2017. április 17.

Várható megjelenések

Nos úgy tűnik mielőtt jövő hétvégén a Könyvfesztiválon megkapnám a mai szülinapi ajándékaimat kapok, kapunk mára még pár jó hírt új megjelenések képében.

Két új könyv érkezik a Maxim kiadótól amiket én nagyon várok, valamint remélem hamarosan majd egy új Insomnia könyv is a Libritől.

Na de jöjjenek először a Maxim könyvek amik ha minden igaz érkeznek már a Könyvfesztiválra.

Az egyik egy általam imádott sorozathoz kapcsolódik. Jamie McGuire Gyönyörű sorscsapás könyveihez érkezik egy új csodás könyv. A borító az eddigiekhez híven ismét szó szerint gyönyörű. És biztos a tartalomban sem fogunk csalódni. Ezúttal ugyanis egy a sorozatból már jól ismert párosról Americáról és Shepleyről olvashatunk.

Érkezik tehát a Gyönyörű Pillanat:


Emlékeztek még Americára és Shepley-re? Az elmúlt évek egyik legsikeresebb könyvében, a Gyönyörű sorscsapásban ismerhettük meg őket. Itt az idő, hogy beavassanak titkaikba.


A pimasz Amarica Mason az egyetem első évében ismerkedett meg a romantikus Shepley Maddoxszal, és viharos gyorsasággal egymásba szerettek. A heves érzelmek pedig elhamarkodott cselekedetekhez vezettek, és amikor America másodszor is visszautasította a korai lánykérést, ki kellett találniuk, hogyan tovább, hiszen az elválás szóba sem jöhet, összeköti őket a lángoló szerelem. Egy romantikus esküvőn való részvétel azonban felébreszti a lányban a vágyat, hogy mégis igent mondjon, Shepley pedig elhatározza, tesz egy utolsó próbát. Izgatottan indulnak neki a szülők meglátogatásának, mit sem sejtve arról, hogy mind a ketten ugyanazt akarják, azonban a természet végzetes ereje közbeszól… Hatalmas viharba keverednek, és már nemcsak egymásért és a szerelemért, de a túlélésért is küzdeniük kell.

Várható megjelenés: 2017.április 20.

A másik Maximos könyv pedig egy szintén olyan sorozathoz jön amit nagyon szeretek. Ő a Sea Breeze sori Abbi Glinestől. Amiben egy igazi rossz fiús sztorit kapunk szóval rossz biztos nem lehet :)

Preston Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék szemekben – titkok, amelyek megmagyarázhatnák a tetteit. Titkok, amelyeket Amanda talán nem lesz képes megbocsátani. A veszélyes vonzalom nem múlik el, és ezt sem Preston, sem Amanda nem tagadhatja le.

Várható megjelenés: 2017.április 24.

A harmadik könyv pedig amit hozok egy olyan sorozat folytatása amit most fejeztem be. Ő lenne Sophie Jackson Egy font hús sorozata. A harmadik részt végeztem most ki: Egy lépés feléd. Értékelés hét elején érkezik róla. És mire kiolvastam már itt is van egy újabb rész fülszövege és borítója:

Én azt hittem ismét egy már ismert karakter kap történetet de ezúttal még nem. Hanem visszatérünk a kezdetekre és ismét olvashatunk egy kicsit az első párosról: Carter és Kat

Éljen éljen :)

Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.

Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?


És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?







Ezekkel tehát ismét nem kímélik a kiadók a kívánságlistámat ami nem, hogy fogy egyre hosszabb lesz de sebaj :D Kinek melyik nyerte el a tetszését?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése