2017. április 24.

Újabb Álomgyáros hírek

Bizony ám ahogy látjátok a címben ismét újabb könyvekről érkeznek hírek az Álomgyár kiadótól.
Ráadásul ismét magyar író nőtől kapunk könyveket. Szerintem ő is nagyon új akárcsak a könyvei legalábbis számomra de a fülszövegek és a borítók alapján én már most bizalmat szavazok neki. Nekem eddig ezek alapján tetszenek szóval kíváncsian várom őket.

Aki még kíváncsi íme, hogy mikről is van szó:

Titokban lehet-e tartani a rejtett életünket? Meddig lehet elmenni a hazugságban?


A választ megtudhatjuk Szimóna történetéből, aki huszonhárom éves gyorséttermi felszolgálólányként, múltját háta mögött hagyva, családjától távol, független szingli hétköznapjait éli Budapesten. Gyermekkori szenvedélye a dzsesszbalett, amelyet a fővárosba költözése után a rúdtánc váltott fel. Esténként Kasszandra álnéven, álarcban táncol egy neves éjjeli klubban, amiről kizárólag a legjobb barátnője, Liza tud. Egyik este, mikor a produkciója véget ér, és lefelé tart a színpadról, útját állja egy részeg vendég, és erőszakoskodni kezd vele. A lány kétségbeesetten küzd ellene, mikor váratlanul megjelenik egy rejtélyes és jóképű férfi, aki azonnal oltalma alá veszi a védtelen lányt. Később a megmentő ugyanabban a büfében tűnik fel, ahol Szimóna napközben dolgozik. A férfinak sejtelme sincs arról, hogy a remegő kézzel őt kiszolgáló lányt mentette meg azon a bizonyos estén. Hamarosan kezdetét veszi kettejük tündérmesébe illő románca, amely számos megpróbáltatásnak néz elébe. De vajon túléli-e a kapcsolatuk a titkot, melyet Szimóna táncos jelenéről rejteget? S vajon sikerül-e a lánynak végleg felszámolni a sötét múltat, amely hosszú évek óta rémálomként kísérti a békésnek tűnő életét?

Várható megjelenés: 2017. május 20.

El lehet-e temetni örökre a múltat? Vagy talán végig elkísér minket, hogy árnyékot vessen ránk, mikor kisütne felettünk a nap?
Szimóna és Márton, akiknek sikerült bebizonyítaniuk, hogy a szerelem képes legyőzni minden akadályt, az újrakezdés örömében boldogan vágnak neki a közös jövőjüknek. Azt azonban nem is sejtik, hogy az összes eddigi megpróbáltatás csupán előszele volt annak a tomboló viharnak, amely hamarosan mindent a feje tetejére állít. A történetben olyan új szereplők is feltűnnek, akiknek megjelenése visszafordíthatatlanul megváltoztatja a főhősök életét, és amikor a két fiatal már azt gondolná, hogy végre célba ért, sajnos rá kell jönniük, hogy az igazi kihívások még csak ezután következnek. Szimóna sok éven át titkolt múltja most feltárul, és elérkezik a pillanat, hogy farkasszemet nézzen élete legnagyobb ellenségével, amelyben Márton elszánt hősiességgel segíti őt. Ám az események váratlan fordulatot vesznek, és teljesen új fénybe helyezik a párkapcsolatukat. Vajon Márton valóban az a férfi, akinek Szimóna gondolja? Esetleg van, amit a lány még nem tud a párjáról? Mindez kiderül A múlt árnyékában című könyvből, amely a Meztelen igazság című regény folytatása. Tarts velem, ha te is szereted az izgalmakat.

Várható megjelenés: 2017.október 20.

Nos ők lennének. Így nagyon jól hangzanak szóval hajrá. Kíváncsian várom őket. Hajrá a kiadónak és köszönjük. Szuper könyvekben nincs hiány tőlük :) 

Addig is akinek szintén megtetszettek elő lehet rendelni. KATT A KÉPRE!És ha már Álomgyár akkor pont tegnap este lefekvés előtt futottam bele a kiadó fb oldalán a már kirakott Arab lánya 2 értékelésembe. Köszönöm <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése