2017. május 12.

Új megjelenések jönnek

És így estére jöjjön még 3 könyv amivel mostanság gyarapodott a kívánságlistám.

Az egyik egy sorozat harmadik része. Ő lenne Lauren Rowe A Klub sorija. Az első részeket szerettem de a fülszöveg alapján szerintem már sejtem, hogy ez a rész lesz a kedvencem. Kíváncsian várom mit kapunk ezúttal. A borító pedig ismét bejövős :)

A megbékélés, a Klub sorozat harmadik része számos amerikai olvasó kedvenc kötete. A cselekmény ott folytatódik, ahol A panasz-ban abbamaradt: miután Sarah-val megtörténik az elképzelhetetlen, és Jonas kénytelen újraélni miatta gyermekkora legszörnyűbb rémálmát, mind a ketten végiggondolják és átértékelik a kapcsolatukat. Fenyeget a veszély, hogy a szerelmesek eltávolodnak egymástól. De hirtelen kisebb bajuk is nagyobb lesz ennél, hiszen amikor tovább nyomoznak a Klub körül, rádöbbennek, hogy sokkal nagyobb szabású az ügy, mint eleinte gondolták. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy nemzetközi, sőt politikai vonatkozásai is vannak! Sarah megszállottan keresi a válaszokat a kérdéseire, de vajon nem sodorja-e életveszélybe a tudás, és nem választja-e el a szerelmétől? Sikerülhet-e Jonasnak leszámolni belső démonaival, vagy egész életét beárnyékolja egy tragédia? A regény igazi csúcsa a trilógiának. Sarah és Jonas kapcsolata rengeteget fejlődött a kezdetek óta. Továbbra is hihetetlen módon működik közöttük a kémia, de az őket érzelmi szinten összekötő kapocs is sokkal erősebb lett.

Várható megjelenés: 2017.május 30.

A másik történet egy újabb LOL könyv. Hát sajnos a legtöbbel én eddig befürödtem mert nem igazán jöttek be. Kettőt szerettem nagyon. Az egyik a Szívzűrterápia stébereknek a másik pedig a Cinder és Ella amit imádtam. Nos remélem, szerintem ez is egy jó kis könyv lesz mert ezt is Kelly Oram írta. Szóval kíváncsian várom. Bár ezzel a csajszival a borítón így én még nem barátkoztam meg de a lényeg végül is a belsejében lesz a könyvnek :D


Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is sokan hülyének nézték, amiért a házasságig várni akar a szexszel, az viszont már nagyon gáz, hogy emiatt a pasija szakít vele, Val nyilvános kiborulása pedig felkerül a YouTube-ra. De a lány kitart az elvei mellett, és ha már úgyis milliók röhögnek rajta, elindítja a „V mint vigyázz a szüzességedre!”-kampányt, ami pillanatok alatt országos méretűre nő. A szívdöglesztő rocksztár, Kyle Hamilton is hall Valerie fogadalmáról, és mindent elkövet, hogy a lány khm… meggondolja magát. Ellenállni „Az év legszexibb pasijá"-nak, amikor hódító üzemmódba kapcsol? Sok sikert, Szűz Val!


Várható megjelenés: 2017.május 16.

A harmadik várós könyv pedig talán nem meglepő módon szintén magyar írónő könyve aki szintén Álomgyáros. A borítója fogott meg először de a fülszöveg is igen tetszetős szóval kíváncsian várom mert szerintem újabb kedvencet avatok majd. 

Valóban te irányítod a saját életedet?
Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.

Várható megjelenés: 2017.szeptember 20.

Na kinek melyik tetszett meg? :)

2 megjegyzés:

  1. Meg is értem, hogy várod őket. *-* Bár a Lauren Rowe könyvekhez még nem volt szerencsém, de az új LOL-t várom már, bár lehet inkább elolvasom eredeti nyelven. Viszont Baráth Viki művéig még egy örökkévalóság van. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valamikor sorra tudod keríteni a Klub sorit akkor hajrá.Na akkor ha te hamarabb olvasod el a LOL-t tessék mesélni milyen. A Főnökig pedig igen sajnos sok idő van. De legalább őszre is kapunk jócskán jó kis könyveket. Csak győzzük kivárni..

      Törlés