2017. április 1.

Új szerelem: Az Arab

Szép hétvégét nektek!

Ismét jön egy poszt most ezúttal két új szerzeményről amit a héten kaptam. Tegnap egy igencsak hosszú és fárasztó napom volt melóban hajnali 4től este 10ig szóval mondhatni ezt azért mert megérdemlem :D

Nagyon örültem neki, hogy ilyen gyorsan megkaptam ezeket a szépségeket. Amikor tegnap meló közepén betoppant a futár bácsi. Már ezért megérte felkelni tegnap és kibírni azt a hosszú és fárasztó napot. Na de jöjjenek amikről szó is van.

Ahogy mutatja a cím is egy új sorozat, egy új nagy szerelem van alakulóban nálam. Bár ami a sorozat írónőjét illeti nem is csoda mert ő Borsa Brown. És mivel azt már tudjátok, hogy a Maffiát imádom tőle így ezúttal az Arab sorozatán van a sor.

Még anno beszereztem természetesen az első részt de már nem emlékszem de úgy rémlik, hogy én tolhattam el mert belepislákoltam a végébe, vagy lehet. hogy értékelésben lőtték le a végét? Már nem emlékszem de nem is ez a lényeg. Szóval még javában az olvasás közepette tudtam meg mi is lesz az első rész vége és ott egy picit sőt nem is kicsit hanem nagyon pislogtam. Azt kérdezgettem magamtól, hogy miért? Ez tényleg így lesz? Nem lehet ilyen vége. Ezek után nekem kellett egy kis idő, hogy ezen túl lépjek vagy lehet, hogy jobb ha úgy fogalmazok, hogy megérjek erre a sorozatra. Nos úgy tűnik ez idő most jött el.

Mivel most jelent meg a sorozat immár negyedik része úgy gondoltam éppen ideje lenne nekem is elolvasni. Természetesen kiderült, hogy ismét nem csalódtam Borsában. Annak idején sem erről volt szó csak egy kicsit szíven ütött a dolog. De ugye tudjuk, hogy az élet nem mindig úgy alakul ahogy szeretnék. Ugyanakkor mindennek ellenére alig vártam a folytatást, hogy megtudjam miként alakul az általam szeretett szereplők élete.

Szóval a héten a már régebben beszerzett első részt Az Arabot végeztem ki. Annyit hozzátennék, hogy pont a tegnap előtti este fejeztem be. Sőt inkább éjszaka. Tudtam, hogy az utána levő tegnapi nap pokoli hosszú lesz de képtelen voltam letenni. És nem végig pityeregni, sírni a végét. Minden pillanatát imádtam amit ebben a teljesen más világban tölthettem.

Erről a részről most nem is ejtek többet mert ha kivégzem most valamikor a második Az Arab szeretője részt akkor ezekről egyben jön egy értékelés.

Szóval vissza a lényegre. A tegnapi meglepik.

 Ezek  a szépségek érkeztem hozzám tegnap. Mivel korábban úgy alakult, hogy az első rész be lett szerezve valamint nem olyan régen a szegedi Álomgyár angyalai turnén az éppen aktuális Az Arab lánya 1.rész így ezek még hiányoztak. 

De most itt vannak és lehet ezerrel olvasni mert teljes a sorozat. Szóval nagyon happy voltam tegnap mikor készhez kaptam őket. Nagyon szépen köszönöm őket az Álomgyár kiadónak. 


És így festenek egyben az én gyönyörű új könyveim. Köszönjük őket Borsa és már most hatalmas gratula érte. Új szerelem lett és még csak a második részt, hogy elkezdtem éppen. De itt volt az ideje és nincs megállás. 

Szóval én Gamal és a többiek társaságában töltöm a jól megérdemelt pihenést a tegnapi nap után. Nemsokára jelentkezem majd az említett értékeléssel is. Addig is csodás szép napot nektek is aki pedig szintén olvas annak jó olvasást! :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése