2017. március 17.

Itt az új Laurelin Paige

Bizony ám, végre :) Itt az új Laurelin Paige sorozat első része. Mégpedig a Libri Insomnia logós könyveit erősíti.  Nagyon megörültem ma amikor szóltak, hogy mehetek érte.

Imádom az írónő Fixed sorozatát szóval nem is volt kérdés, hogy ez is várós lesz. És végre itt van. Gyönyörű a könyv, egyenlőre legalábbis kívülről. Remélem a belseje sem okoz csalódást. Bár ha a már említett másik sorozatából indulunk ki az írónőnek akkor biztos nem fog.

Nos a hétvégén kiderül. Amolyan jutalomnak a hét, főleg a mai nap befejezéseként tökéletes ajándék :D Húzós egy napom volt a mai legalábbis ami melót illeti szóval végre péntek este és itt ez a könyv. Nem is kell ennél több:)

 és mellette még a drága Mayám is befigyel <3

És ha netán valaki még nem hallott volna a történetről akkor itt egy fülszöveg :) hajrá mindenkinek. 

AZ IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.

Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult

Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.

Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.

Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése