2017. november 26.

Érkezik az új Ashley Carrigan regény

Egy újabb fantasztikus könyv borítójáról hullt le a lepel.

Mégpedig Ashely Carrigan Ikrek hava című könyvének csodás borítóját kaptuk meg. Amihez természetesen fülszöveg is párosul.

Nos én ha azt nem olvastam volna már magába a borítóba akkor is beleszerettem. Együtt a kettőbe pedig pláne. Korábban olvastam az írónőtől például az Árnyjátékost ami hatalmas szerelem lett nálam. De azt hiszem ezzel az új regényével sem lesz másként. Ami a Könyvmolyképző Rubin pöttyös könyveinek táborát erősíti. Íme:


Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?

Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

Hát nem gyönyörű a borító? Én imádom. Előre is gratulálok a regényhez az írónőnek! Ezt is imádni fogjuk abban biztos vagyok!

Kinek nyerte még el a tetszését? :)

Várható megjelenés: 2017.tél

Remélem legkésőbb karácsonyra a fa alatt tudhatjuk. Én alig várom, hogy olvassam :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése