2017. május 25.

Új szerzemény levadászva :)

Na a lényeg, hogy végre megvan. És mibe nem került, hogy levadásszam :D Már kezdtem pipa lenni, hogy már mindenkinek megvan és olvassa nálunk még kapni sem lehet. Én személy szerint mindent Lírában veszek. Egyrészt a törzsvásárlói kedvezmények miatt de főleg azért mert (eddig legalábbis) mindig megjelent minden időben. Sőt még hamarabb is lehetett a könyveket kapni mint máshol. Ezért teljesen Lírás lettem.

De pont ezzel a könyvvel nem így lett. Már szerintem kicsit zizinek is néztek,hogy munka után ma már nem először mentem kérdezni, hogy akkor mizu? Tegnap ronggyá áztam a nagy viharban hazafelé de persze még akkor se hagytam ki, hogy rákérdezzek. Még ma se volt semmi. Megnézte nekem a néni,hogy országosan összesen 2db Líra bolt kapott belőle összesen pár darabot tán na és persze pont Szeged maradt ki. Talán hétfő.... Mondom, mi van? Legkésőbb hétvégére akartam, hogy olvasni tudjam. Nem is kellett több levadásztam a Libri számát és mit ad isten náluk van 3 darab. Mondtam, hogy akkor szépen egyet elrakni nekem :D húsz perc és ott vagyok érte. Szóval most köszi Libri.

Így ha kissé nehézkesen is de csak meglett végre ez a szépség:


És természetesen hiába nincs még péntek, holnap még meló amihez 4kor kéne kelni de dobok el mindent és esek neki. Valamiért úgy érzem, hogy ma éjjel nem sokat fogok aludni. :D De biztos vagyok benne, hogy megéri. 

Mert végre itt van Amy és Matt <3 imádás van. Hajrá mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése