2017. március 29.

Új KMK könyvek érkeznek

Sziasztok!

Újabb szuper könyvek érkeznek ezúttal is a Könyvmolyképzőtől.. Két remek könyvet is kapunk tőlük. Amiből az első elvileg 2017.tavaszára van időzítve szóval nagyon király lenne ha jönne a Könyvfesztiválra.

Ő lenne az egyik:
Ráadásul Colleen Hoover könyv szóval rossz biztos nem lehet.



A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.


Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.






Na a másodikhoz igen tág sajnos a 2017-es időpont megjelenésnek de remélem nem kell sokat várni rá mert ezt várom igazán. Igencsak felkeltette az érdeklődésem a fülszöveg. Érdekes, tuti jó kis történet lesz. Már a borító is igencsak bejövős. Szóval remélem ő is hamarosan érkezik. 

Nem kellene akarnod azt, aki kínoz téged.

Amikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében eljött hozzánk, hogy velünk éljen, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora szemét.
Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar ott lenni.
Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába.
De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá.
Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, míg nem egy éjjel minden fenekestül felfordult.
Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába.
Évek teltek el, mire újra láttam Elecet.
Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele.
És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette!
Volt egy olyan érzésem, hogy a szívem megint darabokra törik majd.

Na kinek melyik nyerte el a tetszését? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése