2017. március 22.

Új zsákmány

Szép estét Nektek :)

Jöttem egy újabb szerzeménnyel. Végre itt a a Welcome to the Point sorozat második része. Az első rész nekem nagyon bejött szóval nem volt kérdés, hogy várós lesz a folytatás is. Igaz nem hiszem, hogy ennek a résznek a főszereplője Race kiüti nálam a nyeregből az első részben megismert Shane Baxtert.

Az első részben a tetteivel főleg nem éppen lopta be magát a szívembe Race de ki tudja lehet itt sikerül neki. Azért ha nem is veri az előzőt remélem ez is jó lesz. Hétvégén kiderül :)


Egy sötét, alvilági királyságban az uralkodó nem ismerhet félelmet, csak így tarthatja irányítása alatt az utcákat és a rajtuk élősködő, könyörtelen bűnözőket. Race Hartman elég jó családba született, elég intelligens, és eléggé kiábrándult a saját világából ahhoz, hogy az utcák királya legyen. Az olyan helyeken, mint a Point, mindig felüti a fejét a bűnözés, és mindig is lesznek züllött alakok, de aki föléjük tud kerekedni, az gátat szabhat a pusztításnak. Race-nek van egy terve, de kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a teljes pusztulást úgy, hogy saját magát nem teszi tönkre? Brysen Carter sosem állhatta a legjobb barátnője bátyját, mert túl sármos, túl megnyerő a modora, és túl könnyen behálóz bárkit. Óriási kísértés egy ilyen férfi aranyfényű ragyogásában sütkérezni, de Brysen tudja, hogy Race olyan, akár a Nap: ha túl közel kerül hozzá, jó eséllyel a vesztébe rohan. Mikor fenyegető üzeneteket kap, majd valaki az életére tör egy parkolóban, az egyetlen ember, akire számíthat, pontosan az a férfi, akit nem engedhet közel magához. Néha a vakmerőség az egyetlen esélyünk az életben maradásra. Vajon Brysen hagyhatja, hogy Race megmentse az életét, ha ennek az az ára, hogy feladja érte önmagát?

Értékelésem az első részről: A tetovált srác

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése