2017. május 3.

Ősszel érkezik

Egy remek hírrel érkezem. Ugyanis itt a publikus infó miszerint októberben újabb csodás Anne L.Green könyv érkezik. Mint mindig Anne továbbra sem tétlenkedik. Ismét egy gyönyörű könyvet kapunk amit kívülről már láthatunk is.

Valamint a borító mellé már itt a fülszöveg is egy kis előzetesnek:

Érkezik tehát októberben az Elvarratlan szálak :)

A szerelem a legveszélyesebb fegyver

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia.


A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját.

Várható megjelenés: 2017.október 15.  



Szóval még az idén is jó sokat olvashatunk Anne L.Greentől. Aminek nagyon örülök és eszméletlenül várom miatta és ugyanúgy Borsa miatt is az őszt. 

Érkezik akkor tehát végre Aiden története. Ha netán valaki nincs képben akkor ő az a kisfiú akit az Eltitkolt múltban ismerhettünk meg. Lexie és Alex történetében. Itt pedig már felnőtt férfi és saját sztorit kap. Aminél már itt a fülszövegből is kiderül, hogy igencsak izgalmas lesz. Anne ismét fantasztikus dolgokat talált ki biztos szóval nagyon várjuk :)

Ez a borító pedig nagyon bejövős. Már kisfiúnak nagy kedvenc volt Aiden szóval már most imádom, hogy felnőttként is olvashatunk róla. Igaz belegondolni ilyenkor mindig olyan furcsa legalábbis nekem, hogy nemrég olvastunk róla kicsinek és, hogy ennyi idő eltelik a történetben. És itt gondolok például a szüleire Lexire és Alexre. Hogy egek mennyi idő eltelik hirtelen hiszen nemrég olvastunk róluk. Mert ilyenkor számukra is eltelik az a sok idő. Bocsi csak ilyenkor eltöprengek, hogy ejha :) De nagyon jó lesz mint mindig Anne kitesz magáért. 

Viszont addig is még ez előtt hamarosan szerencsére már csak napokban mérjük az időt érkezik tőle a nagyon várt bővített verziós Remény hajnala:


Amíg várunk tessék előrendelni őket :) És ne feledjétek javában zajlanak az Álomgyár Angyalai turnék ahol találkozhatunk a lányokkal. Én nagyon várom mert jövő vasárnap hozzánk jönnek Szegedre :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése