük ezt a jó hírt az írónőnek.  Sőt azt hiszem mivel igen régen olvastam már a sorozatot és amíg várakozunk erre ideje lenne egy újraolvasásnak :) Ki van még így vele? :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése