2017. április 10.

Újabb Álomgyár könyvek érkeznek

Szép estét Nektek!

Jövök itt a jó hírekkel. Ahogy a cím is mutatja ismét új Álomgyáros könyvekről kaptunk hírt. Mégpedig egy szintén magyar írónő kapcsán. Ő Katie Francoise. Bevallom én még nem olvastam tőle de azt hiszem éppen ideje mert ezek az új könyvei nekem már most tetszenek.

Kíváncsian fogom várni őket. Addig is egy fülszöveg és borítóval jöjjön az első rész:


Vajon létezik olyan szerelem, ami felülírja a bosszúvágyat is?
Nathan korán árvaságra jutott. Az anyja elhagyta, az apját pedig megölték, amiért bosszút esküszik még kisgyerekként. Fedőve a CIA munkatársa lesz, és beépített ügynökként megkapja élete legfontosabb megbízatását: egy családnál kezd dolgozni sofőrként, ahol a családfő a maffia tagja, és mint később kiderül, Nathan apjának halálához is köze van. Egyenesnek tűnik az út a bosszúja kivitelezésében, egyetlen problémát Jessica felbukkanása jelenti, Nathan esküdt ellenségének elviselhetetlen természetű, de őrjítően vonzó lánya.
Nathannak és Jessicának rengeteg akadályt kell leküzdeniük ahhoz, hogy együtt lehessenek, a sors mégis elválasztja őket egymástól.

Minden titkukra fény derül, Nathan elveszíti élete értelmét, a szerelmét és a hitét is. Van innen visszaút?

Várható megjelenés: Május 10.


Mire képes egy nő a szerelméért?
Jessica gyönyörű, de kibírhatatlan természetű, elkényeztetett fiatal nő, aki gazdag apja jóvoltából burokban nevelkedett. Amikor az apja vállalatánál kezd el dolgozni, megismerkedik az új alkalmazottal, a jóképű Lukassal, aki a sofőrje lesz. Jessica viselkedése eleinte taszítja a fiút, de aztán mégis beleszeret a lányba.
Szerelmüknek rengeteg akadályt kell legyőznie: kiderül, hogy Lukas valójában nem is Lukas, és a lány apja sem az, akinek egész életében hitte. Ahogy egyre több titokról hull le a lepel, úgy bonyolódik Jessica élete is. Megismeri Lucas titkait, mégsem tud lemondani róla, és ez a végzete felé sodorja a törékeny lányt. Jessica feláldozza magát a szerelemért, és nagyon súlyos árat fizet érte. Vajon megéri?
Katie Francoise erotikában és izgalmakban bővelkedő regénye Jessica szemszögéből mutatja be az olvasóknak, hogy a nő mire képes a férfi szerelméért. Választ kapunk arra is, hogy a titkok meddig maradhatnak titkok, és megbocsáthatóak-e egyáltalán. Az írónő eddig megjelent sikerkönyvei: Egy igaz szerelem története és az Utolsó. Esély, Bosszú. A harag ébredése.

Várható megjelenés: Október 10

Ezt a két új könyvet kapjuk az írónőtől és ahogy olvashatjuk úgy tűnik az egyik a férfi másik a női szemszöges lesz. Szóval hajrá mert én nagyon kíváncsian várom. Annak meg külön örülök, hogy először a pasis könyvet kapjuk. Női szemszöges történeteteket sűrűbben kapunk szóval nagyon jó lesz, hogy itt mindkettőt megkapjuk ráadásul a férfiét először.

Úgy tűnik ami a könyveket illeti nem szenvedünk hiányt. És mostanság nagyon sok általam imádott könyv az Álomgyártól jön szóval köszönjük nekik :) és az íróiknak is. De a java még csak eztán jön szóval unatkozni nem fogunk :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése