2017. május 15.

Álomgyár Angyalai turné

Sziasztok!

Ahogy szoktam most is érkezem egy rövid kis beszámolóval és képekkel az itteni (Szegedi) Álomgyár angyalai turnéról.

Nagyon vártam már a találkozást a lányokkal szóval remek kis délután volt. Ráadásul ezúttal a helyszín is mást volt. Libribe szervezte ezúttal a kiadó ami hely ügyileg is még jobb volt mint az eddigiek mert itt jóval több helyünk volt. Nem mondom, hogy Lírában nem volt jó csak az sokkal kisebb üzlet. De helyszín ügyileg ez jó választás lett.

Voltunk is jócskán akik vártuk az írónőket :)

Mivel kicsit kintebbről érkezem már mint Szeged jóval hamarabb sikerült beérni. De Kitablar Barbival sikerült ismét remekül eldumálni az időt :) <3

Valamint Anne  is hamarabb ért oda mint a többiek kitudtunk menni vele beszélgetni. Természetesen jócskán témák voltak a könyvei főleg az elkövetkezendők. Hogy miket is tervez és hogyan. De erről majd ő nyilatkozik ha eljön az ideje :D Az biztos, hogy ezerrel dolgozik és fantasztikus történetekre számíthatunk tőle a továbbiakban is. Amikhez ismét jó munkát kívánok neki.  Jó volt így végre személyesen is beszélgetni mert nagyon szeretem őt. Örültem, hogy találkoztunk. Nemsokára folyt köv :)



Majd ideje volt visszatérni hiszen kezdetét vette a buli. A lányokkal ismét jelent voltak a fiúk a kiadótól Viktor és Péter. Valamint két olyan írónő akik nekem szintén újak. Carrie Cooper és Dee Dumas. Nem olvastam még tőlük de azt hiszem ahogy időm engedi ezt is pótolni fogom. Ők is nagyon kedvesek, szimpatikusak voltak. Tetszett, hogy a történeteikről és róluk is többet megtudhattunk itt szóval biztos, hogy tőlük is fogok olvasni.



Valamint ez igaz Angelikára is. Nemsokára tőle is olvasok :)  És a másik nagy kedvenc írónőm Borsa sem marad ki a sorból. Örültem, hogy ismét találkozhattam vele is. Köszönöm én is a kedves szavakat neki. Valamint a dedikálást mert az Arab lánya 2.részéből még hiányzott. Az összes többi tőle és Anne L.Greentől is már dedikálva csücsül a polcomon :D

Természetesen vele és Anne-nel a közös fotó sem maradhatott el. Sikerült váltani pár szót Viktorral is aki megköszönte, hogy legtöbbször Pestre is megyek a lányok bemutatóira. De ahogy ezt említettem már egyrészt imádok utazni is a lányokért ha kell akkor meg pláne. Mindig nagy öröm találkozni velük szóval mi is köszönjük, hogy erre sokszor akad lehetőség. Mert imádjuk az írásaikat. Én nem csak azokat hanem őket is nagyon szeretem. Anne-nel például mindig beszélünk és Borsával is szoktunk pláne ha éppen valamelyik könyvét olvastam :D Ezeknek külön örülök, hogy ilyen jóban lettünk mert fantasztikus embereket ismerhetünk meg a személyükben. :)

         


Facebook oldalára a kiadó és ők is mindig kiteszik ezeket a linkeket ahol élőben lehet követni a turnékat szóval akikhez netán nem jutnak el ők sem maradnak le róla. Mert az biztos, hogy egy egy ilyen alkalmával mindig egyre többet tudunk meg a lányokról és a munkásságukról is.

Szóval ismét köszönjük az Álomgyár kiadónak! Én külön köszönöm nekik ismét a könyveket. Anne L.Green könyveit pedig az írónőnek! <3

 A teljes csapat :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése