2017. március 7.

Újabb adag Daemon érkezik

Bizony ám ahogy mutatja a cím jön is a jó hír. Ismét kapunk egy könyv erejéig egy újabb adag Daemont. Jön ugyanis a Luxen sorozat 3.részének az Opálnak a Daemon szemszöges verziója.

Ami külön szuper, hogy őt is a Könyvfesztiválra ígéri a kiadó. Igaz Nalini után majd csak akkor ha pontosabbat látunk vagy a kezemben lesz a könyv. Ugyanakkor azért természetesen nagyon örülünk neki :)

Jöjjön is hozzá egy borító és fülszöveg:

Senki sem ér fel Daemon Blackhez. Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem. Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.
Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.
Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.
A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.



A borítókép maradt ugyanaz mint az előző két résznél. Itt is csak a színvilág változott és ha az eddigieket nézzük akkor nekem eddig e legjobban bejövős. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése